8

Анонимен

преди 5 години

Каквито и да изглеждат тия виртуалните - предимството е голямо - безплатни са . Явно на модните агенции вече им писва да дават луди пари за анорексични моделки с празен поглед или новите оверсайз тюлени дето са нужни няколко топа плат само да им ушият гащите .

7

Гoшу

преди 5 години

Добре е, че са сложили бял, азиатец и чернокож, но не са ги докарали да са поне малко красиви. А относно пола - ами в модната индустрия от десетилетия се взимат андрогинни манекенки. Такива, които нямат полова идентификация. С малки дупета, кльощави и с по-широки рамене, отколкото таз. Това се прави не защото модните дизайнери са гейове, а за да могат наблюдателите на ревюто да се концентрират върху дрехите, а не върху жените. Ама тези са много грозни, виртуалните

6

П.Петров

преди 5 години

Първо ме дразни анорексичния им вид с хлътналите бузи и изпъкналите скули, второ жената с тази челюст изглежда повече мъж от това дето би трябвало да е мъж.

5

Ха-ха

преди 5 години

Айде,технологиите изядоха хляба на манекенките...Да се готвят ***те.

4

Дойчланд юбералес

преди 5 години

Абе тва нещо в средата... Да не сте чистили комина с него, много сажди много чудо. Или сигурно е седяло зад чипосан голф 3-ка 1,9 ТДИ... Айде нема нужда. Какво ми ги рекламирате тия черните, и без това немат пари за ядене, за модели ни ги налагат.

3

Анонимен

преди 5 години

Лошото е, че се насажда, като нормално човешко изображение, подобно на фотошоп моделите от кориците. ТЪй като технологият озволява на медицита да извършва всякакви процедури, а много скоро и генно модифициране, очаквам, да започнат да се движат по улиците същества, който не са хора. Това, отначало може и да не е толкова лошо, но ще даде път на разни мулти милионери и нагоре, да си правят генетично "перфектни" деца ... Абе гледайте Gattaca :)

2

Анонимен

преди 5 години

Виждам само някакви *** на картинката.

1

Анонимен

преди 5 години

И трите образа са като изображение на Буда - полово неидентифицирани. Т. е. стават.