14

firebg

преди 5 години

Поредната производствена авария!

13

Анонимен

преди 5 години

Явно някой от "новодошлите инженери" е допуснал грешка в технологичния процес

12

do 10

преди 5 години

Явно не си наясно, но да те светна - да се уредиш работиш в чистотата в Германия никак не е лесна работа. Те са на практика като чиновниците и полицаите - Beamter. С много привилегии и им се плаща по тарифа.По тая причина и чужденци много рядко има там.

11

До 6

преди 5 години

Ти и Истината нямате допирна точка. За нея се иска четене и информиране, а не предубедеждения и истерия. По твоята "логика" преди да дойдат ислямистите, аварии и престъпления в тия държави не е имало. Щом всеки инцидент и престъпление, за твоята кратуна, непременно са дело на ислямисти мигранти. И такива като теб имат право на глас, и резултатите в *** са видни.

10

Анонимен

преди 5 години

До ???Ми българин в Западна Европа, сигурно е чистил улиците от Чистотата или е бил на боклуджийски камион.

9

???

преди 5 години

До АнонименАз го видях и чухТи какво правиш по улиците в 5.30? Там ли спиш?

8

месара

преди 5 години

спокойнооооо, не е терористичен акт!

7

2

преди 5 години

Рафинерията е изпаднала в амок.

6

Анонимен

преди 5 години

Естествено ще кажат че е инцидент... Други версии и да има, няма да се разследват, защото това което става в Кемниц може да се разпространи навсякъде, и тогава с толерстката и либерастка система е свършено!А в интернет има клипчета как мигранти на огромни групи се разхождат из иначе красивия шведски град Гьотеборг, и палят коли наред, а никой не се осмелява да излезе срещу тях. В тази връзка стои и въпроса - кой запали пожарите в Гърция, при които загинаха десетки хора?Истината ще бъде покрита

5

Анонимен

преди 5 години

Време е Нинова да иска оставка на правителството и затова им деяние!

4

Анонимен

преди 5 години

Искаме да знаем кой е доставчик на тръбите! И защо са използвали евтина стомана, вместо да са изцяло от волфрам или най-малкото титан! Щото едни хора близки до ГЕРБ трябва ди приберат парите! Докъде докараха Европа само!

3

гостенин

преди 5 години

Огневи мероприятия на някой от новите инженери.

2

Анонимен

преди 5 години

Както вече многократно се спомена, време е и ББ да подава оставка и ГЕРБ да излезе от управлението. Безпредела от неговото управление почва да напуска националните граници!Спомняте ли си като казаха, че фирми близки до ГЕРБ са собстевници на рафинерията? Така че както винаги - виновни няма да има.

1

Анонимен

преди 5 години

Аз го видях и чух.Стахотен гръм беше.Бях на около 7-8.км. от взрива