59

пълни некадърници

преди 5 години

Оставка на цялото МЕНТЕ - Правителство , преди това обаче да си приберат неквалифицирабите Консули от Германия в Консулските служби където ги мързи да вдигат Тел. дадени в сайта им , към това още че нищо не разбират от Документи изисквани от Геманските Институции , пълни некадърници като колегите им в БГ

58

До Боби

преди 5 години

Защо човек отстояващ собствена позиция трябва да се е продал? Никога не е бил пионка на ДПС и който и да е , а мисли за доброто на България. Кое е по-добро да дойде ДПС на власт или *** от многото сини коалиции? Те освен да плюят по Русия нищо хубаво за България не са направили.Лошо ли стори Сидеров борейки се и успя нито един руски дипломат да не се изгони, искаше руската газ да минава през България и ние да печелим , а не сега да чакаме от Турция и не знам още къде ?

57

До Боби

преди 5 години

Сдеров е пионка. Той затова е създаден, за да създава джангър за отклоняване на вниманието. Зад него винаги са били Доган и Путин. Лазаров защо го сложиха за секретар на Атака!?

56

Боби

преди 5 години

Сидеров на кой ли не се продаде беше златен пръст на НДСВ и ДПС, после стана златен пръст на БСП и ДПС, а сега е златен пръст на ГЕРБ. Това е най-продажният политик в историята на България. Как пък още има хора дето му вярват. Боже, тази държава не е в ред.

55

nina

преди 5 години

Този мнооого го е страх от нови избори: просто вече "Атака" ще види НС през крив макарон.

54

Цветан

преди 5 години

Каква атака , какви пет лева бе , Сидеров ? Навярно си помислил ,че хората забравиха ,че ти беше един от видните СДС-ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ след 1989 г. , в качеството си на главен редактор на един вестник ,който лъжеше Българите от сутрин до вечер. Така е и със Симеонов ,Каракачанов и още видни седесари ,дето станаха гербери и не знам си какви.

53

Анонимен

преди 5 години

Този не го ли търсеше полицията, напуснал дома си с мотопед?

52

М, да ...

преди 5 години

пост 29 за пост 27 ли е? Ще оправдаят ли безхаберието на на 3-мата министри? Четете Кеворкян и ще се настръхнат косите от ужас за ОП!

51

Гошо

преди 5 години

Свободни съчинения на един болен човек!Всички сте за смяна.До един.

50

Анонимен

преди 5 години

Заедно да се изнасят към Бургас и Ямбол. Да вземат и ортака за Русе. "Тримата ***" на Доньо Донев.

49

ognyanz

преди 5 години

И накрая ще излезе Цецо и ще каже, че коалицията е стабилна. Ликуй народе.

48

Анонимен

преди 5 години

da

47

Край

преди 5 години

Абе хора защо гласувате за този човек?!?От Нато ли ни изкара - американските бази ли изгони, ромите ли дисциплинира.НИЩО подобно просто си получава парите да крепи второ поред правителство.

46

Анонимен

преди 5 години

Валери поне знае що е във властта ,пари но и управление ,тоя не разбира нищо ,дребен хулиган и интригант .Остават само торбите с пари с които е купен и си личи грозно ...Партията му е по - зле и от него !

45

Ivory

преди 5 години

Атака се превърна в новия Национален фронт за спасение на Бойко,преди Сидеров наричаше така партията на Симеонов.

44

Волен-руска подлога

преди 5 години

Сидеров е гъзоолизец храбър. Браво Сидеров продължавай да лижеш руския ботуш на Путин и да унижаваш България...

43

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Делегирането на гласове от народа на партии и персони като този...играчор,както и на...останалите политически играчори в постоталитарна България е жива форма на...мазохизъм и трябва да се лекува...клинично.

42

Анонимен

преди 5 години

Колко хора излъга тоя! Обещаваше, подскачаше като филипинско петле, заплати, пенсии, златото на Дънди Прешъс...дпс...ала-бала...И като лапна кокала, забрави защо е в НС. Има ли изненадани?

41

Muradoff

преди 5 години

Моля някой ако виждал Сидеров да се усмихва да каже.

40

Истукан

преди 5 години

Сега с ГЕРБ, а утре с БСП и ДПС ще се сгодят патриотите.