57

ПЕНКО

преди 5 години

ДА ДОСТА ТЪПО !!! -РУСИЯ СТРОИ АТОМНИ ЦЕНТРАЛИ В ТУРЦИЯ ; ПРОКАРВА ГАЗОВ ТРЪБОПРОВОД И ТУРЦИЯ НЯМА ПРОБЛЕМ С РУСКИЯ ПЕТРОЛ ... :----Е.БА.ТИ ПУ.ТКОВ.СКАТА СТАТИЯ !!! ЩЕ ГО "БЛОУДЖОБИТЕ " ЗАЕДНО С АМЕРИКАНЦИТЕ И СЕМИТИТЕ ЕВРЕЙСКИ ----ЖУРНПАРОГЪЗОВЦИ !!!!!!

56

Анонимен

преди 5 години

В Турция скачат цените на тока и петрола а в България падат цените.

55

Анонимен

преди 5 години

С грузинец начело на държавата... толкова!Голодмор и Архипелаг Гулаг

54

Анонимен

преди 5 години

В Тр скачат цените заради инфлацията. В Бг няма инфлация, а цените пак скачат, колкото в Тр. Що така?

53

да

преди 5 години

ама що идвате в Турция да пазарувате-ами щото сте евтини, бе:)))))и още нещо Турция не е Истанбул

52

да

преди 5 години

това като новия турски танк с немски двигател и технологии на Самсунг ли ще е :))))те пари за хляб няма да имат космос сънуват:))))

51

Анонимен

преди 5 години

Скоро и ракети ще изстрелва пуйкия, с космонавти-чакали с тюрбани! Какъв космос ви гони бе?Не се ли виждате, че сте в 14ти век?

50

Анонимен

преди 5 години

Турция направи тестове на първия свой граждански хеликоптер,империалистите не могат спрат възхода на Турция,още 10 г трябват на Турците да станат космическа сила

49

Анонимен

преди 5 години

Какво толкова, като започнат да ни продават газ ще свалят цените.

48

Чорбаджията на ГЕРБ

преди 5 години

А !!! Ние свършихме тая работа още на 1 юли...

47

да

преди 5 години

през оная работа му е на милиардера Ердоган за тъпите турци, че обеднявали-оня не си знае милиардите по света в офшорни сметки, пък робите му в Анадола нека подскачат като маймуни по митинги

46

до 104

преди 5 години

че то и сега върви процес на ОПРАВЯНЕ на Турция, бе по'маки тъй като турците са некадърни аборигени да се оправят сами ги оправя Америка - ОТЗАД. Християните от САЩ създадоха турците и ги направиха хора, а сега си прибират вересиите:))ти какво си помисли, цига'нин че в тоя живот има безплатен обяд ли:))))Америка извади Турция от каменната ера 50-те години на XX в. и тя я връща обратно в дупката й, но тоя път гладна

45

Starija hush

преди 5 години

KEB.......

44

Анонимен

преди 5 години

*** си оправил кеннефистана, сега тръгнал да умува върху делата държавни на великата Туркия! Турците все ще се оправят, но дали нявга ще се оправи "страшният като СПИН, гадният като рак български прозсталак!"??? Но майката природа се грижи за това злобно племе от гадни и гладни балкански диваци, като им съхне семето.

43

Анонимен

преди 5 години

Това което се случва в Турция е резултат от недалновидната политика на един много умен османлия. Какво ли си е мислел този османлия нямам идея. Сигурно си е мислел че може да е независим от света. В днешно време няма независима държава дори й судитска арабия е зависима от тези които й купуват нефта. Спрът ли да купуват и саудите се качват на камилите и се връщат в каменната ера.Трция сее запътила за средновековието което я очаква в близко бъдеще. Акъл царува акъл робува акъл пат. Ки пасе.

42

Бахуро

преди 5 години

Чаламбааа!

41

Анонимен

преди 5 години

До Тук е по-зле ! Бегай веднага в Турция!

40

Осман

преди 5 години

Значи цената на тока в Турция ще се изравни с цената на тока в България. Киловатът беше по евтин с 5 цента.

39

До Тук е по-зле

преди 5 години

Стига тролене, бе!Само ще обърна внимание на думите ти, че турците не били като нас да бягат от държавата си, е затова има такива задръствания по границата ни щото всичките турци си живеят в Турция.

38

Анонимен

преди 5 години

На Русия, все още могат и с домати да плащат, ама трябва да се разделят с идеята да хитреят, да не стане като с полските ябълки. Но ми се чини, че кандидат султанчето, ще търгува позиции в Сирия.Как ще обясни завоите, в велико османските мераци, ще е забавно да наблюдаваме.