92

М, да ...

преди 5 години

Матю, Матю късно е вече да те излекуват! Трябвало е да обърнат внимание на симптомите още в най ранното ти детство! Вероятно знаеш какво е това да си гей, но незнаеш какво е да си мъж! Нямал си избор / никой не избира родителите си/ На теб ти харесва да си онова което познаваш вече, доволен си, а и нежелаеш да узрееш, възмъжееш! Харесваш да се глезиш, а не да поемеш отговорност за същността си!! Дерзайте! Тъжно е да "Днес", но се радвайте че Матю е пък щастлив в състоянието си!

91

Анонимен

преди 5 години

От както свят светува се раждат "обратни" хора. Хомосексуализъм има и при много животински видове... хомофобия само при един. Не ми пречат....

90

Противоестествено

преди 5 години

Да си обратен си е болест . Как изобщо им позволиха да се женят и да осиновяват деца. По-добре сами да си живеят сами. Как изобщо си го признават, че и се гордеят с това. Противоестествено, неморално и гнусно.

89

Така е

преди 5 години

Америка си е Америка. Там всичко е възможно.Мечта.

88

Анонимен

преди 5 години

Америка е гей държава неоспорим факт.

87

Анонимен

преди 5 години

В Русия има цели гей-полкове...разликата е само, че не е разрешен брака !

86

Анонимен

преди 5 години

От статията става ясно, че хомосексуалност и русофилство са неизлечими патологични отклонения и са 1:1 сходни по проявление.В Русия ги лекуват като им сложат каски и ги натикат в танкове, а тукашните *** портрета на Путин и целуват руското знаме.

85

Анонимен

преди 5 години

Хомосексуализма е генетично заболяване, мутация създаваща непълноценен индивид, ако някакво лечение за тези хора то трябва да се прилага - това е обективната истина, останалото са НПО простотии, за които се крият финансови интереси и злоупотреба с власт.

84

Изненадан

преди 5 години

Яяяя то имало и нормални американци

83

Анонимен

преди 5 години

Яко, подкараха и американците с техните номера по техните глави. Кой ще чете уроци на другите по отвореност и либерализъм се оказа най- важното, а тук в европата северните кредитори са номер едно.

82

NoName

преди 5 години

До М, да ...Същото е като лафа "Крадеца вика, дръжте крадеца" Стига, вярата на хората е наистина нещо красиво, всеки има право на избор. Грозното е хората които се крият за религията и я опорочават. Прочети по-долу клетия болен мозък какви ги пише от мое име!!! Ниско интелигентен Фанатик, използва гласа на омразата към черните и пише всевъзможни гадости, и защо, защото съм си изказал мнението за порочните "Духовници"!

81

М, да ...

преди 5 години

До NoNameВ Христианството болните(хомосексуалните) _заразно е обаче като при чумата - са били изолирани зад дебели високи зидове т.н манастири!

80

Анонимен

преди 5 години

По времето на Александър Македонски и гейовете са били гейове и войни.Не са демонстрирали сексуалността си и не хленчили пред обществото.Така е било и в Спарта-войската е била от такива но са се били като лъвове,а днешните си присвоиха дъгата и веят дирници по паради.Гнус ме е от такива.

79

NoName

преди 5 години

До NoName 91Предполагам че ти си от светите хора хахахах Агресивен, вулгарен, типично глуповат... ниско интелектуална личност, само такива могат да вярват в света го духа!

78

М, да ...

преди 5 години

Превенция -съвкупност от мероприятия, съдействащи за отстраняване на причината за извършване на престъпление или дейиствие за углавно наказание в борбата с престъпления- на хомосексуалността е необходима ! Има в книжен вид и такъв наръчник за родители и в БГ!Доктор Джаузеф Николози и ...

77

Анонимен

преди 5 години

Янките са откачалки..........................с тия политици като Килъри Клинтън изперкаха още повече!!!

76

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

И до днес в някои страни много русофили и путинисти ги подлагат на,, репаративна терапия,,-бой с гумени маркучи и пускане на патриотични песни

75

Анонимен

преди 5 години

Аз съм на 38 години ,смея да кажа доста добре изглеждащ , имам 2 деца и жена , но го правя тайно и с мъже , травестити ,двойки и т.н . Опитал съм всичко във секса . И съм бил с доста жени за разлика от хейтърите тука дето само праскат чек... и ква файда като сте хетеро като матрияла отива у канала

74

Анонимен

преди 5 години

Като стигнах до източника Дойче веле спрях да чета. Това ми стига. Си Ен Ен ряпа да ядат. То бива гнусна пропаганда и безочливи внушения.......

73

NoName

преди 5 години

Стига с тези християнски ценности бе хора... Духовниците масово са ГЕЙ, а педофилията при тях си е напълно нормално. Така че след като духовенството и ХО-МО си вървят ръка за ръка, дай да не намесваме извратените религии!