12

Анонимен

преди 5 години

бийте им инжекции тестостерон.. брачед ми така го излекувахме, сега гони жени като нерез

11

Анонимен

преди 5 години

До 100% ГЕЙКато не харесваш жени, някой насила ли те кара да се.....с мъже?Спираш да го правиш и няма да си гей. По същият начин някой може да има желание да пие, ама като не близва алкохол не е пияница. Важни са действията.

10

qwertr

преди 5 години

Един американски психолог,който е бил гей,е разбрал на какво се дължи това и се е излекувал,сега има жена и 4 деца.Излекувал е и над 2000 човека от двата пола.Казва,че това е леко психично отклонение,което се лекува за месец.Никога няма да видите да пише за него в NYT,да го дават по CNN,BBC и т.н. Целта е деморализация на обществото с цел по-лесен контрол.Забравих му името,но ако се поровите в нета,ще го намерите.

9

Анонимен

преди 5 години

верно е, че психопатиите не могат да се лекуват. доказват го практите. но щом искат да полагат децата си на лечение от хомосексуални психопатии няма кой да ги спре!

8

Анонимен

преди 5 години

Това е страшна болест. Една съседка се ожени за един, прикрит хомосексуалист. Даже дете имат и се прибрала една вечер и го хванала на калъп с друг мъж. Тоя не искал да е... жена си, почнал да ходи само по мъже. Жената сега иска развод и се чуди какво да прави, има и дете...

7

Анонимен

преди 5 години

Да не се лекуват тогава и другите психични заболявания понеже на болния му е добре.

6

Анонимен

преди 5 години

Хомосексуализма не е вродено, а целенасочено човешко поведение.Ако беше вродено, пшщо не им пречи да се въздържат от хомосексуални връзки.Ама те нарочно ги търсят.

5

Анонимен

преди 5 години

Това е болест и трябва да се лекува.

4

По-обективно...

преди 5 години

До ОбективноВсъщност е било в миналото и от години не е, това не е заболяване! Справки СЗО

3

Обективно

преди 5 години

Това състояние си е признато психическо отклонение и задължително трябва да се опита терапия, макар че невинаги помага.

2

Анонимен

преди 5 години

Не верваме, по скоро ги държат на антидепресанти и приспивателни и след един месец дори самите хомосексуалисти не знаят какви са, след 3 месеца "лечение" изперкват и отиват и убиват 20 деца в някое училище.

1

маразъм

преди 5 години

абе, днес ли сте, вчера ли сте, не знам кви сте - това ли ви остана? да милеем пред съдбата на шепа *** в щатите. я вижте по-добре от преди няколко дни: Учените от Университета Браун в Род Айлънд изследваха причините за бума на внезапната джендърна дисфория сред юношите, тоест ситуациите, при които юношата внезапно обявява своята транссексуалност, макар и по-рано да не е бил замесен в нея и да не е проявявал интерес към темата.На основата на анализ на историите на 256 семейства, учени