129

Така се прави

преди 5 години

Какви оставки бе хора , дали някой мисли че въобще се подава оставка.ББ действа таканазначавайки някого за министър го оставя седмица да свикне с удобства да назначи когото иска,инструктира министъра при Цецо как се взема на кой се дава..И след седмица всеки министър преди да е станал симпатичен на хората пише оставка- без дата.И когато Боко реши вика го- слага дата и готово.Така наречените оставки са в касата му от първата седмица.Затова и министр не си дават хич зор.Те са пътници

128

Анонимен

преди 5 години

Колко министри до сага смени Б.Б.? И все заради НЕКАДЪРНОСТ! Всички в ГЕРБ са такива...протежета. Никаква промяна от 89г. до сега. Даже още по-лошо. Да се махат тези продажници, наглеци!

127

проф. Ан

преди 5 години

Кога ще разберат, че с оставки, мъмрене и "Така повече няма да правиш, защото е лошо" не могат да измият на народа очите. Затвор, бесило и пързалка с бръснарски ножчета иска изцоцаният, оноден и опростял български народ! Опростял, защото политиката е такава и според целта, която си е поставила, това е най-успешната политика в българската история. Целта е изпълнена и се изпълнява на 99 процента!

126

Бойко и Пеевски ООД

преди 5 години

До КолчевПрави си Колчев!Аз питам Тиквеника и Физкултурника Цецко, защо си траят за престъпника ПЕЕВСКИ и неговите кукловоди???Бойко се беше насрал 2014! п.с. Бойко е сготвен вече.

125

Колчев

преди 5 години

до 121 Абе, мутро СИКаджийска! Абе, *** мръсен! ти пък откога си станал адвокатин на най-престъпната, най-корумпирана и най-пхросташка пасмина, управлявала някога нещастната ни държавица! Не виждаш ли бе, мерзавец банкянски, че ни управляват мутри, престъпници, отявлени бандити и неграмотни простаци! Като тримата хубавци, подали оставка! то остана и да не подадат. Впрочем, я попитай *** Московски, супиер престъпник, КЪДЕ живее и КОЙ му е предоставил това жилище?

124

65

преди 5 години

Московски и тоя с очилата са драм и позор за човечеството.Само като им погледнеш празните погледи и са ти ясни.А тоя другия т.е. третият е изпечена гад.

123

Анонимен

преди 5 години

Държава на абсурдите, където изметта на обществото е начело на държавата.

122

безпартиен

преди 5 години

Да им имам носенето на отговорност-от министър право в парламента депутат за "наказание"!Смешно и жалко за тези 29 години "демокрация",направена за децата и внуците на АБПФК!

121

Анонимен

преди 5 години

За катастрофата е виновен шофьора. Като е лош пътя ще кара с безопасна скорост. 10 - 20 - 30 километра. За къде се е разбързал? За дерето?! То пътят че е калпав е ясно, но има ограничение. Защо не спазва ограничението. Ограничението да не е за гаргите. Добре , ще го съдят и осъдят, и какво. Той не може да плати умрелите. Заради многото умрели да го осъдят 5-10 години, повече не може! Загубена работа. Шофьора е виновен!!! В България шофьорите са не дисциплинирани!

120

Я па я...!

преди 5 години

Най добре е нищо да не се прави , като БСП. Няма оставки , няма отговорност , няма затвор. Чиста работа.Който не работи , той не греши.

119

Анонимен

преди 5 години

Според мен не трябва да има избори,а лотария.На всеки 3 месеца.Поне ще гепиме всички...а,и вероятността някои да свърши нещо е поголяма...

118

Tennko

преди 5 години

Това е нашият президент Радев! Разделител на нацията и слуга на Нинова, която чрез него цвили като дърта кобила в несвяст оставка!!! И какво като управлява БКП - ще спрат катастрофите със забрани, и ако има такива ще обвинят пак ГЕРБ? Ама те червената *** са хитри - който не строи нищо, не е виновен за нищо! Те знаят сами да крадат!!!

117

Въпрос

преди 5 години

Защо Радев коментира навсякъде за катастрофата край Своге, но не казва нищо за инцидента с инвалида и баща му? За един преател питам!

116

1234

преди 5 години

Ей много разбирачи имало тука всякаква *** си дава ненужното мнение! То си е явни, че сте платени тролчета на Нинова и на ония от Белград - храчим ви у кривите гърла и сте доволни!

115

Ицо

преди 5 години

Оставка за Нинова и разпускане на червената *** заедно с Радев марионетката да стават и да се махат!!

114

Анонимен

преди 5 години

Прокутори, съд, затвор..........................кога??Прокуратурата да се самосезира.................Цацаров къде спи???

113

Край

преди 5 години

Тия пък да се разровели във фирмата която е полагала асфалта до Своге. Това е Трейс бе.През Трейс са минали няколко милиарда лева поръчки. Тази фирма може да смени колкото си министри поиска. Министрите в България от Борисов 1 до сега реално не са властта. Министрите се сменят Властта си остава.

112

Трифазно късо

преди 5 години

Три бушона. Три хароших друга .

111

ognyanz

преди 5 години

А ако след някой друг ден пак стане подобна тежка катастрофа (некачествени пътища дал господ) кого ще отстреля тогава Бойко. Както винаги действа пожарникарски - при всеки скандал се мобилизира герберската пропаганда да замазва нещата и нищо не се променя.

110

Анонимен

преди 5 години

Добре подадоха оставки,......................но нещо прокурори, съдии, затвор няма ли????