68

Анонимен

преди 5 години

Ами ако Ердоган спретне един голям номер на ФАЩ,ама след предварителна подготовка,която може веч и да е "финализирана" - вземе,че обяви фалит на държавата?Това,което не направи Гърция и предпочете да се влачи в неизвестността?Фалит!И банките кредитори ще се хапят отзад и почнат панически да продават "ценни" книжа?И така обезценени,да ги изкупи някой "подставен неизвестен"?Така,както Путин спретна номера с дълга към ФАЩ и го намали до една трета и си изкупи изцяло "Газпром",че и други?!!

67

Анонимен

преди 5 години

Ами ако някои си спомнят по времето на Виденов какъв номер ни спретнаха едни боядисани комунисти. Лева се срина. Долара ско4и на 3 000 лв. марката 4 000 лв. Това при нас се слу4и под диктовката на МВФ СБ и един едноок краварски пират. След това един брадат от Подкрепа обле4е камуфлажа и подстрека простолюдието да прави барикади. Перни4ани бяха на тези барикади като наи умни. Патлакамата отмина магазините се напълниха със стоки и се разбра 4е вси4ко е било номер на китаиката. *** народ еbън.

66

Анонимен

преди 5 години

Ако сте взели дълг в долари от чужди банки при курс на лирата 3,70 лири за долар, а сега е почти двоен курса, то значи, че ти трябва да връщаш двойно. Това значи, че печалбата ти трябва да е много голяма, защото имаш и разходи.

65

Анонимен

преди 5 години

Турция се замозатваря. Държи се като комунистическа държава. Странно поведение за държава партньор на САЩ.

64

130% САРАЦИН

преди 5 години

ЯСНО ЗАЯВИХ, ЧЕ НА НАС СА НИ ГО ТАКОВАЛИ И ПАК ЩЕ НИ ГО НАТАКОВАТ И ПАК И ОТНОВО И ОТНОВО :D

63

Анонимен

преди 5 години

Долара е почти на нивата от вчера 6,5 лири за долар.

62

Анонимен

преди 5 години

Ердоган е пътник, но още не го знае.Тръмп вдигна митата само на два продукта и долара скочи двойно.А САЩ реално още нищо не са направили.

61

Анонимен

преди 5 години

220 милиарда заеми на частни фирми,ама с държавни гаранции от Султана.И като не могат да ги платят,ще ги киха интелигентния електорат на Родата.

60

Анонимен

преди 5 години

Ако Турция започне да търгува само с мохамедански държави, то реално няма с кого.

59

до № 62

преди 5 години

Ти така като те чета маи си 130 процентов тарикат ,като Йордан Цонев -мената.Много тарикаги и малко прозводители и инфлацията е налице

58

Анонимен

преди 5 години

Външният дъл на Турция е горе долу 440 млрд. долара. Като от този дълг около 220 млрд. долара са на частни фирми.Най-богатият човек в Турция е продал и двата си самолета. Продава и една от фирмите си за 2 млрд. долара.

57

Alekseis Tzipras

преди 5 години

В Туркиа един килограммос телешко е 300 монголски лири..Предлагам на турците - да купуват прасета и да ги гледат..А може и прасешко месо от Тутракан и Романиа, ще спестят много монголо-лири, и ще имат за харчалък .

56

130 % Мюмюн

преди 5 години

От сутринта кълва по клавишите и плюя по монитора,ще пукна направо от злоба и омраза...Където и да се обърна всичко около мем-уреди,коли,дори азбуката е християнско.Остана ми само имамбаялдъта,чалмата и козата сред кирпича.Дори лирите обърнах в пусти доларе!

55

евро-зона

преди 5 години

бившите ни поробители, вече добри съседи ли ни станоха?!

54

Анонимен

преди 5 години

Анадолците почнаха да усещат дебелия, ама нещо не се дърпат... : )))

53

Анонимен

преди 5 години

До МюмюнА бря Мюмюуне, ти какваз си Мюмюн, га си тъъъъъъъъп анд прооооооЗт като българин?????????? Гой нурмален человек оди по свето с български пашапорто? Само българите, но да гъргориш ке българите са нормални, не са. Българинът е симбол на человеческата прооооЗталащина и деградейшън.

52

Шахин Кара Фахише

преди 5 години

Всяко нещастие за Турция е истински празник за България!

51

Анонимен

преди 5 години

България 1995г. ,управлява протежето на БСП-ДС Жан Виденов.Изпързалян от съпъртииците си и резултата е 3000лв за един пробит долар.

50

.

преди 5 години

Какви глупости дрънкате, автобусите от София са по 60лв двупосочно, а чакането на границата с вечерния автобус е не повече от 2 часа!! Дерзайте

49

Анонимен

преди 5 години

Сега,пичове ,малко по - сериозно !? На Лесово/Хамзабейли чакането е минимум 3.5 часа във едната посока. За Капитан Андреево да не говорим ! През Гърция също не е добре?! Но със пренощуване във Одрин,пазара си заслужава! Така че дерзайте и нема грижи!