70

ВЪЛЧО ЛИ? ХАХА

преди 5 години

По-скоро Овчо е трябвало да го кръстят "детето" (на 21 години)

69

Бай Петко

преди 5 години

Всичките мошеници като хванем от Минджиева избягаха на запад не в Русия и никой не ги връща

68

Когато Г.оце създаде

преди 5 години

Счетоводителките работили на цената на семки и бонбонки, нямат пари да излекуват родителите си, но иначе без опции за намиране на друга работа, защото властта е концентрирала всичките парични потоци, през бизнеса на Арабаджиеви и така, всичките пари на едно място и кадърните хора на същото място - куче влачи рейс, само масова емиг4ация и рев***лция решават проблема...:)

67

Логично

преди 5 години

Баце стъпи в локвата , когато натисна Митьо Очите и "бизнесмена" спонсор на БСП . Сега му връщат "поздрава" - натискат един от "спонсорите" на ГЕРБ.Това е с цел , да не си помисли някой , че змиичетата от БСП са беззъби - показно как могат да хапят и те .

66

Анонимен

преди 5 години

Важното е че съдийката Ангелова е на своя пост и защитава правото и справедливостта.

65

666

преди 5 години

не знаел откъде са парите - нали има лимит за кешови разплащания...кой държи пари в сакове, в сейф ...

64

Поли от Симитли

преди 5 години

Който не плаща дяла на кака Бойка,това заслужава!!

63

зад кули сие

преди 5 години

Чак сега ли разбрахте,че имат такива сакчета?И само те ли са такива?Нещо стои зад постановката,но режисьорът не казва какво.

62

Анонимен

преди 5 години

"Да съсипеш живота на 21-годишно дете" - Още един път като го повтори и ще му повярват. На 21 не си дете...

61

Анонимен

преди 5 години

"бизнесмените" в БГ са мафия!

60

Анонимен

преди 5 години

Ако е такава работата (за КГБ) Боко може и да е настъпил мотиката...

59

Анонимен

преди 5 години

Не е ясно, обаче какво разбуни духовете. Забравил е поредната вноска по такса спокойствие?Просто таксата спокойствие е била прекалено малка за десетките милиони евро от престъпна дейност. Държавата е искала увеличение на таксата, тия са се направили на удерени и ето ти резултата.

58

Анонимен

преди 5 години

Говори се че тези перат пари на руската мафия и КГБ . Като разбере прокуратурата дали ще продължи със същия ентусиазъм или ще даде назад.

57

Анонимен

преди 5 години

Да бе няма опасност на се укрие, затова родителите му хич не се крият и не можете да ги намерите дори и с Интерпол.

56

Анонимен

преди 5 години

Е каква воля за борба с корупцията да има? Тя самата държава я организира, а службите я реализират, кой да се бори с държавната воля?

55

яв

преди 5 години

готина дружинка се събира някъде....Таки, Галеви , Маргините , Брендо , Арабаджиеви....важното е че Иванчева е в зандана!!!

54

реалист

преди 5 години

В БЪЛГАРИЯ ИМА ПАРИ И ТО МНОГО ЗА ВИСОКИ ДОХОДИ И ПЕНСИИ, НО МНООООООГО СЕ КРАДЕ. ТАКИВА "БИЗНЕСМЕНИ" И КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ ИЗПИВАТ КРЪВЧИЦАТА НА НАРОДА. НЯМА СФЕРА КЪДЕТО НЕ СЕ КРАДЕ ИЛИ УКРИВА ДАНЪЦИ. НЯМА ВОЛЯ ЗА БОРБА С КОРУПЦИЯТА. ОСТАВКА!!!

53

Анонимен

преди 5 години

Горкото 21-годишно "дете"! Може би трябва да се прегледа, щом на тази пълнолетна възраст, при това -студент по право, не е знаел че извършва/участва в престъпление? То и Иванчева не знаеше, че в колата има кутия с пари, но я вързаха с прангите!

52

Lina

преди 5 години

Докато страната е управлявана от м.у.тра, така ще е. Значи тези арабаджиите ЕДВА оня ден ги разпознаха в извършване на финансови игри , но успяха да запорират пенсиите на голяма част от бг пенсионери, защото любимите крадци от Топлофикация така казаха,значи шиши, гущеров, и другите до.лнопробни официално известни крадци са си супер, но пенсионерите не може така да разполагат с 500 лв пенсия, много е-запорче...

51

Анонимен

преди 5 години

БОРИСОВ НАЙ-ГОЛЕМИЯ МАФИОТ В ДЪРЖАВАТА РАЗОРИЛ Я НАПЪЛНО ФИНАНСОВО С 3-ТЕ СИ МАНДАТА ! САМО ПРЕЗ ПЪРВИЯ МАНДАТ ИЗХАРЧИЛ ЦЕЛИЯ ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ ОТ 7 МИЛИАРДА И ВЗЕЛ НОВИ ЗАЕМИ ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ Е ОСТАВИЛ НЕЩО! ЧЕ И СЪСИПА БЮДЖЕТНИТЕ И ФИРМИТЕ С НЕРАЗПЛАЩАНЕТО С ГОДИНИ И ДЪРЖЕНЕТО НА ПАРИТЕ ПО ОПРЕДЕЛЕНИ БАНКИ ДА МУ ПЛАЩАТ ПРОЦЕНТ ПЕЧАЛБА ОТ ТЯХ!МИТЬО ОЧИТЕ БЕШЕ НЕГОВ ЧОВЕК НО И ТОЙ ПОСТРАДА !!!БОРИСОВ ЖЕРТВА ПЕШКИТЕ СИ САМО И САМО ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ ДА ПРОДЪЛЖИ ДА НИ УБИВА ФИНАНСОВО!