272

Анонимен

преди 5 години

Има милионие безработни които са с образование но за 400 или 900 не биха работили искаме поне 1000 евро чисто или 10 20 хиляди евро в другите държави всеки взима по 5 или 20 хиляди евро а тук искат за 200 400 евро да им се работи или направо за без пари накрая не ти ги и дават няма как да стане

271

До 290

преди 5 години

А това е като има пазар, а като няма ...

270

Анонимен

преди 5 години

Ами бийте ги та да работят.Едно време как беше ? Даже и безработица нямаше.Бой и тва е.Намало били да работят за без пари.Ще работят че и още как.

269

Анонимен

преди 5 години

Аз не вярвам, че в света съществува физическо или юридическо лице което да рискува да инвестира дългосрочно в държава която е със застаряващо, все по-неграмотно и цигaнизиpaщо се население, само защото има някаква минимална бройка млади начетени и образовани младежи които стават все по-малко.

268

До287

преди 5 години

Пазарът на работна ръка също е пазар. Колкото повече работни ръце толкова по-евтини и обратното.

267

Анонимен

преди 5 години

Малий те *** като се плодят като плъхове че като "хукнат" онията ми Инвестиций, и ще настане такъв жи'уот че си викам Дано, дано, дано!

266

До 282

преди 5 години

Паленето на парламента ще е добро начало за новата българска история.

265

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 285На пазара ни не инвестира никой. Търсят евтина работна ръка и производсвто в EU, че да не плащат мита, за внос на стоки от Китай и подобни ...

264

Анонимен

преди 5 години

Няма да има квалифицирани кадри, защото всички отлитат. Инженер механик в България - 900 лева. Никаква мотивация за развитие, всичко е ден за ден. Инженер механик в Норвегия, завършил в България, но с 2 години стаж из местните компании - 9000 лева. Идва чужда фирма, трябват и хора ... ами то ги няма. Тея, които са останали, са с години назаде. Това е половината причина. Другата половина е, че мутрите владеят всичко и само по-голяма мутра може да ги оправи, но това не е добре за България.

263

Анонимен

преди 5 години

Никой не инвестира в пазар който няма добри демографски показатели. Почнете да правите деца, инвестициите сами ще дойдат.

262

Анонимен

преди 5 години

Нормално. С изключение на някой чати от IT бранша, но далеч не всички, заплатите в България са от поне 5 до 10 пъти по-високи в чуждите държави, но я има и възможността за развитие.

261

Анонимен

преди 5 години

Инвестицията в българин си е чиста загуба на време и пари, което е едно и също.

260

Аз помня не забравяй

преди 5 години

Хора се палиха и самоубиваха пред парламента и очите на хората. Не забравяйте тези хора. Ако се наложи ще запалим парламента. И без това палят музей пълно с исторически артефакти. Някой вече и история си затриват унищожават. Ми тогава време е да пишем по добра история. Нова история.

259

Анонимен

преди 5 години

България винаги е била държава от воеводски тип.Кво си спомня българския народ?Ала за бедни и сиромасиКрило бе Чавдар войвода!Само пияния в Големанов пееНе щене ний богатства!Не щеме ний пари!А искаме Свобода,Човешки правдини!Бедни, бедни Македонски!Защо не умря при Гредетин.

258

Анонимен

преди 5 години

Инвестициите си тръгнаха още 2009 год като видяха какво теле ще управлява страната.Аз лично направих ТОВА.Сега ще търсите инвестиции ама през крив макарон.Тиквата и Пеевски да инвестират.Нали за тях гласувате и те ви крадат.Що да правя бизнес в Бг та да плащам на тия КРАДЦИ.Ай сиктир и простото балканско племе!!!

257

Анонимен

преди 5 години

Ако имаш от ляво една много секси.Много биха избрали парите. Които после пак ще дадат по мацки. Аз вземам мацката. Тя ще ми изкара два камиона с пачки.

256

Дарвин

преди 5 години

Споко ще внесат кадри от Украйна ,Молдова и други фалирали страни да работят ,те се радват и на 200 Е

255

Анонимен

преди 5 години

Абе ние не сме чували, ама доста сме видели. Пустите Каманяги станали първи"капиталисти"

254

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 254Как точно ще се "вдигнете"???както се "вдигнахте" с Христо Ботев ли?!Хайде моля по-полека с кръчмарските сказки.Бългaрака е такава страхлива гнидa че .............

253

Анонимен

преди 5 години

Кво стана с Митьо и Бенчо?*** понеже ви сервират скандал всеки 10 дни, а вие помните по седмица...Кофти хляб и кофти зрелищаТуй е разликата от Римската империя.