15

:))))

преди 5 години

Най-точният коментар е на номер 10 - зрител.

14

Dino

преди 5 години

Valery Simeonov pak izleze prav,

13

Анонимен

преди 5 години

Е, сега само ни трябва да открият телефон за SMS-и ЗА/ПРОТИВ заявените оставки и ще си решим проблемите. ВЩе има и полезен ефект, както финансов, така и социологически.

12

читател

преди 5 години

Освен Швеция има и други скандинавски страни и те определено не споделят Шведския модел. Те обаче определено се справят по-добре в икономическата сфера.

11

избирател

преди 5 години

Оставките определено няма да решат проблема, но БСП постоянно иска оставки и хората си подадоха оставките. Аз лично очаквам кога Нинова ще си подаде оставката, защото изтеклата година премина в искане на оставки и отклоняваше вниманието на провителството от градивна дейност.Същото и за добилия печална слава уж български президент.

10

гатанка

преди 5 години

Нищо не решава.Пътищата си остават същите.Хората ще се самоубиват а може би това е била целта - различни начини за да ни премахнат .

9

Анонимен

преди 5 години

Да ме прощавате, ама опитите за отхвърляне оставката на Нанков си е жив цинизъм! Нямал бил вина за трагедията в Своге! Че той ако има вина ще му се търси наказателна отговорност, а не политическа! Тогава ЧИЯ ще е политическата? Или пак ще заметем под килима ОТГОВОРНОСТТА, като при Цецка за ТР?

8

23

преди 5 години

Този е най-тъпият въпрос,който се задава напоследък.Учудващо е,че и т.нар. политолози отговарят,че не решавали оставките нищо.Ами ,че сложете едно магаре да управлявя тогава!То и без това не липсват горе такива.Субектите на управлението са най-важният компонент на системата,ако я има!Да не настъпел хаос!?Че това сегашното какво е,ако не хаос?

7

Анонимен

преди 5 години

Хората искат да гледат как щракат белезници по ръцете на политици.

6

Социализмът

преди 5 години

Не работил? Кажете го пак, когато въведат безусловен базов доход в скандинавските страни. Не работи, защото при него едрите риби не могат да лапат за сметка на обикновените, ето затова американците го преследват като чу ***. Ето затова умря Кадафи. А вие дъвчете дъвките на богатите и живейте в мизерия.

5

Анонимен

преди 5 години

Само извънземни, от дупката в цяла пица, могат да решат проблема!

4

Байфидан

преди 5 години

До 3. Ти сериозно ли? Затова ли не прокопса нито една държава със социализЪма? Даже и от съвременния социалист Николас Мадуро взеха да бягат венецуелците. И те така.

3

до 1

преди 5 години

Както и да беше при социализъма връзвахме двата края. Гонеха се, издигаха се, това обикновения човек не го интересуваше. Винаги си плащаше и ток и парно и вода, и даже оставаше да иде на курорт с жената и децата.Бай ви Тошо беше специалист.

2

Анонимен

преди 5 години

Барби и двама клоуна, обясняват как се управлява държава. Е това е популизъм!

1

Бре бре

преди 5 години

Тържество на популизма ли?А през социализЪма как беше? Другарят Еди-кой-си "е снет от поста си и преместен на нова, по-отговорна работа!" Та народецът да е наясно, че БКП е "права, когато съгреши дори!"И ако някой виден другар съвсем оплеска нещата, единственото, което може да му се случи, е да го издигнат на още по-висш пост!