16

ПенаОтНощнатаСмена

преди 5 години

да живее споделеното пътуване :)

15

Ira

преди 5 години

Защото балона Уизер се пука вече. Но и преди сме живели без Уизер. Както се казва, ще дойде нова любов. А само за информация, няма авиокомпания, която да е печелила от кратките вътрешни линии. В Балкан летяха за щото държавата ги крепеше, и пак, амортизация само и толкова.

14

Кирил

преди 5 години

*** пак са се оплакали в ЦК на БКП и народа ще го издуха понеже трябват пари за фолкаджийки и яхти.

13

Анонимен

преди 5 години

И после защо бягат чуждите инвеститори и български граждани от тази държава, заради МАФИЯТА, България завинаги ще си остане най бедната държава.

12

Анонимен

преди 5 години

Е полетите на Wizz air до Варна са винаги пълни за сметка на Bulgaria air!

11

Анонимен

преди 5 години

значи софия-лондон за 19? е рентабилен.. а софия-варна за 30? не е всяка конкуренция в тая "държава " се убива от мафията ,която управлява самата държава затова тук нокога няма да се живее нормално специално софия - варна пуснете Японците да направят шинкансен и да го концесират 20тина години. ако се пътува комфортно за под 2 часа кой ще се друса 7 часа в автобуса.... а, ето къде бил ключа за палатката .. няма да има пари за ония със бугатито за 5 милиона

10

444

преди 5 години

Трябва да научавам от мк сайтове, че се плаща от бюджета на подобни компании за поддържане на полетите.Колко плаща Обшина Варна ? Колко са летишните такси в София и Варна ? Колко дължи БЕър на летище София ? С колко ще се дигнат билетите на БЕър до София без конкуренция ?Ей, това трябва да отговорят журналистите.

9

?

преди 5 години

До Анонименкакви конкуренти? билетите са им 4 пъти по-скъпи. Според мен спират полета, защото лятото си отиде и може само да се очаква по-малко хора. То и с тези цени им е нерентабилен толкова, но сега като лятото си отиде..

8

Трол

преди 5 години

Всичко що има акъл се маха от Кенефландия..

7

месара

преди 5 години

ееееее, сега "богаташите" дето плащат за "скъпи" билети, пак ше недоволстват!

6

е, нееее

преди 5 години

И аз го ползвам често и винаги е пълен. Е, не са 200 човека, но над 100 винаги са били. Може пък да им е нерентабилен?

5

Ужас

преди 5 години

Да, сещам се, заради "благоприятния бизнес климат за чуждестранни компании и инвеститори и ниските нива на корупция и политически чадър". Тъжна работа...

4

Анонимен

преди 5 години

Конкурентната компания, която прави полети София-Варна е България Еър.

3

BatBulgar

преди 5 години

По-добре да се махат тия фалшивите фирми. Нашата авиокомпания трябва да прави тия полети и нашите хора да си взимат парите. Нарича се ВЪТРЕШЕН ТРАФИК!!!

2

do Ужас

преди 5 години

Не се ли сещаш защо точно ги спират?Отговора се крие в написаното от теб.

1

Ужас

преди 5 години

И защо го спират? Ползвал съм го няколко пъти, февруари-март. Бяха пълни полетите и в двете посоки. Даже бяха пуснали А321. Супер удобен за спешни бизнес или семейни пътувания. Под час полет за 40-50лв, почти на цената на автобуса. Ама с кола или автобус си е около пет часа.