68

Анонимен

преди 2 години

Много важно! Нямаше да мога да заспя,сега съм спокоен,че има кой да те оправя законно.

67

Анонимен

преди 5 години

Мара Отварачката след развода с малкия гущер демонстрираше много близки отношения с Ветко и Маринела Арабаджиеви.Дали при сегашните обстоятелства това ще продължи?

66

Християн

преди 5 години

Гущеров е гнусен дори да е богат е луда че е била със него но това тя си знае най- добре, а колкото до Митко първият и мъж, би трябвало да има диалог със Мария ок не са били един за друг , разделили са се но мнението ми е , че трябва да има общуване между тях поне в рамките на нормалното все пак е баща на Марая не е редно да луни какъвто и да е контакт все пак тя е майка на детето му ...

65

Lina

преди 5 години

Пример за всички "работнички" - когато не слушате всичко се прибира - от колата, до Chanel-ите, а колежа- частния на марая струва 20000, мъка,и тая професия не е лесна. Така, че като прибирате шанелите ги осребрявайте на момента.

64

Смях

преди 5 години

Тази освен че е умопомрачително проста, изглежда като разтапяща се восъчна фигура. А за "пеенето" няма да коментирам :D

63

Анонимен

преди 5 години

Тя какво очаква? Той очаква дете да има от друга жена неговата жена, а тя искала диалог. Пиле, всичко е приключило там. Не настоявай той е семеен човек.

62

Анонимен

преди 5 години

Засичат се две кифли на едно кръстовище. Едната излиза ядосана от колата и започва да крещи на другата: - Ти знаеш ли на кой е тая кола, ***? - Знам, ***! Нали преди теб аз я карах.

61

Анонимен

преди 5 години

До Чегевара-да беше поне малко грамотен,щеше да ти е голям плюс.Ако трябва да ти поправя с червено поста,ще спре влака.

60

Анонимен

преди 5 години

Да попитам-кой е той?Само да предположа,тозимъж да не е случайно Батков младши,дето прилича на съсел с тези кьорпешки мустачки?*** той ли?Въх,голям,мъж!Ако не са парите на татко дето е стъпил върху тях да изглежда по висок,щото даже не е и висок,за нищо не става.

59

Анонимен

преди 5 години

Това е твоя филм и не забравяй,че имаш дъщеря и всичко, което правиш днес може да и се случи на нея ЗАРАДИ теб !Мисли зная.че ти е трудно!!(Да мислиш),но опитай

58

Анонимен

преди 5 години

Иска да каже че има мъж под себе си и по-точно под чехъла си и понякога в себе си като всяка добра пробита течаща баба имаща нужда от придобивки, това е единствената причина да бъде с мъж, да го направи свой бабо-роб.

57

Край

преди 5 години

Марая, Патрик а чух и Кевин са имена плод на същия телешки ентусиазъм с който българите кръщаваха децата си Ленин, Фидел, Сталинка и т.н.

56

ЕВОА

преди 5 години

няма лошо,пей на на микрофона и се радвай на живота.има и по важни неща от пари,кинти мънгизи.Едва ли ще го разбереш.пей.

55

Ludoto Lenche

преди 5 години

...e shto samo za Maria ...a za Nikoleta dnes nishto ne ste pisali ?!?? Ne e li v Dubai ...zarno ne e li pokazala ?!?..ili sochen gaz ?!?? V tsiala Balgaria trapne v ochakvane na tezi " *** " !!!

54

Анонимен

преди 5 години

Много ни беше "зор''да научим,че Мара Отварачката най-после си е намерила спонсор-засега.

53

Греек

преди 5 години

Тази направо залиня. Два дни без мъж и е драма. Но със сигурност ще навакса.

52

Такива жени освен за разплод, да ги плодим за да нараства населението на България, за какво друго се ползват? ..... Ех ако докопаме властта, ех....

51

25 годишен

преди 5 години

Това жените не са като хората....

50

Наблюдател

преди 5 години

Благодаря, ти г-н Гущеров за шоуто с колата! Представете си следната картинка: Марчето в градският транспорт , правостояща с една торба с бира и мастика и втора с диня!

49

Анонимен

преди 5 години

Тоя последният ще излезе тарикат.Не я пуска да припари до дома му.Това нанесе ли се в нечий дом .....,ПОЖАР!!