20

Кореняк софиянец

преди 5 години

Фандъкова е за затвора

19

xaxa

преди 5 години

Лоша или не истината е една - Всичко живо е в София ако не е там е по чужбина. Българската икономика спи зимен сън а малките градове замират , няма инвестиции всичко е "София". Централизирана работа.... Ще стане така ,че след 20 години ще кажат по новините ---София удари 4 милионният си жител а България падна под 6 милионна ?

18

Софиянец

преди 5 години

До АнонименОня ден една чужденка се спъна на счупена плочка на бул Витоша и падна--------------------------------Tе нарочно падат, та да смъкнат някое и друго евро от застрахователя. Не им бери грижата.

17

Петров

преди 5 години

Ул. Цар Симеон я ремонтират 5 пъти за 4 години. Ремонтират в кавички, кой знае колко пари смъкнаха.

16

Анонимен

преди 5 години

Да се правят мащабни ремонти е добре.Но когато тези ремонти се извършват от некадърни крадливи фирми приближени до Бойко Методиев Борисов,когато ремонтите са извършени абсолютно неграмотно и са откраднати милиони това вече не е добре.Колко пъти ще поправят Малинов,Лвски,България,Цариградско?Оня ден една чужденка се спъна на счупена плочка на бул Витоша и падна.Как едно нещо не направихте качествено бе Фандъкова?Едно само едно нещо.Не се ли срамувате?Изглеждахте интелигентна жена,учителка.

15

КОПИ-ПЕЙСТ

преди 5 години

До Анонимен.......................Според медията руският президент Владимир Путин е дал лично поръчение на бившия директор на Института за стратегически изследвания Леонид Решетников да оглави разработването на плана за действие.Решетников е генерал-лейтенант от външното разузнаване на Русия. Той е роден през 1947 г., има докторска степен от Софийския университет. Генералът владее свободно български и сръбски и говори гръцки. За него също се смята, че е бил резидент на КГБ в Атина.

14

Княжевец

преди 5 години

От кога София се нарича всичко извън Княжево. Кварталите са незаконни без собствена земя

13

Браво на Фандъкова!

преди 5 години

Чудесно се справя Фандъкова! Евала!Мащабни и грандиозни ремонти, за да ни е добре после.Който плюе да си ходи на село.Когато не се правят ремонти, питат - защо? Когато се правят ремонти, пак питат - защо? Няма угодия за червените *** и мишки.Разбира се, че сега се правят ремонтите, а не когато стегне студът.Действайте! Истинските софиянци сме с вас.

12

Анонимен

преди 5 години

Възхищавам се на г-жа Фандъкова!Нека си плюят разните твари, но това не пречи София да става все по-хубав и модерен град.Огромното строителство е факт и се чудя как издържа тази жена на това напрежение.Детски градини и училища (нови и всички се ремонтират), водопроводи, канализации, метро, спортни зали и площадки, метро, релсови пътища, улици, ново строителство и саниране.Строежите нямат край, така, че всичко се вижда и е пред очите ни.Не сме имали по-добър кмет и мащабно строителство!

11

Анонимен

преди 5 години

Тези от "Спаси София" = "Зелените" = "Веганите".Това са много скъпо платени мутри, на които се заплащат отдавна огромни средства, за да саботират всичко в България.Който не го знае или се прави, че не го забелязва, явно има капаци на очите.Та така, мутрите от "Спаси София" пак изпълзяха от хралупата.

10

Джо

преди 5 години

Какво лошо време бе? Съвсем за мезе ни взимате...

9

Анонимен

преди 5 години

При *** Радев е така!Част от Промяната!

8

месара

преди 5 години

да попитам тия столичани в повече :кога ше ви е удобно да се правят ремонтите в София? посочете дати от кога до кога сте си по родните места, та да се съобразиме, и да избегнете неудобството от кошмарния трафик, шум, прах........

7

лятуву

преди 5 години

ба кво мъ боли мене за софее ба ? кво секи дан шни занмавате с тоа скапън град ?

6

Анонимен

преди 5 години

До софиянецТози мякащия не е виновен, това му е бизнеса, плаща си отразяват му простотиите, после потичат грантове, рекет-комисионни и т.н. Виновно са тези дето му вярват, виновни сме всички ние че го търпим. Както е казал народа, не е луд този който яде баницата, а този който му я дава.

5

Анонимен

преди 5 години

Като се ремонти недоволен, че му затворили улицата, като не се ремонтира се цупи, че имало дупки? Общо взето излязла розовата пипируда, да заяви присъствие.

4

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ и Бойко Борисов са виновни!!! ОСТАВКА!!! /решетников/

3

Анонимен

преди 5 години

Кога през миналия месец и имало ЛОШО ВРЕМЕ, което да пречи на строителите?2-3 дни валя, това ли ви е оправданието?

2

Анонимен

преди 5 години

Самите ремонти траят по-дълго отколкото експлоатацията след това преди да се образуват дефекти.

1

Анонимен

преди 5 години

Вие наред ли сте да търпите такива некачествени ремонти? Погледнете на какво прилича столицата ви, все едно са кацнали извънземните.