78

Анонимен

преди 5 години

Г-н ЦВЕТАНОВ,КАТО ПИТАШ ПРЕЗИДЕНТА ЗА БАЩА МУ ЩЕ ТЕ ПОПИТАМ ЗА ТВОЯ БАЩА !!!Хайде похвали се с него,с дясна ръка на един човек срам за българите!! На твое място много хора с морал биха се срамували !!

77

Варна

преди 5 години

Колко са наивни половината ще бъдете избити веднага.За вас думата съд е непотребна нали.Като няма съд има народен съд.

76

младеж

преди 5 години

ц.ц аз да те попитам ти който трябва да си в затвора но ти прекратиха делото по уговорка на високо ниво,задаваш въпроси на президента,за баща му.АМИ сменете и президента и ЗАКРИЙТЕ тази държава.вие от 15 години сте на власт и все ви виновен някой.

75

Анонимен

преди 5 години

Цветанов,ти си най голямото зло.

74

Е-е-е, а стига де

преди 5 години

До Анонимен 82 " До Е-е-е, а стига деНие не сме убийци,че да ги искаме до стената,ние искаме справедливост и работещи закони.Нищо друго."Не говорим за убийство, а за ЧЕСТНО И НЕЗАВИСИМО правосъдие!П.П.А ти си чааааааакай правораздаване! / При корупцията в тази лайн*яна държава /

73

Анонимен

преди 5 години

Това което ви сваля от власт е,че прекалихте с насилието,следенето,страха.И нищо друго!Дори кражбите могат да ви простят,но не и диктатурата.

72

Анонимен

преди 5 години

До Е-е-е, а стига деНие не сме убийци,че да ги искаме до стената,ние искаме справедливост и работещи закони.Нищо друго.

71

стига сте трили

преди 5 години

Цитат:"Експрокурор Роман Василев нарече Цветанов К*УРЕШКА" - повече от това няма какво да се каже.......

70

Анонимен

преди 5 години

Само Антон Тодоров/Шайката/още не се е хвърлил да търси теоретично оправдание за простотиите и некъдърността на Герб.

69

Хайде стига

преди 5 години

Цветанов, не ви понасяме!

68

Поклон пред Радой

преди 5 години

Простакът е кремък корав и могъщ,Простакът е демон без лик, весдесъщАкула на сухо, безкрил, а хвърчи.Удариш на кухо, простакът звучи.Простакът не чака, не знае пределИ стига простакът до своята цел.Защото простаци край него вървятИ дават му знаци и дават му път.Надкласов, безкласов, без род и съюз,Без ден да протакаш, дори да кървиВойна на простака до смърт обяви.За срам на Европа, на всичките насКогато докопа в ръцете си властПо-страшен от спина, по-жилав от ракаСега за сега се оказа простака. Радой Ралин

67

Е-е-е, а стига де

преди 5 години

Румънците изправиха Чаушеску до стената.А БЪЛГАРИТЕ .............., -ибан народ!

66

Тъпанар

преди 5 години

Бате! Не ти щем политическата отговорност. Зарадвай поне веднъж българския народ бе! Застрелай се!

65

Анонимен

преди 5 години

Не политическа....................искаме наказателна отговорност, прокурори, съд и затвор!!!Кога ще го резбере Цецо или само за апартаментите си мисли той???

64

Анонимен

преди 5 години

Истинската политическа отговорност е ти да изчезнеш в посока към централния сафииски затвор завинаги !Е-тогава признавам !!

63

КОЙ?

преди 5 години

КОЙ ИЗПРАТИ НА К.НИНОВА ТАКСИТАТА ДОСТА ХОРА СИ МИСЛЯТ ЧЕ СА СЪЩИТЕ КОИТО ИЗПРАТИХА ТОЗИ ЧОВЕК КОЙТО НЕ Е ИНВАЛИД И КОЙТО НЕПРАВИЛНО СЕ ДВИЖИ НА БАЩАТА НА ПРЕЗИДЕНТА - СТИГА СТЕ НИ ПРАВИЛИ БАЛАМИ ...................

62

преместване

преди 5 години

Цв. Цв каква отговорност е поел, че говори от 3 лице, мн.ч- "ние"?Каква отговорност е да се преместиш от министерско на депутатско място?Не виждам поета отговорност.

61

ДО 61

преди 5 години

До АнонименПардон ,ама не беше ли общински съветник от БСП човекът приятел и ортак на гангстера Митьо Очите?

60

Оставка боце.

преди 5 години

Защо само политическа отговорност, а нещо наказателна няма ли да понесе някой министър. московски причини смърт по непредпазливост?

59

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

До Hafen die WahrheitЯвно не си запознат. Според действащите цени в България пътищата с бетонна настилка са по-евтини от тези с настилка от т.н. "асфалт", а провилното е асфалтобетон...Проблемът с пътищарската мафия е много дълбок и кардинален...