221

Анонимен

преди 5 години

Фердинанд когато става княз на България е тънел в дългове !Прибира се в Кобург с милиони откраднати от България и за сметка на държавата взе големи пари да ни вкара Първата световна+пожизнена пенсия от Германия!А България нищо не спечели от войната!

220

Анонимен

преди 5 години

Нямаше да имаш този проблем ако не беше предал избирателите си. Никой не те караше да правиш ортаклък с комунистите. Е, съдът си е още техен и за това вина имаш и ти.

219

Анонимен

преди 5 години

До ФердинандИстина е, че историята си я изучаваме от русофилска гледна точка.и в историята, която съвецките другари ни написаха се казва, че царете ни са виновни за националните катастрофи.Истината е, че сме прецакани от скапаната Русия.

218

Анонимен

преди 5 години

Напусни и не се връщай... продажна!!

217

Анонимен

преди 5 години

До 223 Да неби Румъния и Черна гора/най-мафиотската държава в НАТО/да са върнали монархията или бившите им монарси са станали премиери ,та ги приеха в НАТО!

216

Аз, Станишев и Доган

преди 5 години

Добре ми беше 4 години в тройната коалиция с тия, дето затриха монархията. Кво като са комунисти, нали делихме всичко на 3.Няма вече далавера, няма

215

Анонимен

преди 5 години

Крадлив Дедо, България не е твой дом. Единствените дни от съзнателния ти живот прекарани тук, бяха да опоскаш като скакалец каквото можа да докопаш. За да си избиеш дълговете на комар, че и отгоре. А за да те изберат, излъга хората.Шапката, чантата, влака - и не се връщай никога повече.

214

Анонимен

преди 5 години

За съжаление царската ни фамилия съсипа България ,и Фердинад и Борис с нищо не допринесоха държавата ни в кризисни времена да върви в в правилна посока,даже напротив тласкаха България в катастрофи!Уважение единствено заслужава княз Александър Батенберг ,който дори се отказа от трона за да има България добри отношения с Руската империя!Настоящият ни наследник на монархията е направо смешен с неговите претенции!

213

До 201

преди 5 години

Споделям напълно - нито НАТО, нито ЕС щяхме да видим... Но кой да го проумее?!!

212

Гост

преди 5 години

В 21ви век царят е отживелица! Какво значи роден по право да управлява? Глупости на търкалета. Кралица Елизабет да си ходи.

211

Yan

преди 5 години

Каквото човек сам си направи и господ не може да му го направи! Защо му трябваше да се вре в политиката! Стой си в Мадрид и доказвай собственост на имотите си! Ама пуста лакомия - не само по хората ходи, а и по царете, и то най-вече!

210

Коментатор

преди 5 години

Когато ни посъветва да си сменим чипа, не го разбрах, но днес зная - това е спасението.

209

ОК

преди 5 години

Да заслужава си да я напуснеши да се надяваме, че няма да се върнеш повече

208

Анонимен

преди 5 години

Дойте тука ... показваха как мазилката на къщата ти се рони ... за 800 дни си направи прекрасно имение и не само ... и какво от това, че е купен с царски пари ... живееш в Испания и те боли, че ти взимат нещата от тука ... милата ти родина :( ... ще пусна една сълза

207

Гост

преди 5 години

Царю честити, взе достатъчно, нали така?

206

Фердинанд

преди 5 години

Истина ли е, че дедо му вкара България в 2 национални катастрофи? Да кажат тия, дето са учили по история.

205

Горгона

преди 5 години

Нали съдиш България. Ти искаш и нещата, които държавата е построила и стопанисвала. Не знам Рила да е купувана с ваши пари, но това не ти попречи да я осечеш и продадеш. Така че не се прави на ощипана госпожица.

204

Иво Софийски

преди 5 години

Срам ме от този човек. Бай *** с царско потекло.

203

800 дни

преди 5 години

Ако беше загрижен за България, щеше да я оправи или поне да опита да я оправи за 800 дни, както обеща. Но, поблазниха го имотите и още го блазнят, и вече никой не му вЕрва.

202

Възмутен

преди 5 години

Голям РЕСПЕКТ към цар Борис и цар Фердинанд, но към този продажен б....к и колаборатор с убийците на предците му и тези които съсипаха родината ни изпитвам отвръщение!