161

Анонимен

преди 5 години

Русия е велика, Крим е руски, свикнахте ли, западните лицемери и слугите им в България???

160

Измама, фейк нюз

преди 5 години

... "Архив за национална сигурност", предава РИА Новости...Поредната измама от руските агенции за фалшиви новини.

159

Анонимен

преди 5 години

Това е измислица на руската пропаганда и хибридна война.Само като прочетеш че руска агенция за новини го публикува - ясно.Поредната Файк нюз.Китай тогава изобщо не са били икономическа или военна сила ;)

158

Анонимен

преди 5 години

Тия от руската агенция май са изучили методите на министъра на пропагадната Гьобелс пефектно - една лъжа повторена 100 пъти, става истина.

157

Анонимен

преди 5 години

.................това го знаем.................теория на Малтус, теория на златния милиард и т.н.

156

путин при кобзон

преди 5 години

Браво на САЩ но защо не са унижожили злото

155

Анонимен

преди 5 години

Всичко руско е добро но за СКРАБ !!!!!!

154

Българофил

преди 5 години

Най мразя продажни рубладжии да се правят на българи

153

Гост

преди 5 години

САЩ никога няма да нападнат с оръжие нито СССР сега Русия, нито Китай, нито Франция, нито Германия и т. н. от великите сили, това си го избийте от главите жалки русофилчета, само си припомнете през 2 св. война САЩ подпомагат материално и финансово безвъзмездно СССР, след войната безвъзмездно план "Маршал" Германия,плюс това са имали стотици атомни бомби 6-7 години преди евреите Розенберг да предадат на СССР атомната бомба, така че Рейгън най правилно определи тази изостанала страна с две думи ИЗ

152

Анонимен

преди 5 години

Ми прави са ли били хората. то се видя че мозъците на населението са толкова промити, че и за *** за зеле не стават, дори да ми поднесеш свободата и Европата на тепсия..

151

Анонимен

преди 5 години

Не знам кви са били плановете на САЩ 1964-та ама благодарение на САЩ Китай се разви защото изнесоха там производството а с това и технологиите.САЩ сами си създадоха врагът Китай.

150

.

преди 5 години

Да, а плановете на СССР тогава са били възможно най-малко цивилни жертви сигурно. Някой изобщо дава ли си сметка, че ядрената бомба не прави разлика. И това не са планове за унищожение на населението, а разчети, какви ще са загубите на противника.

149

Анонимен

преди 5 години

Не говорим за план за неутрализиране на вражеските военни сили, а за планове за избиване на 70% от населението. "Демокрацията" на която цял сват бил завиждал, според Обама.

148

Ясно 2

преди 5 години

... САМО,ЧЕ ВЕЧЕ НА ВСИЧКИ ИМ Е ЯСНО-ФАРИСЕИТЕ ДНЕС СА САТАНИСТИ УТРЕ. ПРЕДСТАВАТА ИМ ЗА ГОСПОДСТВО НАД ВСИЧКИ РАСИ Е РАСИЗЪМ. ОРТОДОКСАЛНИТЕ ЕВРЕИ И МАСОН-ЕВРЕИТЕ СА СБЪРКАНИ ХОРА.В АПОКАЛИПСИС НА ЙОАН БОГОСЛОВ ЯСНО ОПИСВА,ЧЕ ПЛАНЪТ НА ЕВРЕИТЕ ЩЕ СЕ ОСЪЩЕСТВИ. САМО,ЧЕ НАКРАЯ НЯМА ДА ИМА ЖИВИ НИТО ЕДИН ЖИВ ЕВРЕИН. В БИБЛИЯТА ПИШЕ:"Ще останат ли живи евреи"?Антихрист ще осъществи стремежите на евреите, но на каква цена?Сатаната единствено мрази повече от християните-евреите.

147

Ясно 1

преди 5 години

Америка, Русия, Китай...Няма никакво значение. Истината е една.1. Админите на този сайт трият истината.2. Еврите вярват в Месия като земен цар, но техен цар, а всички останали ще бъдат техни роби. Щом говорим за войните на Америка значи става дума за приоритетни планове спонсорирани от черната федерална каса на Америка - войните на евреите срещу християните. Дали войната ще бъде директна или целта ще бъде да скара арабите срещу християните, няма значение.САМО,ЧЕ ВЕЧЕ НА ВСИЧКИ ИМ Е ЯСНО-

146

СССР и НРБ

преди 5 години

Кат Русия няма втора тьй могъща на света .Тя е нашата опора .Тя е нашта висота ! Иван Вазов

145

А!

преди 5 години

Я-а! Демократите откриха топлата вода...

144

Демократично

преди 5 години

Демократичният геноцид е нещо положително... Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, Украйна, България.

143

А

преди 5 години

Мъртвата ръка, господа американи? При ядрена война никой не печели, най-добре са умрелите.

142

Анонимен

преди 5 години

Само нашите г л у п а в и ръководители да бяха католизирали народа в началото на османското иго и нямаше да сме роби 500г. Римокатолическата църква нямаше да позволи да има католици поробени от мюсилмани в задният им двор. Ама от къде толкова акъл в българина който от време оно си гледа само собствените/индивидуални интереси