26

Анонимен

преди 5 години

да извадят и няколко плюшени мечета, наивници докарани от западна германия, щото ония от източна са наясно!!!

25

антиимпериалист

преди 5 години

Иска ви се, фашаги, Германистан да се събуди, ама е късно. Ще си плачите в нета и толкоз. Цял Западен Германистан вече са с промити мозъци и са либерални. Тях не мож ги събуди. Иска ви се фашизъм, ама няма да има. Да живее евроатлантическа и джендърска Германия! Никога повече фашизъм.

24

65,000!?

преди 5 години

Слаба ракия,трябваше да кажете,че са поне 250,000!По- европейски звучи!По-демократично и по-джендърски!Между другото,революциите започват от нещо дребноИ първи гърмят самодоволните и нахакани политици!

23

Анонимен

преди 5 години

Расизъм? За какъв расизъм става дума? Става дума за реакция на местни жители срещу убийството на техен от мигранти. Какво общо има тук расизма? Убийството е убийство, независимо от расата и етноса на извършителя.

22

месара

преди 5 години

фалшива новина! 65 000 та и повече се събират само на бузлуджанската поляна, питайте серго и другарката "истина" нинова!

21

Анонимен

преди 5 години

До 18, то не само се втълпява вина на немците за световните войни ами сега се втълпява вина на всички западняци , че дедите им са имали колонии.

20

Анонимен

преди 5 години

Вече съм убеден, че умереният расизъм е нещо плезно.

19

Хан Тервел

преди 5 години

Вижте дженърското знаме което са опънали на концерта! Гейове и лесбийки ще ни определят с какви ценности да живеем.Фашисти и расисти в Германия са само Меркел и полицията която напада собствения си народ и пази убийците имигранти!

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 25Във френски сайт пише,че са докарани с извънредни влакове между 10,000 и 15,000 човека!В немските сайтове е пълно мълчание!

17

Заразно зло

преди 5 години

Заразно зло е това, което направиха с Германия след Втората Световна Война. Първо им внушиха ужасно голям комплекс заради злините на национал-СОЦИАЛИСТИТЕ. След това хамериканците ги окупираха за постоянно и направиха 200 военни бази. Промиха им мозъците и сега ги гледам и не мога да повярвам това германци ли са или някакви безмозъчни либерасти, които не могат да различат доброто от злото, бялото от черното и да плюят срещу своите сънародници - това си е състояние на гражданска война, без думи.

16

Анонимен

преди 5 години

Сигурно само организаторите са знаели, че е срещу "расизма". Въпросът е срещу кой точно расизъм? Според мен срещу този на неевропейците срещу нас.

15

Анонимен

преди 5 години

Имаше някаква методика за изчисляване на брой хора на квадратен метър.Не мисля,че тия са 65000.Но това няма значение,защото това е безплатен концерт и ако са им платили транспортът няма проблем.Плюс това ако дойдат от съседни държави различни ***,толерасти европейци с промити мозъци ще стане бройката.То Слави събра по 15000 в три поредни вечери срещу заплащане та тия няма да съберат толкоз хора без пари.

14

Анонимен

преди 5 години

До ЗдравейтеИ кои са "своите"?Разни дрогирани *****

13

Анонимен

преди 5 години

Баба Меркелица колко ли се е бръкнала за концерта и екскурзиантите... Щото някой ако си мисли, чо това не е предварително организирано политическо мероприятие трябва да е брутално наивен.

12

Здравейте

преди 5 години

Колко трябва да си *** да идеш да защитаваш бежанците и да плюеш срещу свойте

11

Az

преди 5 години

Брей колко много интелигентни и доволни от живота българи, които правят родината по-добро място.. евалката

10

Вербовчик

преди 5 години

До До неолиберал и гейТой речник има, ама има и зададена норма да ръси простотии в нета...По-важният въпрос, според мен е, защо му ПОЗВОЛЯВАТ това ***?Как мислите, защо?

9

Анонимен

преди 5 години

Убеден съм, че на този концерт са отишли най-големите расисти.

8

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКолко високи?1.57?

7

Анонимен

преди 5 години

До шматкаИ нито дума КОЙ организира неонацистките сборища!