56

П.Петров

преди 5 години

На мен оставки не ми стигат! Искам затвор и конфискация на имуществото на всички, които са взели и дали подкупи!

55

Анонимен

преди 5 години

АЗ ИСКАМ САМО ЕДНА ОСТАВКА - Неговата

54

Анонимен

преди 5 години

Бог да пази България !никой не може да ни спаси ."и едните и другите са маскари "

53

Анонимен

преди 5 години

Значи на всяка катастрофа, ще сменяме министри понеже 61% панелни охльовии били доволни. Хляб и зрелище да има :) Типична черта на работническата класа.

52

Анонимен

преди 5 години

Интересно е, защо всички шофьори преди това са успяли да вземат завоя при същите условия, а само злополучния автобус не е успял !?И в подкрепа на преждепишещият:С каква скорост трябва да навлезе автобуса в този не остър завой, да коализира с други превозни средства, после да рикошира от насрещната бетонна стен и след това фронтално да връхлети с всичка сила върху желязната мантинела, строполвайки се в дерето !?

51

Анонимен

преди 5 години

До ЖоКачвах Шипка с нови гуми (зимни на един сезон), поднесох и влязох в насрещното с 45 км/ч. Това стана в края на Март на леко влажен път. Не ми говори за гуми при наличието на варовик в асфалта. Сцеплението зависи от гумите но когато асфалта е лъснат като стъкло просто няма какво да коментираме

50

Iceblast88

преди 5 години

До ЖоАко вината беше в шофьора със сигурност щяха да го докажат! Те са способни и майка си да продадат, но не и да пуснат кокала. Явно проблема не е във водача на МПС-то или в самото МПС и явно са толкова изрядни, че наистина този път няма абсолютно нищо друго за което да се хванат и да скрият кражбите си.

49

Жо

преди 5 години

До Iceblast88НЕ МОГА да си обясня, как шофьора натиска спирачки още преди завоя, който е дълъг около 30 метра, удря последователно 3 коли в насрещното и не може да се спре. Мястото, където автобусът е смачкал мантинелата и е паднал в пропастта е на около 40-50 метра след края на завоя. Абе, всички сме карали по мокра настилка и даже по заледена настилка, ама такъв спирачен път при 40 км/ч не е нормален. Ако не са гумите, значи спирачките не са изправни.

48

Анонимен

преди 5 години

След оставката на *** кой очаквате да дойде, освен...Пульо !?

47

Анонимен

преди 5 години

аз пък съм недоволен поне от 61% от сънародниците си

46

Анонимен

преди 5 години

Орбан, ела за година.

45

Анонимен

преди 5 години

И аз искам още оставки... ако може и Борисов...

44

do 35

преди 5 години

ГЕРБ така съсипа всичко...Абе , нали помним какво беше преди 10 години бе.ГЕРБ съсипват, съсипват и никога не сме били по-добре.Как става така?Всеки се хвали с телефон за няколко стотин, че и за над 1000лв, във всеки двор по две коли, всеки се състезава с комшията на кой детето е по-скъпо облечено и коя кола е по-хубава, по празниците всеки се хвали къде почива и колко пълна му е масата с ядене и пиене и ауууу, ама много сме зле, от нас по-зле няма, тия ни съсипаха.

43

Анонимен

преди 5 години

61% са доволни от оставките !Значи, все пак не са 80%, което дава надежда, че част от маряло загрява, че след оставките ще дойдат още по-неопитни лаици, които тепърва ще повтарят грешките на предишните, докато им поискат оставките !

42

Iceblast88

преди 5 години

До ЖоАко проблема беше износени гуми, нямаше да има оставки! Разбойник оставка не подава, освен ако не е абсолютно очевидно, че той е виновен. Нали се сещаш, че ако беше заради гуми, още същата вечер щяха да са го обявили! На бас, че първото нещо което са направили проверяващите е да са погледнали стикерите за технически преглед и гражданска и след това са мерили грайферите на гумите.

41

Жо

преди 5 години

СЦЕПЛЕНИЕТО с асфалта зависи от състоянието на асфалта и от състоянието на гумите на автобуса. Никъде не прочетох, какви са гумите на автобуса. Като знам с какви "га/лоши" карат старите автобуси, мисля, че това има значение.Значи, автобусът се поднася на мократа настилка и се плъзга на завоя, удря последователно 3 автомобила и полита в пропастта цели 50 метра след края на завоя. В задачата се пита- С какви гуми е автобуса и с каква скорост се е движил, да не може да спре цели 50 метра?

40

Анонимен

преди 5 години

докато бсп са в парламента доволни няма да има.поклон пред подалите оставка министри, мъжки приемат чуждата вина за своя. остава прокуратурата да намери виновните

39

Анонимен

преди 5 години

Ами то проучването е направено е Народното Събрание, като представителна извадка на българския народ.

38

Vonesta voda

преди 5 години

Fakenews.

37

Курцио

преди 5 години

Искаме 240 оставки!