10

Анонимен

преди 5 години

Кому е нужно ?!?Да се радва на правуците! По-хубаво от това няма.Вместо екипи от лекари и водолази да го давят на 40 м...Объркан свят.

9

Анализатор

преди 5 години

Браво на британските пенсионери,и на 95 години са жизнени и с бодър дух,не като българските,влачат се като торби,и мрънкат само за по големи пенсии,болежки кака *** и бай тошо,вместо да се стегнат и да изкачатнякой връх,или да се гмурната дълбоко

8

Анонимен

преди 5 години

Персоналните постижения на отделния индивид определят прогреса на човечеството. Това, което този човек е постигнал има значение по един или друг начин за бъдещето на човечеството.

7

Анонимен

преди 5 години

И за чий *** ни занимавате с болните фантазии на хората. Аз оък днес пърдях с уникален аромат. Извикайте Гинес да ме впишат в рекордите си!!! Хората умират от глад и мизерия, вие ни занимавате с хора, които очевидно няма с какво друго да се занимават, освен да се самоизтгъкват пред света!

6

Анонимен

преди 5 години

Drugarja boiko da se gmurne ta da mu doide akala sa bg narod unijen lagan 30 g boiko ne ti li pisna da si na varha ne se li najade beden li si boiko sles i si po4ivai pavlova schte ti pee pesni kaval sviri na polana

5

Гошо тъпото

преди 5 години

А излезе ли, че не разбрах.

4

Анонимен

преди 5 години

Кипър е една малка държава. Живеят дълго и е от чужденци. В БОЛШАЯ И МОГУЧАЯ живеят само руснаци и то средно до 72г.

3

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Здраво сърце и...корава психика има този мъж.Ресурса му не е...изхабен през годините от...капризите на някоя жена и сега поставя заслужен рекорд.

2

Анонимен

преди 5 години

Браво! Сега може да плати на шерпите да го качат на Евепест

1

Опаааа

преди 5 години

21 век е век НОВ СВЕТОВВН РЕД Гинес интернеишилета