281

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно заслужаваш и никой няма да страда за теб! Измислен цар!

280

Nemess

преди 5 години

Абе тоя *** така наречения цар (незнам само на какво и на кого) за мен е никакъв ..тоя човек учи има ли кво търси от България дядо му фердинант и един камък не е донесъл от афстроунгария дошъл е гол кат пушка еи да въри да търси от сакскобургите у австрия

279

Анонимен

преди 5 години

Абе *** и помияра му с *** то баща му и дядо му са го построили тоя имот та си го свои то има Господ бави но не забравя бие ги във наи милото виждате сами Московски Желю Плевнелиев има още и още

278

Yaso

преди 5 години

Имаш 800 дни да върнеш всичко и да се разкараш от България!

277

Анонимен

преди 5 години

По времето на Симеон се зароди и оформи олигархичния модел на управление в България. Именно тогава стана сливането на бизнес интереси и политическа власт. Тогава започнаха своя "звезден" път и днешните крупни олигарси, като Пеевски, Златев, групировката собственик на тази "медия" (съкращението се цензурира), Василев... Тези, които гласуваха за НДСВ през 2001 и 2005 са съучастници в това гигантско престъпление.

276

Анонимен

преди 5 години

И кво ревете?! Като гласувахте за него що не мислехте с главите си? Наивници. Колко пъти трябва да ви излъжат комунистите, та да се усетите. То тоя сравнителнмо малко се нагуши. Знаете ли колко лапна финансовия му министър покрай сделката с външни дълг? А колко пари потънаха в Мултигруп? Ехееее, ще има за поне 100 такива къщи и половината рилска гора.Сами сте си виновни.

275

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 28024674 - Какво означава тази цифра, която си написал вместо коментар?

274

Иван

преди 5 години

Заслужаваш много повече !!! Сто тояги на голо и обратно от където си дошъл.

273

Анонимен

преди 5 години

Врана е построен от Цар Фердинат . Така , че е по наследство на Царя и на сестра му Мария

272

Смешник

преди 5 години

Симе имаше 800 дена се наядеш къде спа

271

Анонимен

преди 5 години

*** долен, че и претенции има!!!

270

Анонимен

преди 5 години

24674

269

Анонимен

преди 5 години

Цар?! Да не става въпрос за царя на дървосекачите от околията на Мала Църква?

268

Анонимен

преди 5 години

Дребна, алчна душа. Това е душата на комуниста!

267

Случаен минувач

преди 5 години

Ваше Величество, върнаха Ви имот в село Баня. Върнаха ви и имот Ситняково, доколкото знам, продължава да си е ваш. Върнаха ви и 16 хиляди декара (16 кв. км) рилска гора. Вие сте предпочели да бъде изсечена и дървесината изнесена. Само от това сте спечелили поне 3 млн. евро! Е за Бога, стига толкова! Заради човешката алчност са падали цели империи! На онзи свят човек нищо не взема подире си, трябва да сте наясно! И Вие като останалите хора сте смъртен!

266

Тъпи

преди 5 години

55 години си живял без имоти ,но 55 години си гледал как комунистите се гавриха с българския народ .Сега братя и сестри се избиват заради имоти ,навсякъде има проблеми с наследствени имоти и реституции,и много много други .Стой си в Испания с меките си ръце и тези имоти които ги искаш са строени от строители които вече са убити .

265

некой

преди 5 години

дайте му на тоя една гарсониера у ботунец, хем ле е близо до врана, хем и имот ша има....горкио

264

Тъпи

преди 5 години

Ти Дойде.Стана Министър.Не вкара Комунистически Престъпници,Грабители,Изнасилвачи,Убийци и др. в затвора .Ти създаде тези хора в в по голяма власт в България .Махни се и не се Показвай повече по новините и телевизията

263

Анонимен

преди 5 години

царо бие коньо

262

Анонимен

преди 5 години

Въпросът не е дали заслужава или не. Въпросът е дали имотите са собственост на семейството му или не. Съдът реши, че не са. Никой от нищо не го лишава, просто имотите не са негови.