35

Боклуци

преди 5 години

Тези платените тръгнали да защитават пловдивдиския наркоман. Абе знаете ли що народ е работил без Вълчо да им плати или с какво унижение са си тръгвали от там? Само като видя мазните ин мутри и ми се повръща.

34

баба Вълка

преди 5 години

Мене не ми е ясно къде ще спи сега Доган като му развалиха рахътлъка в Маринела?Тия двамата са ги поканили да го защитават ли?

33

т

преди 5 години

а БСП защо мълчи? още един от техните удариха... Брендо, Очите, Бенчев, Иванчева а сега и Арабаджиеви

32

Тези

преди 5 години

Ветко и Маринела не бяха ли кръстници при втория брак на Стефка Костадинова?А Весела Лечева и първият й съпруг ( бивш министър) какъв бизнес имат,че стреляха по него... и понеже беше правит на БСП- мълчание..А сега К.Нинова,Зарков,Кирчо, Свиленов,Елена,Президентът- веднага се нахвърлят.Не си спомнят каква "груба игра" се водеше по тяхно време ( без опровержения" ние не бяхме": може да не сте били във властта тогава- но нали сте се гушнали в столетницата и я славите;БЕЗ да подчертавате разлики

31

Анонимен

преди 5 години

Хващането на телефонни измамници е удар срещу телекомуникациите. Що за глупости!!!

30

Анонимен

преди 5 години

От Арабаджиеви властта и нейните представители са взели достатъчно. Но когато възникне проблем са нужни жертви. Ветко този път е с късата клечка. Да се готвят следващите.....

29

Адвокате

преди 5 години

Очаквам адвокат Марковски да се появи в медиите и да обясни, че парите са подхвърлени !

28

гениално !

преди 5 години

"Хващането на данъчни измами в хотелиерството е удар срещу туризма"-Патриция Кирилова -журналист.

27

Анонимен

преди 5 години

До АнонименKak da ne sa tam bratia Galevi, Zashto prikazvash gluposti?????https://interpol.int/notice/search/wanted/(offset)/9/(Nationality)/122/(current_age_maxi)/100/(search)/1

26

Анонимен

преди 5 години

Грешката на Бойко Борисов още при първото му управление е, че не направи ЛУСТРАЦИЯ.Народът щеше да е с него.Вече каквото и да направи в тази насока е КЪСНО.

25

Анонимен

преди 5 години

Това са оборотни пари за подкупи на държавни служители. Истинските пари са в швейцарски банки,

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен18А още по-тъпо е да вярваш в БСП и Корнелия.

23

Анонимен

преди 5 години

Как пък проверката започна точно когато баш мошениците не са в страната и не знаят къде са? Как не започнаха акцията, когато настаняваха еврогостите в хотелите им? И защо снимките на Арабаджиеви ги няма в сйта на интерпол? От сайта са свалили и снимките на братя Галеви. Или вече не ги търсят, или знаят къде са.

22

House M.D.

преди 5 години

Ангелов, парите отидоха за организиране на електронни избори, които ще излъчат електронен парламент, т.е. електронни народни представители, които на свой ред ще излъчат електронно правителство /електронен министър-председател и електронни министри/.

21

Гунчо Гунчев

преди 5 години

На мене лично 100 млрд. лева множко ми се виждат. Нещо да не сте объркали нулите?

20

Анонимен

преди 5 години

да разровят и в медиите какви пари има и от къде идват

19

Анонимен

преди 5 години

време е всичката крадлива с.*** да се измете като тези така наречени арабажиеви заедно с мухобоико начело

18

анонимен

преди 5 години

НЕ ПРАВИ ЛИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ ТОВА СА НЯКОЛКО ФАМИЛИИ ОЛИГАРСИ В БЪЛГАРИЯ СУПЕР БОГАТИ И СУПЕР ПРЕСТЪПНИ. АМИ ТО ТАКОВА БОГАТСТВО НЕ СЕ НАТРУПВА С ЧЕСТНОСТ. ОГРОМНИ ПРЕСТЪПНИ СХЕМИ И ДАЛАВЕРИ, ИЗПОЛЗВАНЕ НА НАСИЛИЕ, РЕКЕТ, А МОЖЕ И УБИЙСТВА. И ЩОМ Е ЗАМЕСЕН И ИЛИЯ ПАВЛОВ ИЗЛИШНО Е КОМЕНТАР. ВЪПРОСЪТ Е КАКВО ЩЕ СЪТВОРЯТ МАГИСТРАТИТЕ. ИЛИ ТЕ ЩЕ СИ ПОЛУЧАТ ПОЛАГАЩОТО ИМ СЕ И "ВСИЧКО Е ТОЧНО, НЯМА НАРУШЕНИЯ, НИТО ДАНЪЧНИ ПРЕЕСТЪПЛЕНИЯ" И ВСЕКИ ПО ПЪТЯ СИ. ТОВА Е ЧЕСТО ЯВЛЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ.

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12Само да те уведомя че за последните 10 години няюа нито един бизнесмен от тези с куфарчетата в затвора, нощо че ГРОБ е на власт

16

Анонимен

преди 5 години

До ГЕРБ foreverНе е тъпо да си дете и да,вярваш в Дядо Коледа, тъпо е да,си възрастен и да вярваш в ГРОБ!