23

Анонимен

преди 5 години

Защо не се каже просто и ясно, че Трейс е фирма покровителствана от .... Няма смели нали!

22

Анонимен

преди 5 години

А варовика от асфалта по магистралите кога ще махнат? Щото той и там се полира.И най-после напишете имената на членовете на тази двайсетчленна комисия, за да се видят корумпетата - убийци.

21

Анонимен

преди 5 години

сами си сътворяват дефектите, сами си ги проверяват, сега сами да си ги отстраняват, ама вече без да пълнят гуши ! същото трябва да е и с тези,дето санират блокове ,а стиропора пада още следобед....същото е с какво ли не ! държава на дефектите ! или по-скоро - дефектна държава !

20

АнтиТрейс

преди 5 години

Всичко, което трейсгрАб са правили да се преасфалтиро ИЗЦЯЛО отново. Само с кръпки ще стане по-лошо, а и не се прави така. Отделно солена глоба и забрана за поне 10г. да участват в обществени поръчки.

19

Анонимен

преди 5 години

Как ги отстранява със кръпки ?...,А другите пътища ..Пазарджик -ПловдивПазарджик -София старият пътБелово -Юндола.....Изходна на магистрала Тракия за Пампорово......и т .н.И стотиците други...Смешници ,колко години ще ви трябват..,,

18

Синята дред

преди 5 години

Трябваше да стане белята и тогава да почват да правят пътищата направо ужас а уж сме членки на ЕС но уви и това не заслужава ме сега да видим новите министри каква работа ще свършат или ще бъде на същото положение само ни е народа си знаем

17

Анонимен

преди 5 години

Значи с участъка край Своге всичко е наред, а някои твърдят точно обратното...То, ако не беше наред... там всеки трети щеше да е в дерето, но защо се вдигна толкова шум заради един разсеян шофьор, който е единственият виновен за тази трагедия...?

16

Анонимен

преди 5 години

Пълна гавра с народа вече си правят! Такова тотално неуважение и пренебрежение,пълен цинизъм! Защо изобщо тази фирма не е отстранена като компрометирала се, и защо се прави проверка само за този трагичен участък когато е логично да се предполага,че те системно са вършели некачествени ремонти ?! Пълно разследване на всички поръчки и пътни обекти работени от въпросните! Апропо,предвид лошите пътища из цялата страна, явно е практика така да работят всички фирми получили поръчки за строителство!

15

Манолски

преди 5 години

Моите приятели от Щрабаг също ползват собствена лаборатория

14

некой си

преди 5 години

Между Враца и Криводол пак същата фирма прави ,,усвояване" на средства.След година и нещо пътят стана на вълни и трапове от пренасоченият трафик от Е79.Има много опасни участъци,за които и в момента се нехае.Докога???

13

Анонимен

преди 5 години

Отрязаното парче мазен асфалт ще изчезна както доказателствата за подслушванията на Цвъки , тефтерчето на Златанов , катастрофата в Хитрино , отнесеното от вода Бисер ....... Видимо , скрито и потулено от Собственика на ГЕРБ !

12

Анонимен

преди 5 години

Чакай , чакай само там ли пътя е некачествен? Каква е гаранцията, че на други места където са работили "Трейс" няма същите проблеми и пак някой не е приел ремонтите без забележки ??? Не трябва ли да се провери навсякъде преди да е станало късно ?

11

Шопо

преди 5 години

Стига ,бе!!!Козметично,нали? А дали някой от тях ще го видим в съдебната зала до шоферо на автобуса??? Едва ли!!! Приятели са на Еднокнижеца...

10

Анонимен

преди 5 години

А защо още няма арестуван от АПИ и Трейс ?

9

Анонимен

преди 5 години

Тази фирма не казаха ли чее закрита. Как така изведнъж я откриха.

8

Тео

преди 5 години

Вместо да оправят дефекти по пътя, отговорните трябва да си оправят килиите по затворите. И имам и следния въпрос - защо след като истината за тези мошенници лъсна, не се предприеме проверка на всички пътища, които са изградили? И ако има варовик да не си ги направят на ново. Особено, след като се разбра,че лабораторията, която ги е проверявала е била на синът на собственика на Трейс?Лъжи и измами, които плащаме с живота си.Днес пак автомобил,пробил мантинена на АМ тракия.Да не са от кашкавал?

7

Фалш

преди 5 години

Най трагичното е че хората платиха с живота си пътната измама.....

6

Анонимен

преди 5 години

Нали казаха, че Трейс са закрили фирмата "Трейс Своге", как така работи ?

5

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

ГЕРБ и Бойко Борисов са виновни!!! ОСТАВКА!!!

4

Анонимен

преди 5 години

Съгласно нормативи и спецификация на АПИ този материал варовик е недопустим за влагане в асфалтовия слой, защото повишава хлъзгавостта===. След като повишава хлъзгавоста защо този път е пуснат за движение и кои са го приели. Коя лаборатория е следела за асвалтовата смес. Кои са поставили варовик в сместа. Фирмата ли е наредила асвалта да се примеси с варовик. Или някои на своя глава са икономисали асвалт за сметка на дьобовете им и за да умрат хора. Все въпроси на които няма да полу4им отговор.