199

анонимен

преди 5 години

На американците двеста европейски физици им създадоха, например, атомната бомба. факт.

198

Ива

преди 5 години

До Анонимен 214Путин никога не е казвал, че кирилица е македонска. Той каза, че кирилица е от македонска ЗЕМЯ като говори за географско расположение на сегашна Македония. А това не е едно и също.Например, американците си приписват големи постижения в технологии, но " забравят", че създателите на повечето неща са руски, български и т.н. учени. А защо не се възмущавате !!!

197

Ала_Бала

преди 5 години

Русия няма да го забрави! Патриот.

196

Анонимен

преди 5 години

Всички останали приказки са безсмислени и неуки. Сърбите, руснаците, българите, украинците(няма такива ;)), поляците, чехите, хърватите, унгарците и т.н. са всичките славяни. Както и половината германци и 2/3 от австрийците и част от турците и гърците.

195

До223

преди 5 години

Какво му е "революционното" на октомври убийството на династията Романови? Запомни едно имперското мислене на Русия не се променило, нито при Романови, нито през соца, нито сега!

194

Анонимен

преди 5 години

"най-малко трима човека били ранени"по-полека с граматиката

193

Анонимен

преди 5 години

Добре е, когато *** се изтребват един друг.

192

Щирлиц

преди 5 години

Убийството на Захарченко няма да попречи обединението с Русия.Въпрос на време е.

191

Ала_Бала

преди 5 години

През 1939 г. година Германия също не е била готова за пълноценна война с СССР. Качете се на един влак и пропътувайте тези обширни равнини където са се водили сраженията. Много неща ще ви станат ясни. Аз съм го правил преди 5 години. Исках да се убедя за себе си дали Хитлер е бил достатъчно луд за да се реши на тази война. Има недна поговорка и то българска: "Гаранция Франция" Отнася се за гаранцията на англо-саксонците за нещастната Полша.

190

Анонимен

преди 5 години

До Ала_БалаАха .. Сталин е анексирал прибалтийските държави за да се предпази от Хитлер, Хитлеръ пък е превзел половин полша за да се предпази от сталин. Каква трактовка, ум да ти зайде

189

Ала_Бала

преди 5 години

ДО 172 Ким Че Унпреди 12 минутиМного правилна трактовка. Договорът е тактически. Англо-саксонският запад е тикал Хитлер към война за разширение на Германия на Изток, за да запази себе си. Съветска Русия не била готова за тази война и с този договор е направила отсрочка и изнесла границите си на запад. Ако прибалтийските републики не са били включени в нейните граници, то Ленинград щеше да падне и може би Москва. Сталин никога не е вярвал на Хитлер, но се е изненадал от по ранното нападение.

188

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВълкашин,Углеша и Крали Марко са 100% българи.Били са самостоятелни български боляри с феодални владения.И Кирил и Методий също!Има достатъчно стари извори,в които го пише,не един,а няколко!

187

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 211Доколкото знам, кирилицата е измислена от Чичко Ленин докато си е почивал на охридското езеро (Путин каза, че била македонска кирилицата)....

186

Анонимен

преди 5 години

До Ким Че УнТи си луд,ве!А 7 000 цирея сънуваш ли?Първите писания за българи са от около 1 век след Христа.И разбира се,че сме имали падежи,има запазена старобългарска литература,а в старите исторически източници се поставя знак за равенство между славяни и българи много често.

185

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 211Ние българите даже не сме българи а сме руснаци, нали ?

184

Анонимен

преди 5 години

Някакви луди ми слагат минуси...Абе вие наясно ли сте, че Великобритания е унищожила 2/3 от Луфтвафе и е потопила двата най-големи немски кораба - Тирпиц и Бисмарк, лишавайки ги по този начин от надводен флот? Великобритания вкарва в употреба ПВО радарите. Великобритания докарва стотици хиляди индийци, новозеландци, австралийци и какви ли не, да се бият с Германия. *** без всичко това е отивала на бунището на Историята.

183

Ким Че Ун

преди 5 години

До Анонимен *** си !

182

Анонимен

преди 5 години

В близост до град Елена, се намира автентичен руски паметник, текстът е на руски по правописа от преди Октомврийският преврат "в памет на руските войни паднали за свободата на славяните на Балканският полуостров"Посланието е издържано в велико руски имперски дух . никъде не е упоменато че това е част от кампанията за освобождението на България и Българският народ.

181

Анонимен

преди 5 години

До Ким Че УнТи си обикновен илитерат.

180

Ким Че Ун

преди 5 години

До Анонимен Ама никога никога в Българският език не е имало падежи .товаса брътвежи на просръбските историци който казват че нашият език е развален славянски език .В което няма нищо вярно .Това че има славянски думи в нашият език се дължи на родството ни с тях . а ние си говорим на Български език от 7 хиляди години насам .Като с течение на времето той се осъвременил .А на чист старо Български език говорят братята ни от Волжка България -Татаристан .В ютуб има много песни от там.