16

Тео

преди 5 години

За този животът приключи. В затвора си има неписани закони. За такова деяние с дете ... или ще го приключат до третата година или ще му направят живота ад и ще си сложи примката. Каквото и да е, ще му е малко! Седем годишно дете ... в ада да гориш, к0пиле ...

15

от Момчилград

преди 5 години

Абе тя мащехата е за затвора. Намерил я бащата по сайтовете за запознанства и я взел да му гледа детето. Бабичката и тя давала зор да ходи да се жени в Турция за някакъв вдовец. Дъртата брантия, подлъгала младото момче, докато мъжът и работи в Белгия. Мехмедчо пък шундда не видел, всяка нощ ходел да я язди. Събудило се детето и ги заварило. Душили са го и двамата, но турчето е джентълмен - 23 години ще си плаща за е**нето.

14

Гочо маратонката

преди 5 години

По 500 000 лева поискаха майката и бащата. 300 хиляди поиска бабата на Дамла.--------------------ейййй ненаяли се - отврат!е сега оня ре/зания ще ги извади да им ги даде...

13

станчо

преди 5 години

мюсюлмански ценности.

12

gerb

преди 5 години

ebati pravosidieto

11

Анонимен

преди 5 години

Ако беше Българин,можеше да му се размине и такава дълга присъда нямаше да му дадат

10

Анонимен

преди 5 години

Този си е осигурил билета за ада. Колкото и затвор да му дадат тук на земята не е страшно по страшното е онзи съд които ще го съди горе когато се пресели. Там няма прошка и за призната вина да му намалят огъня в ада. Ще го въртят на шиша дяволите с голям кеф.

9

Някой

преди 5 години

Как може да има толкови ограничени коментари! Защо някои си мислят, че такива убийства се извършват само от определен етнос? За съжаление такива изверги има във всяка народност. Този път ако е Мехмед, следващия път може да е Иван или Драган!

8

smeh

преди 5 години

От къде този *** ще намери 500 бона ??? *** съд

7

Анонимен

преди 5 години

А на един приятел журналист сина му преди да ритне камбанчето само с такива мехмедчовци си играеше и те му даваха много дъвки

6

Анонимен

преди 5 години

ДНЕС.БГ, съжалявам ама '*** му била обвита в тиксо'... Не може ли да е 'главата на детето' или нещо от този сорт. Във всяка от статиите ви, свързани с деца, умалителните винаги са прекалено много и на неподходящо място.

5

PRIMATES

преди 5 години

До 5 Еми тия варвари още не могат да осъзнаят, че живеят в 21 век и не може хора да се убиват след като му отрежат главата или с камъни, прътове и тн. Има си съд и прокуратура в 21 век!

4

мак

преди 5 години

И 50 години да му дадат, пак ще е малко.

3

lYl

преди 5 години

Като турски сериал....

2

аз

преди 5 години

Нормално за тази народност за съжаление(

1

Не

преди 5 години

знам защо ги присъждат тия обезщетения, така наречената от народа кръвнина? Не съм чувал някой някога да си е получил пълния размер.