112

Онзи

преди 5 години

Кой допусна въобще този *** в управлението?

111

Анонимен

преди 5 години

ПАСКВИЛЪТ НЯМАМ НЕРВИ ДА ГО ЧЕТА - КАТО СУЛТАНСКИ ФЕРМАН Е. ЯВНО ТОЯ СЕ НАТИСКА НЯКОЕ О ОВАКАНТЕНИТЕ КРЕСЛА ДА СА НА НЕГОВИ ХОРА.

110

Анонимен

преди 5 години

Ето заради този едър рогат *** сума народ остана без инвалидни пенсии.Драпаше за властта,излъга най-долно избирателите си че няма да се коалира с ГЕРБ и въпреки това го направи след което няколко човека депутати които вкара напускаха партията му.Тръгнал на проверки в заведенията в слънчев бряг да мери шума ненормалника.Това работа ли му е.Стана вице-премиер и се възгордя добитъка му с ***.Само поразии прави и вреди на държавата.

109

Анонимен

преди 5 години

МАЛКО МУ БИЛИ МРЪВКИТЕ НА ВАЛЕРКАТА И КОКАЛЪТ МУ БИЛ МАЛЪК.ЩЕ МУ ДАДАТ И МИНИСТЕРСТВОТО НА ТРАНСПОРТА. МИ НЯМА САМО КАРАКАЧАНОВ ДА СЕ УГОЯВА

108

Анонимен

преди 5 години

Тоя *** симеонов катурна правителсвото

107

наму

преди 5 години

До АнонименХа ще умра от смях!Кой събра резерв ме *** ?Станишката и Орешарски с дпс-то!И с оня глиган дето искаха да го правят началник на ДАНС!

106

Активист на БКП

преди 5 години

На Далаверко му трябва още време ,за да закръгли и той милиарда си...

105

Уууу!

преди 5 години

Апа Цецо и Нушка си играха хоро...

104

Анонимен

преди 5 години

И боко е ром.

103

Браво Бойко

преди 5 години

На Бойко лакейченцето то!1ви мандат Яне Янев2ри мандат Волен Сидеров3ти мандат Валери Симеонов4ти мандат да видим кой?

102

Анонимен

преди 5 години

Ромът Мовсковски е аут сега ред на другия Ром Валери , айде стига с това българизиране , никой ром българин няма да стане дори след 1000 от както Византийците са християнизирали всички по тези Земи

101

ВЪПРОС към ДАНС

преди 5 години

Валери , Оставката е заради Загинали Десетки Хора , заради Кражби от Еврофондове и Пътища .Само ти ли не разбра ?

100

Анонимен

преди 5 години

Истената е една всички политици в Бългрия не ги интересува народа каква вода ще пие каква храна ще яде какъв въздух ще дишаме и колко хора ще умрът от катастрофи!Но истената и една ГЕРБ управляват по -добре БСП 10000000 пъти !Волен Сидеров е пълен предател нагло против собствения му народ взима пари от Русия !!Валери Симионов тепърва ще го опознаем що за стока е !!Народа се научил сам да се справя а не да чака от политици които само крадът лъжат и си вяват сами в лъжите!!

99

Анонимен

преди 5 години

Валери е по гладен и от Сидеров май

98

Анонимен

преди 5 години

Каквото и да правят другите партии Бсп е вечно!

97

Анонимен

преди 5 години

Първи Симеонов трябваше да си подаде оставката не само от правителството, а също и като лидер на НФСБ.

96

Анонимен

преди 5 години

Симеонов, Симеонов, имаше едно време един виц - не може и това в онова и душата в рая. Колкото и да ти се иска.

95

Анонимен

преди 5 години

Симеонов стана ортак с мафиоти.И сега реве. Ми какво ревеш? Защо се коалирахте с ГЕРБ и Борисов? Цели два мандата преди това се видя какво представляват. Сега или излизаш от коалицията или търпиш.Ама баницата е съблазнителна. Сега тръгнал да се обяснява.

94

Анонимен

преди 5 години

ТЕ били против, моля ви се!Ми същите ТЕ ако бяхме нормална държава трябваше първи да си подадат оставките. Не виждат ли, че ГЕРБ НИ ВЛЕЧЕ В БЛАТОТО? Всъщност ние отдавна сме си там. Какви оставки на тоя и оня. Всички вкупом не ставате!Борисов ви употреби както употреби Москжв, както употреби Радан Кънев. Чисто и просто ги купи. Нямат ни срам ни съвест.

93

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Валери набра много гняв срещу...авторитарната Тиква,че и Варадерото го...ръчка цяло лято.Струва ми се че няма да ги бъде.Ако се сниши,ще си...плюе сам на физиономията,а той не е такъв.Единствения полезен ход за партията на Симеонов е излизане от сговора с другите двама леви...ортаци и шут на Тиквата.Едва ли биха го...залъгали с някакво министерско...кресло.Ако той се...дръпне,Каракачанов ще го...последва.Пудела остава сам да...крепи и кабинета пада.