55

Анонимен

преди 5 години

В нормалните страни правителствата ги е страх от народа.В България народът се страхува от правителството.

54

Див селянин

преди 5 години

Партията на тиквопитека е пълна с калинки, той може всяка седмица да ги сменя и все ще има някоя калинка отгоре. Самият тиквопитек е за смяна, ама няма общество, а има само заблудени люде, които си мислят, че ГРОБ е дясна партия, а вождът и никога не е бил комунист от БКП :)

53

Анонимен

преди 5 години

БСП му каза да се уволнят, с няколко вота на недоверие. На вота на недоверие се защитават като мафия, мълчат или се самохвалят, колко са велики, полезни за народа и колко много работа са свършили. А сега - стига толкова. Стига толкова велики дела. Нови калинки ще дойдат за още толкова.

52

Последен валс

преди 5 години

" Последен валс. Сбогом любима....".

51

Порожанов да си ходи

преди 5 години

Сектор Земеделие някой гледа ли го, защо оставят Порожанов - най слабия земеделски министър от 20 години, защо????????

50

Отговор

преди 5 години

До ВЪПРОС 48 Твои съотборник от БСП ги изчисли на 4 милиарда.Ти си много скромен.Ха ,ха...!

49

БСП са гад.ини

преди 5 години

БСП са най-голямата мафия. както в случая с Бенчо и в Харманли изплува намесата на местния лидер на БСП, а да потули скандала с дъртия Радев.

48

Въпроска ?

преди 5 години

Тримата ще си тръгнат както си тръгнаха " енергетиците" Теменужка и Делянчо. Спасителната акция на Валери Балвски и яката подкрепа на мнозинството от ГЕРБ и съдружници ще спаси "подалите оставка". Последните честни и добри министри защо чакаха да им я поиска Борисов?! Защо не напуснат , а им се готвят добре платени варианти ,ако освободят министерското кресло? Поредната театрална " драма" с известен край. Вълкът сит и агнето цяло! Поклон пред паметта на загиналите и избитите животни!

47

Анонимен

преди 5 години

"Техните заместници вече били набелязани. Засега се знае само, че ще са от ГЕРБ и ще бъдат експерти."НА БАС, ЧЕ РЕГИОНАЛНОТО ПАК Е НА ЛИЛИТУ ТЯ Е ЕКСПЕРТ ПО ИМИДЖА НИ В СВЕТА. ХА ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ ПАДНЕ Б.Б. ЗАВИНАГИ!

46

Ох

преди 5 години

Трескаво се обикалят паркинги за да се открият нови три министри.

45

Анонимен

преди 5 години

Над околийския седеше областния,над областния-министъра,над министъра правителството,а над правителството-мафията. На всеки беше ясно,че търговци,банкери фабриканти,съдии ,генерали и министри се подържат взаимно,че мафията им е огромен октопод с хиляди смучещи пипала и този октопод беше обхванал цялата държава.Тази мафия тикаше България към страната на германците от които Чакъраз заеше,че не може се чака нищо добро,предвид отминалата война ОТКЪС ОТ РОМАНА ТЮТЮН

44

ВЪПРОС

преди 5 години

АБЕ ДА ЗНАЕТЕ, ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ, БОРИСОВ НАПРАВИ ЛИ МИЛИАРДА ВЕЧЕ. В ЗЕЛЕНО ДЕ. ТОЙ В ЛЕВОВЕ ВЕЧЕ ГО ИМА.

43

Анонимен

преди 5 години

АЙДЕ ДАВАЙТЕ И НАМА РЕШКИ ВИЦЕПРЕМИЕРСКИ ПОСТ, ТОЙ МАЧЪТ Е ЯСЕН - ЩЕ ИЗКАРАТЕ ДОНАЕСЕН. ПОСЛЕ - СКОК НА ТОПЛОТО, БОЙ С КАМЪНИ И ЧАО!

42

Анонимен

преди 5 години

Ти за Харманли не се безпокой, БорисовПо-добре вземи мерки твоята дъщеря да спазва правилниците, че чак от Америка идват разни вести по тоя пусти Интернет.

41

Анонимен

преди 5 години

КАКВА НАГЛОСТ! ТЕ СА НЕВИННИ, *** ГИ УВОЛНЯВАМЕ ПО НЕКАДЪРНОСТ))): МНОГО КАДЪРНИ ГОРКИТЕ, БОКО СЪРЦЕТО МУ СЕ КЪСА ,Ч Е СЕ РАЗДЕЛЯ С ТЯХ, *** НЯМА НАЧИН. ИМА СНИМКИ НА БОКО С ШЕФА НА ТРЕЙС ОТ 2011 КАК РЕЖАТ ЛЕНТИ, СЕГА НИ ЛУК ЯЛ...

40

Анонимен

преди 5 години

42, е кога бе? Кога ще си го получат? Вече 10 години закопават България и крадът като че ще го носят на ония свят! Хаир да не видят три живота напред! Амин!

39

Анонимен

преди 5 години

Борисов повикал Горанов: - Горанов, трябва да построим нов затвор. - Няма пари, шефе! - Ще намериш, Горанов! Трябва да мислим за бъдещето си.

38

ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧАТ!

преди 5 години

А бе , той Господ си знае работата.На всекиго дава заслуженото.Винаги справедливо!

37

Анонимен

преди 5 години

Яки кражби, корупция, наши фирми, некадърност, невежество и калинки! Това е управлението на герб!

36

Анонимен

преди 5 години

Рибата е отдааааавна вмирисана! И вoни цялата!!!! Трябва да се изхвърли и закопае, че е източник на болести и зарази.