9

Руснака

преди 5 години

Как е пресичала? Фокус не съобщаа а вчера.бг мълчи...

8

До Анонимен 4

преди 5 години

Точно това ми дойде наум още докато четях заглавието. Не сме били там и не знаем как точно се е случило. Жалко, че са претърпели инцидент.Но наистина повечето блейки, след като родят, заживяват с мисълта, че им се полагат овации, всенароден възторг и всякакви привилегии, дори в нарушение на правила и норми.Не съзнава, че най-рано след 20 г. ще стане ясно дали има основание за гордост като майка. И че никой не й е длъжен. Правят й път поради добро възпитание, а не защото тя е над всичко!

7

Жо

преди 5 години

НИКЪДЕ в информацията не пише, че инцидентът е станал на ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА!

6

Анонимен

преди 5 години

Блъснал е майката и детето, защото както обикновено си кара в нарушение на правилата, а така си шофира, защото няма контрол за спазването на правилата. Просто е.

5

Анонимен

преди 5 години

Оня шушляк няма ли да ревне за фаровете, че му е много скъпо да кара целодневно с включени такива?

4

Анонимен

преди 5 години

Ама къде е оня експерт с плитчицата да ни обясни, че това е от 90-те порцента в които водача няма вина, а гаднярите от КАТ го изкарат виновен?

3

месара

преди 5 години

лошите пътища са виновни,...... нали другари! ама айде стига с тия пътни произшествия, другарката "истина" нинова не може да смогне с организирането на протести!

2

Анонимен

преди 5 години

много майки пресичат много гламаво на пешеходни пътеки.бутат количката пред тях, а правилното е да се тегли количката на пешеходна пътека и въобще като се пресича.

1

Анонимен

преди 5 години

Вината не е на шофьора на автобуса, той е добър гражданин, грижовен баща, добър и усмихнат, никога досега не му се е случвало! Вднага да бъде онивинен! Проблемът е от асфалта, да се вземат веднага проби за изледване в чуждестранна лаборатория, отделно и маркировката е виновна, както и проектантът на пътя, който го е направил така, че да увлича към високоскоростно каране! Най - вероятно и пеленачето в количката е виновно, защото не е подало сигнал с ръка, че ще прсича пешеходната пътека!