11

МАРШ

преди 5 години

Меркел да ходи да игра на "пръчка" с любимото си псе Борисов на къщата му в Барцелона

10

БСП са гад.ини

преди 5 години

А някои казват, че в България имало скандали. Ами къде няма? Само че тук гадините от БСП ги преекспонират, за да правят мръсно.

9

Анонимен

преди 5 години

Продажните медии продължават да пишат че са групички от хулигани! Орбан не е на власт заради една групичка, Салвини също, за Льо Пен гласуваха милиони! Австрия, Холандия, сега Германия! Не са групички господа евродепутати! Не ги наричайте популистки! Това са десетки милиони европейски граждани отвратени! Превъръщате страните им в гета! Да ислямизираш умишлено страната си, това не е хуманна политика! Това е демагогия! Да обсипваш с права едни и да мачкаш други! В България това е болезнено познато

8

Анонимен

преди 5 години

Сложете чаршафи на главите на германките за да се интегрират по-бързо .

7

Анонимен

преди 5 години

Гостите на меркел вече са се размножили, родили са си нови германчета нямат гонене тия честито на мъдрите немци, които оставиха меркел да ги ислямизира и дори наричаха суверенни страни нацисти защото не искат нелегални ислямисти.

6

месара

преди 5 години

Събитията в Кемниц -..........., резултат от меркеловото добре дошли, бъдете толерантни, търпеливи и селфита с така наречените мигранти!

5

Анонимен

преди 5 години

Българте имат 500 години стаж с "правоверни" изчадия и още в началото бяха против но нямаше кой да чуе. Май като се замисля единствено комунистите бяха започнали да интегрират "правоверните" успешно

4

хх

преди 5 години

защо наричат нормалните хора крайнодесни популисти и нз си кви си....просто не искат какао в млякото!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3

мак

преди 5 години

Злините причинени от меркел на германците и на Европа никой не може да оправи.

2

Анонимен

преди 5 години

Не лъжете, сирийци почти няма. Основно са афганци и иракчани. Мъже между 16-30 години.

1

ами

преди 5 години

Има такава песен-и със политика тя /меркелца/ им го на ти ка!