208

Жиб.

преди 5 години

Партийни любимци с имоти за милиард евро,добити за има-няма 20 години- 20 000 лева гаранция! По-големи палячовци от червените съдии няма!

207

Анонимен

преди 5 години

"Това са действия от рода на загубила съм си ключовете, не знам кой е настанен тук в хотела, не знам кой ползва тези стаи, не знам къде са колите, не знам къде е офисът, изреди той."----Кой ли ги е научил, как да отговарят!?И след това кой е мозъка А!? Жена.

206

Анонимен

преди 5 години

Десет милиона в брой ало... Няма такъв случай в историята. На 10 000 лева се теглят със заявка от предишен ден от банка. От къде са тези пари!? На кой му липсват 10 милиона в брой!?

205

Анонимен

преди 5 години

От 2006 година какво са правили? Какво са работили?

204

Анонимен

преди 5 години

П,роституцията как и казват, като брокери на недвижими имоти или учителки по солфеж? А пиана в домовете им няма ли? Във Франция или в центъра на Варна къде е поставен макет на Айфеловата кула? Писателката да пише ясно, че нищо не и се чете. Тя Италия е до Франция. Я пак!? Във Франция или в Италия!!? Да не се окаже, че са отскочи ли до Швейцария ей, така на разходка с лодка.

203

Roko Sifredi

преди 5 години

Бенчовци,Ветковци,Вълчовци.....най-смешните животни и хора на планетата....

202

Българин

преди 5 години

Шофьора ,на рейса е с обвинение,Ветко и компания в Сен Тропе!Баце Бойко показва мускулите май!

201

ГДБОП

преди 5 години

Пеевски що да го претърсваме?Момчето е с чист и светъл бизнес на показ.Пример за подръжание!

200

критик

преди 5 години

ултра калпаво написана статия.

199

Жибор

преди 5 години

Тия вече са едри риби - първите агенти на Москва,които родната полиция залавя след 74 години затваряне на очите!

198

а сега накъде

преди 5 години

Сага социалистите ще трябва да измислят нещо друго. Я промишлена авария, я да падне някой мост за да отклонят вниманието от истинските процеси в България.

197

Анонимен

преди 5 години

Я къде са парите на народа.

196

Анонимен

преди 5 години

Я имам такива у клозето. Ялате да ровите

195

Наблюдател до хахах

преди 5 години

Смеещ се братко, следи делото и виж как ще приключи, убеден съм че Ветко ще излезе невинен , поне на хартия. Имаше един военен министър , дето го хванаха с подкуп, а после осъди България в Страбург. Всяко чудо за три дни. За парите в брой с бандерол има предвид, че може да се докаже откъде са получени, не са от продажба на мляко на пазара да речем. Минали са през банка, не през мандра.

194

Хахахахах

преди 5 години

До НаблюдателНаблюдателни братко, парите обикновено минават през банки, а не през мандри. И като плати някой за "услуги" или "подсладител" в Маринела, неговите пари също са от банка. Проблемът на парите им не е в количеството или качеството, а че въпреки доказания произход, нещо са забравили да им платят ДДС-то. Лукс има по цял свят. Не са го открили тези мишоци. Само че швейцарецът си плаща данъка преди лукса. А ако не, гледа да не бие на очи. Балканецът и руснакът правят точно обратното.

193

Не че нещо ама

преди 5 години

За тези хора е писано, говорено от 15 години - какви им били колите, къде яздела дъщеря им, какво учил синът им в Швейцария, какви къщи имали, сватби. Т.нар. журналисти почти ни убедиха че тези сeляни са нещо като хайлайф. Даже и те самите повярваха. И изведнъж... Ми те били мошеници, а хотелите - бардаци. Същото беше и с Мистър Икономика (Цв. Василев) и кой ли не. Фалшиви герои, Николети и Моети, създадени изкуствено. Сега вижте колко народ ги следи в инстаграм и правете сметка за мат'риал

192

Наблюдател

преди 5 години

Парите на снимката са с бандерол от банка. Може много лесно да се докаже произхода им.

191

Виготура

преди 5 години

Това, че са открити кеш пари и луксозни коли не е престъпление по нито един закон. Някакви доказателства за обвиненията намериха ли тия милиционери, или в съда пак ще им се смем?

190

читател

преди 5 години

Разгледах снимките. Само евро. Какво е това нещо? Никой не уважава рублите и левовете. Някъде по-рано четох че руския пазар бил стратегически за хотелиерите.

189

време е за промени

преди 5 години

*** въпреки че имаше информация за процесите не предприе необходимите действия с дължимата решителност и не можа да парира действията на прокуратурата.Преди можеше да се оправдае с това че турците и подляха вода, но сега няма да може.Дните на Нинова изтичат.