20

Анонимен

преди 5 години

Интересното по този случай е, че в национален ефир в предаването На кафе, известна та Ваня Матанова - професор, публично изобличи

19

Анонимен

преди 5 години

Може би си спомняте, тази обикаляше телевизиите с бившия си мъж и лъжеха най-безсрамно. Изнасилено и било момиченцето което като го показаха видяхме, че е женище над 120 кг. Не само тежи толкова, но има 5 грама мозък. Та това чудо ще бъде сега лекувано. Ще му трансплантират още мозък, а майката ще я оперират от срам.

18

Анонимен

преди 5 години

Представете си тази мошеници е успяла да излъже някакви винарски изби и да ги убеди да и станат дарители. Ще си лекува момичето в чужбина. Боже, и тия са и повярвали! Тази е за прокурор!

17

Анонимен

преди 5 години

Хора, тази майка е една долна лъжкиня! Пари търси и някой се връзват. Обвини цяло училище в посегателство. Съдът се произнесе. Няма виновни учители. Говори глупости как детето не се било родило аутист. Момичето се разсъблича, има мозък на три годишно дете, а е на 18години. Тежи над 100 кг , кой може да посегне на тази олигофренка. Като не успя мръсницата да изкара пари от училището се разведе. Сега с любовника си и се ходи до Щатите. Когото успее ще заблуди!

16

men

преди 5 години

хората не раждат ***. *** сте повечето които сте писали тука. *** са и ционистиките кретеноиди на *** и свък свък които дебилизират българските деца с турски ваксини със всякакви гадости вътре за да създадат послушна раса от офце под своето интелектуално ниво което е меко казано низко и ниско.

15

Нечовешко е

преди 5 години

До БПФТи ме смая. Пропуснал съм информацията за това нещо, когато е станало.Недоумявам, как е възможно чрез физическа сила и ръкопашна борба да принудят момиче с такова заболяване да стои мирно, за да бъде прегледано. Не се ли предвиждат примерно някакви упойващи препарати, за да стане момичето временно безучастно спрямо прегледа?Болно момиче не може да разбере какво и защо се случва, а те се борят с нея и вероятно са я стресирали още повече! Е, това сигурно го има само в нашата медицина!

14

Доколкото разбрах,

преди 5 години

не става въпрос за лечение на аутизъм, а за преодоляване на стрес - тамошните специалисти са се ангажирали да изготвят "обща програма за подобрение на състоянието на момичето".Затова нещо друго ми идва наум. Ако вместо да прекратят делото бяха довели разследването докрай, тогава виновникът щеше да е длъжен да плати терапията.

13

Анонимен

преди 5 години

Абе той и Цвъки е завършил помощно училище, пък е вторият човек в държавата. И той ходи до щатите на обучение/лечение.

12

Анонимен

преди 5 години

Агресивно аутистче, тежащо 150 кг, ще се впише чудесно в американската действителност-там болшинството са такива. Дайте пари на жената бре.

11

House M.D.

преди 5 години

Колега фон Деникен, не забравяйте, че в тази сума влиза не само лечението на детето, но и престоят и храната на придружаващия родител. От друга страна на мен са ми необходими 2000 лв. годишно за да съм от горната страна на тревата. Сумата е непосилна за мен и семейството ми, но не плащаме на журналисти да ни рекламират.

10

Анонимен

преди 5 години

Никой не е застрахован, мили мои, от болест и злополука. Особено тези, с коментарите по - долу, от типа на "***" и т.н. Помнете, съдбата не оставя никой грях ненаказан, камо ли такава злоба към едно невинно болно дете. Мислете му..

9

Анонимен

преди 5 години

Лечение на аутизъм за 8 седмици? На аутизъм???

8

ERICH

преди 5 години

До House M.D.///Освен да ви пожелау човек и вие да имате нужда от такава екскурзия и такива пари-не повече ,но и не по-малко

7

Fallschirmspringer

преди 5 години

От прочетеното по-долу ,установих ,че простащината в България взема космически измерения и шансовете за увеличението И дебнат отвсякъде

6

House M.D.

преди 5 години

Ето как се изкарват пари за екскурзия в чужбина.

5

Анонимен

преди 5 години

По-долу някои като че ли обръщат случая на шега.Но не е безобидна постъпка, ако някой посегне на момиче с ментални проблеми.Освен това, ако не само майката, но и специалисти са установили, че след този случай момичето е станало агресивно към мъже и наплашено до такава степен, че да не иска да излиза от вкъщи толкова дълго време, значи наистина се е случило нещо сериозно и случаят не бива да се потулва.За лечението в САЩ не взимам отношение, защото не съм специалист и не мога да преценя.

4

Защо е прекратено?

преди 5 години

Такова дело не бива да се прекратява.Случаят трябва да се изясни докрай.Ако наистина й е посегнал учителят, трябва да му се отнеме правото до живот да работи с деца, а отделно да си изтърпи и ефективно наказание в затвора, където много ще му се зарадват - там много "обичат" педофилите.Но е възможно и да не е даскалът. Откъде да знаем дали някои по-големи момчета от същото училище не са си позволили нещо нередно?След като момичето се е оказало без бельо, това не е било невинна закачка!

3

Анонимен

преди 5 години

Еха... Дайте едни 200-300хил долара, и дебилчето ще стане нормално...Сус ***. Не те ли е срам. На 16 години може и да е лудо, ама онази работа го сърби.

2

Анонимен

преди 5 години

Айде бе! Цялата тази история толкова намирисва, че няма и накъде повече.... Поредните, решили, че им се ходи на екскурзийка, че в България няма специалисти за работа с деца с аутизъм все едно. Ако искат и до Бразилия могат да отидат, няма да са първите...Направо ми се гади от подобни индивиди.

1

annybody

преди 5 години

Поредната causa perduta - едва ли за два месеца науката ще може да осветли не толкова аутизъм, а по-скоро - дебилност.