28

чистача

преди 5 години

Аз да го питам,белият мечок,къде си изхвърля памперсите,посрани

27

Анонимен

преди 5 години

Не съм ги виждал, ама разправят, че в океаните имало огромни острови от пласмасови парчета. Разнородни, но вече добре измити от морската вода.Не съм специалист по органична химия, ама толкова ли е трудно и скъпо тези ***, да се преобразуват пак до прости въглеводороди?Винаги ми е било чудно.

26

Анонимен

преди 5 години

Да кастрираме католическите свещеници! И без това дават обет за безбрачие. Тъкмо няма да ги изкушава Дяволът и да насилват дечицата.

25

тъпанари

преди 5 години

и пласмасовите кремвирши ги спрете ако сте хора человеци

24

не хора

преди 5 години

подземните им сатанински храмове ,,змииски,, не цапайте там живеят змии

23

СПРЕТЕ ЛЪЖИТЕ

преди 5 години

СПРЕТЕ ДА ХВЪРЛЯТЕ ЛЪЖИИИИ !Ако искаха нашия дом земя да е чиста ОНЕЗИ КАН*ЛИ ГОСПОДАРИ НА СВЕТА то нямаше да заменят стъклото с пласмаса?!,нямаше алуминий да е във всичко ,и на всякъде?! Спрете с лъжите че светът с нормалните хора замърсява земята ?,точно вие бизнесарите начовешки души тровите замърсявате видоизменяте унищожавате природата с човека и земята ,то небяха спасители герой от лъжи КРМТРЕЙЛС ГМО Е...ТА ,ВАКСИНИ ВОДА <6%АЛУМИНИЙ ...<03%ЖИВАК !!!? !СПРЕТЕ ЛЪЖИТЕ

22

д-р Дрегер

преди 5 години

Докато католическата църква се занимава със световни проблеми и с вътрешно самопрочистване (макар и под външен натиск), целокупният православен свят се занимава с истанбулската конвенция.Приоритети.

21

a

преди 5 години

Нека да призове и тези, които ни тровят от въздуха да спрат да го правят, или това не е политически коректно? Истинските проблеми се замазват, както обикновено.

20

Анонимен

преди 5 години

Отче време е да върнете старите порядки,както са били в началото,още през православието преди да се раздели църквата и свещениците да си имат попадии и деца,за да не посягат на децата или да ги кастрират.Не може да не разрешавате на поповете да се женят!

19

Анонимен

преди 5 години

Католическите попове като дават обет за безбрачие, що не ги кастрират, че да не пипат децата?

18

Анонимен

преди 5 години

Не пипайте децата бе!

17

Анонимен

преди 5 години

А вий спрете да се изхвърляте в децата

16

Пурко

преди 5 години

Попе остави океаните....първо оправи подчинените си че много от тях насилват деца...

15

Анонимен

преди 5 години

Каузата е добра, но тая пластмаса едва ли се озовава в океаните чрез акта на изхвърляне в тях. По-скоро си стои на брега и океанът сам си я взема.

14

Призрак

преди 5 години

Пластмасата не вреди с нищо! Това са еврейски измислици за да срутват световната икономика. Вредите идват от бензина.

13

Да ходи на мач деди

преди 5 години

Да

12

Анонимен

преди 5 години

А презервативите що в морето бре папа.

11

Wc

преди 5 години

ПОПОВЕТЕ ЩЕ СТРОЯТ ЖЕЛЕЗНИ ЦЬРКВИ В ОКЕАН ОТ.ЩЕ ЛОВЯТ ШАРАНИ.

10

ДО ЕДО

преди 5 години

Раждаемоста трябва да се ограничи на семейство по едно дете, ама как ще стане това .... Няма спасение или в океана или в горите все някъде ще идат пластмасите..

9

Едо

преди 5 години

Съединените Щати , които имат 45000000 бездомници, за да се поддържа техният стандарт, СА НЕОБХОДИМИ 5 ЗЕМИ, А ЗА ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКИЯТ СТАНДАРТ 3 ЗЕМИ. БЪЛГАРИЯ КЪМ МОМЕНТА Е НА БАЛАНС. ПИСАНО Е И Е ТОЧНО ТАКА: ,,Мнозина първи ще станат последни, а последните-първи." ТАКА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА СТАНЕ ЗА ПРИМЕР НА СВЕТА ЗА ЧИСТ И СКРОМЕН ЖИВОТ, АКО ПРОЯВИМ БУДНА СЪВЕСТ И ЗДРАВ РАЗУМ. Т.Е. ПЪТЯТ НИ Е ШВЕЙЦАРСКА ДЕМОКРАЦИЯ, С ВСИЧКИ ДУХОВНИ И МАТЕРИАЛНИ ОТГОВОРНОСТИ, КОИТО ТРЯБВА ДА ПОЕМЕМ КАТО НАЦИЯ.