31

гиледайте го бре ора

преди 5 години

има един ам.филм.Руснаците идат.къв страх ги тресе,американците.Голям майтап

30

Гepманистaн Убepалec

преди 5 години

"... десни екстремисти...отправят хитлеристкия поздрав..."Ако соpосовото неолибералистично американско *** меркелисата не беше допуснала/подпомогнала ислямското нашествие сега нямаше да има "десни екстремисти".Скоро може и въоръжени сблъсъци да има, и още екзити, пък може и нато (америка+турция) да се намеси за защита на мултикултурализъма.Но то това беше и целта на "бежанската криза" силна и обединена европа да бъде разрушена от "десните екстремисти".

29

Дядо ви

преди 5 години

Не е виновна Меркел. Виновен е ЕС че подкрепя войните за завоюване на пазари на САЩ.Поне Меркел имаше доблестта да приеме мигрантите от война която предизвика. А страни като Полша , Унгария и Чехия постъпиха егоистично като подкрепяха политиката на ЕС за "цветните революции", но когато дойдоха мигрантите казаха "не е наш проблем".

28

Анонимен

преди 5 години

До 21Прав си. Саудитска Арабия се управлява от гърбоноси човечета.

27

Анонимен

преди 5 години

вън руските диверсионни елементи от българия!

26

Отговора за Меркел

преди 5 години

в Германия незаетите места за Професионална квалификация(занаятчийски професии) са 1 600 000 тоест нито един германец не иска да се обучава а камо ли после а работи тва което е учил , ето ви и Отговора защо Меркел прие Бежанците , те в момента с това се хвалят че 200 000-300 000 Бежанци били на Обучение за Професионална квалификация

25

Анонимен

преди 5 години

СЪГЛАСЕН СЪМ, ЧЕ РУСНАЦИТЕ СА ПОКАНЕНИ В СИРИЯ, АМА ТУК КОЙ ВИ Е КАНИЛ! МАРШ!

24

ИЗВОД :

преди 5 години

РУСИЯ ПРАЩА МИГРАНТСКИТЕ ПОТОЦИ В ЕС ДА ГО ДЕСТАБИЛИЗИРА!

23

До: Меркел не е

преди 5 години

Много сте начетен!Предлагам ви за Нобелова награда за интелект.Руснаците са виновни за избиването на индианците в Америка!Руснаците са виновни за Ирак!Руснаците избора на американците -Тръмп.Мисля, че руснаците са виновни за Египетските пирамиди, цунамито в Япония, земетресението в Африка, и Марс.Без тях Марс нямаше да съществува и Земя няма да има нужда от психиатри да лекуват суицидите с викове "Руснаците идат!"

22

Анонимен

преди 5 години

РУУСКИТЕ ДИВЕРСИОННИ ЕЛЕМЕНТИ В БГ И В ДНЕС.БГ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРОЧИСТЕНИ ДО КОРЕН И ИЗБИТИ ДО КРАК, ДА НЕ ПОВТАРЯМЕ ГРЕШКАТА НА Н.В. ЦАР БОРИС, КОЙТО НЕ УСПЯ ДА ГИ ИЗКОРЕНИ! РЕЗУЛТАТЪТ - 75Г. ВАСАЛНА ЗАВИСИМОСТ И РАЗПАДАЩА СЕ ДЪРЖАВА!

21

Анонимен

преди 5 години

МЕРКЕЛ НЕ Е ВИНОВНА!ч ВИНОВНИ СА РУСНАЦИТЕ, КОИТО НИ ПРАЩАТ В КОМБИНА С ТУРЦИЯ МИГРАНТСКИ ПОТОЦИ!

20

Ели

преди 5 години

За САЩ войните, които започват, и Концесиите,за Европа "бежанците".Хитреци!Корабчета и на източен, западен, където си искат бряг на САЩ.

19

Анонимен

преди 5 години

Германци, очаквайте скоро имигрантите да ви интегрират!

18

Хипотеза

преди 5 години

Закриване на НАТО, Варшавският договор се разпусна.Изолация на Британия- тя е Троянският кон на Европа.Време е варварите от САЩ - които имат едва, едва 200 г. история да си ходят на окупираният от тях континент.Не може 200 - годишен п убер да се подиграва на Хилядолетна Европейска цивилизация.Да не говорим за БГ - 1300 г. държава, писменост, език.Демокрацията не е "стани, за да седна" - разпуснахме Варшавски, за да дойде Американския ботуш.Европа на Европа. САЩ в АМЕРИКА.

17

четете бре еврозелки

преди 5 години

Първопричината от която е тръгнал да се разпада ЕС сме ние *** кой да ни чете историята?НЯМА съюз в който сме били ние и да не се е разпаднал НЯМА такъв разпадали сме и империи да се готви и ЕС и НАТО но трябваше преди да ни приемат там първо да четат много добре историята ни , сега вече е късно ха ха най интересното тепърва предстои! Ето мигранти немигранти и т.н вземайте пуканките и гледайте !

16

Хипотеза

преди 5 години

Европа:-първо Германия трябва да премахне статута на окупирана страна- да се премахне "Канцлер АКТ"- Връщане от САЩ на немското злато (Де Гол с кораба в САЩ)- Ако има заеми от МВФ или СВ да се изплатят-Русия-Изгонване на САЩ военни бази от Г-я- Еврото основна единица в Европа -Премахване на долара като платежно с-во в ЕС- Връзки с Азия, Русия, Европа- Връщане на емигрантите с кораби на крайбрежието на САЩ,те са следствие от войните им-Ултиматом всички бази на САЩ вън от ЕС, Азия, Афри

15

Анонимен

преди 5 години

меркел е една нула - марионетка, която следва заповеди на евреи фанатици.

14

Паметлив

преди 5 години

До АнонименМигрантската вълна заляла Европа не е просто поход на хора спасяващи се от война или търсещи по-добър живот!Това е добре организирано нашествие,с перфектно финансиране,пропаганда и логистика!Основните извършители са ясни-Израел,САЩ(на Обама и Сорос) и С.Арабия.Целта-съсипване на бяла Европа и превръщането и в ислямска ко.ина,с последващо подчиняване.Баба Меркел има специална роля,като за целта бе яко зомбирана при едно от посещенията си в САЩ(2014г).

13

Анонимен

преди 5 години

Не Меркел е в основата на мигрантския проблем. Тя само се опита да го разреши по единствения и достъпен и хуманитарен начин. В основата е разбиването на Либия, Ирак, Афганистан и Сирия. И санкциите срещу Иран. И смазването на Украйна.

12

Анонимен

преди 5 години

тя не съжалявала... Е как ще съжалява, нали това ще значи край на политическата й кариера? да си покрие главата с пепел? Забравете. А пък аз им се чудя на тези германци как още търпят присъствието й в политиката? Това идва да покаже колко е политическият им акъл. Направо дупе да ни е яко с подобни световни лидери. Ужас.