71

Анонимен

преди 5 години

На този властта му се усладила и се помислил за наследник на Путин- затова е станало така.

70

Анонимен

преди 5 години

Много ясно е кой е убил Саша Захарченко. Очевидно е, че това са заинтересованите от неговото убийство, а те не се никои други освен единствено само Управляващите Киев *** и техните безусловни поддръжници, върховните световни терористи без капка нормален РАЗУМ от САЩ . Защото всяко политическо убийство е следствие на нечий засегнати интереси.

69

майтап,бе Уили!

преди 5 години

"Международната общност да контролира разследването" -това е хубав виц,но не е смешно!Международната общност трябваше да разследва престъпленията в бивша Югославия,но когато прокурорката Карла дел Понте заяви,че косоварите са наркотрафиканти и търговци на човешки органи,я уволниха скоропостижно!Кои са убийците е ясно и на бездомните кучета!?Но че в ДНР е имало проблем с органите за безопасност-да!Това убийство е възможно само,ако в охраната на Захарченко е имало къртица!

68

Анонимен

преди 5 години

Слава Украйн!

67

разочаровани

преди 5 години

Неговите хора са го очистили.Разглобиха заводи за милиарди и ги пратиха в Русия, а те вече четри години тънат в мизерия. Мечтите за лек и безотговорен живот не се сбъднаха.

66

Анонимен

преди 5 години

този мъж трябваше да живее!да застанеш начело на възтание когато противника е фашизиран е опасна и коварна работа. около такива хора избиват най-верните им приятели, колеги и роднини.мъжага е тоя мъж. дано в Донецк и Луганск има оше такива смели , преданни и честни хора.изобщо не ме интересува дали има гръцки остров, барцелонска яхта и две *** в Банкя които ги хранят с помия от санаториума

65

Анонимен

преди 5 години

Имам видение ''новичок е'' санкции за Русия. Между другото е започнала да се затваря озоновата дупка пак санкции няма кой друг да е виновен.

64

Анонимен

преди 5 години

До гошо Ти си напълно изтрещял.

63

Анонимен

преди 5 години

ДНР е територия на КГБ , те казват там кой до кога му е "писано" .

62

гошо

преди 5 години

Руснаците искаха отново и отнова доказателства за сваленият малайзийски самолет, за отровеният Скрипал, за полония в чая на Литвиненко и т.н. да не изброявам нататък.Та чудя се сега като обвиняват, какви ли убедителни доказателства са представили? Сигурно има авторитетно и независимо разследване от безпристрастни институции и т.н?Или пък не?

61

Младеж

преди 5 години

Оттатък дунава - власи помаци ,роми ,гагаузи ,турци ,арменци ,руснаци ,македонци ,ужкем българи ама какво е това се незнае. Едни викат тракийци друг авганци ,трети иранци. Егати и народа . Нема що. Бегайте надалече. Като от чума от тоя народ ,ужкем българи.

60

Анонимен

преди 5 години

убиха един терорист путинец . Е и какво . Терориста това заслужава .Говорят за незаконен преврат в Украйна ...А законен ли е преврата в Русия 1917г. Законен ли е преврата 1944г. извършен от болшевиките в България нахлули и променили общественият строй и върнали ни с 50г назад в развитието/Това за руските агресори и нормално ,когато се прокарва тяхната болшевишко -фашистка идеология

59

Анонимен

преди 5 години

ЦИОНИСТИТЕ ДОШЛИ СРЕД ПРЕВРАТ НА ВЛАСТ В КИЕВ-ТЕ ГО УБИХА.ЦИОНИСТИТЕ ВИНАГИ СА ДЕЙСТВАЛИ ТАКА С БОМБЕНИ ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ.ТАКА ЗАПОЧНА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА (ДЪРЖАВАТА) ИЗРАЕЛ С ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ ,БОМБИТЕ В КУФАРИ КОИТО ПОСТАВЯ В ХОТЕЛ ПАЛЕСТИНА ДАВИД БЕН ГУРИОН,КОЙТО ВМЕСТО ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ТЕРОРИЗЪМ СТАВА ПЪРВИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА ИЗРАЕЛ.ДА НАПОМНЯ И АТЕНТАТА В ЦЪРКВАТА СВЕТА НЕДЕЛЯ В СОФИЯ И КОЙ ЗАЛОЖИ БОМБАТА -ЕВРЕЙНА МАРКО ФРИДМАН ПО ЗАПОВЕД НА ДРУГ ЕВРЕЙН ГЕОРГИ ДИМИТРОВ

58

Анонимен

преди 5 години

Руската агресия няма край. САЩ трябваше да приключи със тях още 90-те когато бяха слаби. Трябваше да разпарчетосат Русия на 15-20 републики за да има мир.

57

Анонимен

преди 5 години

Сега Кремал получава морално право да ръси новичок където пожелае! Лоша работа!

56

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е Императора да разбере, че при положение, че така или иначе санкции има, може спокойно да вземе и Киев. Във всички случай вече плаща, поне да има за какво. Никой от западните *** няма да воюва за бандата на Порошенко.

55

Анонимен

преди 5 години

69- ГАДЕН БИЛ НАРОДА МИ- ЧИЙ ГО ДИРИШ ТУК, КАТО СМЕ ГАДНИ- ТЕЗ ГАДНИ ОНЕЗ НЕБЛАГОДАРНИ- ВСИЧКИ СА ВИ КРИВИ ЗА НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ 280 ЛВ ОТ ЯНУАРИ 2018 Г ДО ТОГАВА 217 ЛВ- СПРАВКА РОССТАТ- КАТО СПРЕТЕ ДА ПИЙТЕ ГЕЛ ЗА ВАНИ МОЖЕ НЯКОЙ ДА КАЖЕ - БРАТУШКИ- ЗА СЕГА БРАТЯТА У ТЯХ СИ.

54

Анонимен

преди 5 години

76- ТУК ПИШЕМ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. РУСКИ ЕЗИК В РУСКИ ФОРУМИ- ТУК НЯМАТЕ ИНТЕРЕСИ- БЪЛГАРИЯ НЕ ОДОБРЯВА АНЕКСИРАНЕТО НА ЧУЖДИ ТЕРИТОРИИ- ОФИЦИАЛНА БГ ПОЗИЦИЯ- КАКТО И ДА СИ ЗАВЪРТИТЕ ОПОРНИТЕ ТОЧКИ, ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ. АКО МНОГО ВИ ХАРЕСВА В РОДИНАТА- РАЗ, ДВА И ТАМ. ТУК В БГ НЯМА ФИЛИ, НЯМА ФОБИ- ДА СТЕ ЧУЛИ ЧЕ ФИЛИМ ИЛИ ФОБИМ НЕЧИИ ИНТЕРЕСИ- ТУК ВСИКИ ФОБИИ И ФИЛИ СА ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНИ ЗА ДА ПРОКАРАТ НЕЧИИ ИНТЕРЕСИ- С ВАШТЕ ИНТЕРЕСИ У ВАС.

53

Анонимен

преди 5 години

Все едно ние да гръмнем лампата над Заев!

52

Бог да го прости

преди 5 години

Този човек роден отново в СССР като съветски гражданин в предишен живот е бил зверски убит от Бандеровци..