24

Анонимен

преди 5 години

SHKEMBE VOIVODA OT RUSE.KARAKACAN EFENDI.

23

Петърчо

преди 5 години

И все пък ВМРО-ДПМНЕ са единствени дръзнали се да поставят паметник точно на Тодор Александров в Скопие. Да не говорим да преименуват булевард в столицата на същия този Александров. А може би това че изчистиха името му от помията хвърляна по него от страна на сърбо-комунистите на СДСМ няма никакво значение? Знаете ли че до 2006 беше страшно да говориш изобщо за Александров? Та нещо ще те питам бабо... така де Каракачанов.... Ти кого се опитваш да правиш на ***? Агента на ДС моля ти се...

22

Петров

преди 5 години

На ВМРО все някой им е виновен че им "взели македония" - ту Сърбия, ту Гърция, ту Германия, сега пък Русия. А Шкембе войовда като "лидер" колко крачки може да направи по стъпките на Тодор Александров? Нула. Ама пак Русия е виновна.

21

Анонимен

преди 5 години

В Гърция може да се видят плакати "Македония винаги е била тук (в Гърция)".

20

Типичен турчин

преди 5 години

По цял ден вие срещу България по вестниците,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на козата не прощава!Праведен е,ама в къщи лапаа суджук и кюфтета!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Мрази американците,но люби доларите!Стреля по руснаците,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем от тях!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Презира европейците,но се моли да го вземат в ЕС!Голям чистник,ама си бърше з ...а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница...

19

Мерзавци

преди 5 години

Грях и срамота е днешното псевдо ВМРО.Да се радваш и мазниш на Русия , която по най долния начин ни открадна Македония и после за да ни унижи я подари на Сърбия , но били войводи.Войводите ако бяха живи сега , първо Каракачанов и Джамбазки щяха да разсфасоват , както Стамболийски навремето(а той по малко бели направи) и после всички русофили подред.Набързо щеше да се види , колко малко всъщност българи почитат Русия.

18

Burzum

преди 5 години

А ония дали се въртят в гробовете от тия!?

17

Анонимен

преди 5 години

Циркажии

16

Яне

преди 5 години

Те ако честват всички, хич не трябва да слизат от Пирина и планината постоянно ще трещи!

15

Анонимен

преди 5 години

Договорът категорично не беше добър, но референдумът в Северен БРЮМ е на кантар и е възможно да не мине. Гърците също ще отхвърлят договорът от Преспа, но като по-хитри чакат първом макетата да се наакат. Ще е голяма грешка, ако пак се намесим. По-добре е да потърсим някакво мижаво помирение със сръбските маймуни.

14

мвр - кос

преди 5 години

- Кой стреля?- Властта!

13

Православен

преди 5 години

Вие сте в правителството ,което подписа и призна македонския език и народност. Срам за вас, историята ще ви съди , но преди това ние!

12

Анонимен

преди 5 години

Че те, оттатък границата, никога не са приключвали със тарата политика. Виктор Канзуров го каза наскоро ясно.

11

Анонимен

преди 5 години

Честват!*** къси, дънки - мозъка без гънки!

10

Тасе

преди 5 години

И вас така ще ви честваме, войводи-ииии!

9

Мдааа...

преди 5 години

Сашо дали е омаал половин ягне - чеверме?

8

Анонимен

преди 5 години

Соросояди как ще са шпиони на Москва , а гласуват за повече военни бази на САЩ в България .. Ние соросояди сме учили логика - причина => следствие..

7

дядо Коле

преди 5 години

Само не разбрах кой е убил Тодор!? Да не би да е някой, който честват на друг баир и дата? Само питам!

6

Кви братя?!

преди 5 години

Нали техният родоначалник А.Македонски е грък,гръцки цар - сега и ние ли сме гърци?!

5

Анонимен

преди 5 години

Дядо беше македонец тате беше македонец и язе съм македонец