11

NNN

преди 5 години

на 10г. живота се промени тотално. Образоваванието има този дълг към обществото,защотоне всяко дете ще има икономическата възможност да следва,за да се подготви по добре заживота.

10

NNN

преди 5 години

Добре,няма лошо. Хубаво е да има екскурзииза разтоварване на децата. Но! Това е тежъкикономически проблем за многодетните семейства,особено ако единия е безработен. Каквосе прави тогава за да не бъдат спрени децатаот мероприятието и да не се чувстват унизени. После ще имат ли желание да ходят изобщона училище?А другата тема е,че образованието куца здраво. Учениците напускат у-щето на 18 абсолютно не подготвени за живота. Образованието ев чудовищен дълг към новите поколения. В рамките

9

Анонимен

преди 5 години

Чудя се, това ли е проблемът на Образованието????Родителите и учителите така и не се разтревожиха, че децата нищо не знаят, не могат да пишат грамотно, не знаят кой е Елин Пелин. Но малкото дни за някаква си екскурзия, сътвори страшна тревога. Вземете се в ръце!!!

8

Анонимен

преди 5 години

Божеее, тези наистина искат да побъркат децата ни. Не стига ,че окастриха ваканциите , ами сега и това . Чудят се само ,какви глупости да измислят , само и само да изглежда ,че вършат нещо.

7

Анонимен

преди 5 години

Някой забелязвали как в България никога не се говори за съдебна реформа *** е на власт 10 години ,10 години сме под мониторинг на ЕС Просто казвам

6

От 6

преди 5 години

МОЛЯ НЕ обръщай ВНИМАНИЕ НА ГРЕШКИТЕ ( не утре 3 ,а понеделник 3/09/2018 .

5

Анонимен

преди 5 години

От 1990 г. насам няма два набора, които да са учили по една и съща програма. Докараха го дотам, че 18-годишни младежи не могат да четат и да пишат.

4

777

преди 5 години

мон да си завре промените и тъпите закони и за нищо не ставащото образование дълбоко някъде и да не го вади

3

ами

преди 5 години

Чудят се какви глупости да измислят........

2

Фалш

преди 5 години

Екскурзии само с подвоница че е най сигурно. А сега вие мислете къде ще водите децата

1

the Ghost

преди 5 години

И как преди 1989г. ходехме по 5-6-10 дни на екскурзии и екскурзионни летувания и нямаше проблем?