12

Анонимен

преди 5 години

Кой е виновен иракчани и сирийци да са в Германия и в Европа? Иракчани и сирийци си стояха в държавите преди войните на Европа и САЩ в техните страни. Афганистан е още по-стара война от Сирия и Ирак.

11

Евро

преди 5 години

Значи е нормално тези гости , завалиите , на които им дадоха супер държава , храна и бъдеще итн. да насилват , бият у дори убиват своите домакини по най-неблагодарен начин , а не е нормално един народ да си пази правата , живота и здравето и да каже НЕ на това да бъде насилван в собствения си град или страна? Неолибералните простотии пуснати от американците. Била нормална политика , а всички са крайноооо десни ако желаят да живеят нормално. Отвратително! Подкрепям Кемиц!

10

ЩАЗИ Меркел

преди 5 години

Полицията в Германия прикрива безчиствата на гостите, а после репресира хората на които им е дошло до гуша.

9

Анонимен

преди 5 години

Така де нещата вървят в правилна посока ред е и на французите да се събудят и да бият шута оня.

8

Анонимен

преди 5 години

Ченгетата пазят ислямиските орди на меркел и бит немцците с чиито данъци им се плащат заплатите. Истината, е че и там властимащите са като наще, но просто има мнооого повече за крадене и не се усеща като тук.

7

Логиката наИсторията

преди 5 години

Кемниц е само началото ...

6

Избори!

преди 5 години

Предсрочни избори в цяла Германия - иначе всичко ще продължи по старому! Цялостна смяна на мигрантската политика - Меркел аут от Управлението!

5

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Презира европейци,но се моли за ЕС!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

4

Анонимен

преди 5 години

Германия се събужда...

3

Анонимен

преди 5 години

Саксонците никога не са били с мечета по гарите докато ония вече им почват сестрите по тоалетните слизайки от влака много изтормозени, разбираш ли!

2

бай Тошо

преди 5 години

време е властта в Германия да бъде поета от истинско социалистическо правителство

1

Анонимен

преди 5 години

Da ne ste chuli ot men! Tam deto stapi "chiifut" mir nqma !!!