10

Анонимен

преди 5 години

До 4ти общината ще започне да се справя добре, когато всички нейни и държавни служители извършат публично масово ритуално самоубийство. Така че дерзайте,направете България чиста, почистете я от себе си!

9

Анонимен

преди 5 години

ДО централната част на ВСЕКИ уважаващ себе си ЕВРОПЕИСКИ град има големи БЕЗПЛАТНИ паркинги.А които е баровец и има излишни пари и/или бърза много, паркира на платените паркинги (не сини,зелени и тем подобни НАШИ измишльотини), като БЕЗПЛАТНИ паркинги има и в по-централните ЖИЛИЩНИ квартали.Ама нали ние сме по-европейци и от европейците...

8

Анонимен

преди 5 години

MAMKA ИМ ГAДHA!!!!Дано се задавят!!!!

7

.

преди 5 години

...почти 70 хил. лв. ще отидат за поставянето на роботизирана и самопочистваща се тоалетна...70 бона за кен3ф? Ужас! Няма ли да е по-евтино 3 ромБки с кофи и парцали да се заемат със случая?

6

До месара

преди 5 години

Софиянци не знам,ама вие ,,мигрантите" във всички случаи ще плащате. Ние си имаме стикери по местоживеене и не ни пука.Вие волната миекаща младеж му мислете.И месарю не се заседявай пред лаптопа ,а *** върни кравите,че ще изчезне месото в гората.

5

Анонимен

преди 5 години

Във цяла Европа е така в центъра на града и по-скъпо и по строго.Тук свикнахме всеки да паркира където види малко по свободно място./градинки,паркове,тротоари,пешеходни пътеки,входове и изходи,инвалидни места/Като излезе навън българина спазва и знаци и закони,влезе ли на наша територия и пак става гайда и дървен философ.

4

месара

преди 5 години

стига сте публикували една и съща статия! на кой му пука че софиянци в повече ше трябва да плащат за паркинг?!

3

az

преди 5 години

ако искате реално да оправите нещата , просто забранете трафика в центъра . Естествено с часове за зареждане на бизнеса и ред други правила.Ама е по-лесно да се изстискат малко пари вместо да решите проблема

2

House M.D.

преди 5 години

Камелийчето отново не ме разочарова и написа неграмотно заглавие. Освен това, от общината не се мотивират, както е написало Камелийчето, а необосновано се оправдават.

1

Анонимен

преди 5 години

по два часа на час, много скъпо излиза