13

Анонимен

преди 5 години

Аз държа заведение и мога спокоино вече да кажа че тази година е по печеливша от миналата личи си че и българите са по добре финансово

12

Анонимен

преди 5 години

Морското ни крайбежие е друга България ,дори и с времето е така.Там вали по-малко,но джурналистите от къде ,да знаят те ходят на почивка в чужбина!

11

Анонимен

преди 5 години

Половината лято може даа е било дъждовно в СФ,но в останалата част от страната си беше лято,горещо,с кратки превалявания,които са характерни за лятото в БГ,и им викат летни бури.

10

Анонимен

преди 5 години

Всичко е успешно колкото и пътищата ви смяяяхххх ... то пътища няма теа смешки сънуват успешни сезони ... луди хора .

9

cky2kbg

преди 5 години

Пак ще започнат мрънканията колко зле било. Иначе министър конска глава ще привлича хамерикански туристи.

8

le ganio

преди 5 години

Не знам какво си говорите, ама и този сезон също като предния и по-предния влагам 60 000 лева в търговски обект и излизам с 60 000 лева печалба. В момента използвам част от тях за почивка на марина Лимасол.

7

от морето

преди 5 години

Дъждовен е и Септември, айде който дошъл, дошъл и се пръждосвайте вече, че да отидем и ние за някой друг плаж. Цяло лято ни писва от гости, от тъпканица и разни дето като че идват да мърморят-в Гърция беше еди как си, в Турция ол инклузива ооохоууу....По-добре да идват чужденци само -те поне има къде да се пекат,пият...и не ни се пречкат из града

6

До 5

преди 5 години

Аве ей умник кое е фактор ? Не виждаш ли ,че като почнеш от Ахелой до св.Влас всичко е вече едно цяло ,застроено на гъсто ,шумно,гадно ,мръсно и грозно ,но за сметка на това най многолюдно от цялото ни черноморие! Щом там е очевидна липсата на туристи какъв критерий друг да приемем за фактор? Да не искаш да сравниш нещо с капацитет 300 000 души с някой див къмпинг или вилно селище?

5

Анонимен

преди 5 години

До 4 Не ззнаехмее, че село несебър е фактор в туризма :) Мерси че ни отвори очите.

4

Анонимен

преди 5 години

Какъв ръст бе нали онзи ден се върнах от Несебър-празни заведения ,магазини и мрънкащи ресторантьори ,че сезона бил катастрофа ,уж има туристи ,но нито пият ,нито се хранят в ресторант ,най големите бедняци са дошли у нас ,даже вече не пият по барове и заведения ,а си купуват алкохол от магазините и се наливат по терасите на хотелите!!!

3

Гларуа

преди 5 години

На румънците България им е като на нас Гърция, С новата магистрала :Букурещ- Крапец,- 3.30 часа. Ама не оставят пари, носят си всичко. Като ние в Гърция. Така че тази статистика е кой е минал границата, а не кой е турист

2

Анонимен

преди 5 години

Какво дъждовно време, какво лошо време половината лято???само глупотевини пишете

1

Анонимен

преди 5 години

Август не е паднала една капка. Силно лято. Повече инвестиции в плажната инфраструктура. По малко прах ..повече растителност. Детайлите правят разликата.