104

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 105Почети малко книги. От четене на лозунги се затъпява.

103

Анонимен

преди 5 години

Суджук а България кога ???, докога ще сме най бедни, с най ниски доходи

102

Анонимен

преди 5 години

Баце взимаш най високи цени за винетки никой около тебе не с осем евро за седмична и още ревеш, за какво ли ?

101

ФАКТ

преди 5 години

Ало , пишещите тук -защо не РЕВАХТЕ през 90-години да се вдига Минималната работна заплата ???? Ако БСП бяха я вдигали,СЕГА щяхме да сме с по -високи ЗАПЛАТИ !!!И ако те така режеха лентички !!-ДА ама НЕ ! Те само орязваха заплатите и пенсиите и закриваха предприятия !!!!

100

П.Петров

преди 5 години

На фона на 10-ет годишното дъно на преките чуждестранни инвестиции в България, което ударихме тази година под "вещото" ръководство на другарите от ГЕРБ , за каква "икономическа зона" говори Борисов ?! Ако не беше трагично, щеше да е много смешно!

99

AVE!

преди 5 години

Бойко,защо тогава изнудваш бизнеса да си плаща,за да не го закачаш?Колко предприятия затвориха защото ги изнудваш!Бойко,много поздрави на Сталийски!

98

-

преди 5 години

ше видите вие като асфалтира целите балкани ..

97

Анонимен

преди 5 години

Абе хора вижте се бе, какъв непрокопсаник сте си избрали да ви управлява, а искате прогрес, нали сте умни, нали все много знаете, нали всичко можете, как избрахте този пожарен *** ? Или сте като "умникът" от 105-ти коментар, който казва бурен ръст, значи ниски или бавни заплати ? Ток този 105-ти изглежда има много бавен ум, или умът му е колкото умът на колибрито по грамаж !

96

антон кура от ямбол

преди 5 години

За пореден път се убеждавам, че нашите головодници живеят в друга реалност. Каква икон.зона на Балканите бе. Тука на нас ни дай чалга и куурви. Средна Азия ни задмина отдавна. Идете във Виетнам бе амсалаци. Лаос и Камбоджия щще ни задминат след 15 ина години - да не говорим за Тайланд, Филипините, и т.н. Бокооооо ако така крадете братчед - нищо няма да стане. Ама вие и не го искате може би , само разлайвате кучетата , барем падне още некой кокал. Докато не си заминете далече- нищо няма стане

95

Анонимен

преди 5 години

Естествено че Борисов е прав. Това е шанса на Балканите, и въпреки че е рисковано, е възможно. Съжалявам промитите мозъци, които свързват икономическото чудо с много пари и лесен живот. Икономическото чудо означава друго. Бурен ръст на производство и бавен на заплати. И в никоя история, бурния икономически ръст, не е решил допълнителните проблеми в обществото, породени от съответния социален строй. Пред нас не стои проблема да сменяме строя, а само да се докажем в новите реалности.

94

Анонимен

преди 5 години

ХА ХА ХА ТОЯ ПОЖАРНИКАР СЪВСЕМ СЕ Е ПОБЪРКАЛ !.....ЕЙЙЙ ТАРАНКООЛУ, "МОЩНА ИКОНОМИЧЕСКА ЗОНА" НЯМА НИЩО ОБЩО С БАНДИТИЗЪМ И КОРУПЦИЯ, СТОЙ СИ В КАБИНЕТА И НЕ ДУМАЙ НИЩО, ЧЕ ВСЯКО ИЗКАЗВАНЕ ТИ Е ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ***'ЛОУМИЕ И БЕЗХАБЕРИЕ !

93

Анонимен

преди 5 години

Че то и сега няма кой да ни бие по производство и износ на хигиенисти и на знаете какво.

92

Хаха

преди 5 години

Да идват психиатрите,на Дондуков има спешна нужда от тях.

91

Анонимен

преди 5 години

Мощна икономическа зона добре, а какво ще произвеждаме?

90

Поручик Ржевски

преди 5 години

И аз така ги виждам нещата. Мощна балканска икономика, а България локомотив, а Баце машинист. Американците ще се редят на дълги опашки за зелени карти.И силиконовата долина в Димитровград ще започне да бълва софтуер с изкуствен интелект. Слънчака ще стане по-скъп курорт от Сен Тропе а в Банкя ще се организират световните първенства по тенис.

89

Анонимен

преди 5 години

хахаха Борисов една отсечка асфалт като хората не може да построи заради чудовищната корупция. Ако махнете корупцията в България за една вечер, цялата система ще рухне.

88

РЕЗИЛ

преди 5 години

НА ГОЛ ТУМБАК, ЧИФТЕ МОЩНА ИКОНОМИЧЕСКА ЗОНА. С ТАЯ БЕДНОСТ И ЛИПСА НА ВСЯКАКВА СОЦИАЛНА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ, ЗА КАКВА "МОЩНА" ИКОНОМИЧЕСКА ЗОНА ГОВОРИ ЕДНОКНИЖНИЯ??? ЦЯЛАТА МУ ПОЛИТИКА Е В ПОДКРЕПА НА ОЛИГАРСИТЕ И НА ВСИЧКИ КОИТО СИ ПЛАЩАТ НА ГЕРБАВИТЕ КРАДЦИ. ЗА ОТРУДЕНИЯ, МАЧКАН И БЕДЕН НАРОД, МУ Е ПРЕЗ ОНАЯ РАБОТА. НЯМА КАК ДА НАПРАВИ МОЩНА ИКОНОМИЧЕСКА ЗОНА С АРАБАДЖИЕВИ, ДОМУСЧИЕВИ И СИЕ, БЕЗ НЯКОЙ ДА Я ИЗРАБОТИ ТАЯ ИКОНОМИКА. ТАКА ЧЕ , ПАК ПРОСТОТИИ НА КУБ НА БОЛНИЯ МОЗЪК.

87

До Икономист от Евро

преди 5 години

Понеже ми прередактирате коментара Да бе, мощна икономическа зона по износ на @*** в Европейският Съюз!!!Заместете закритият израз с РОМИ!!!!!

86

Българин

преди 5 години

Ще станат,ама с ГЕРБ и теб за премиер,няма как Борисов виж на винетки и на магистрале по- които да се трепем,си го докарал!

85

44

преди 5 години

По-мощна икономическа зона от кого?От Германия,Англия,Франция,Швеция,Холандия....По-мощни от Мерцедес,Порше,Сименс...Абе,има ли съветници този човек,та ръси такива тъпотии!? "С *** срещу маратонки "Адидас"!Борисов,защо непрекъснато ме караш да се срамувам,че съм БЪЛГАРИН!?