Balmain

От Balmain представиха новата си армия от модели, но с една уловка – не са истински. 

Този сезон креативният директор на модната къща, Оливие Рустейн, заложи на виртуална армия от дигитално създадени модели, които да представят новите изделия от последната му колекция.
 
"Всеки и всички са винаги добре дошли да се присъединят към армията на Balmain – те трябва само да имат нашия дързък дух за приключение, както виртуалните ни икони Марго, Шуду и Жи, които олицетворяват красотата, рок стила и увереността", пише в официално изявление на сайта на модната къща.
 
Моделите са създадени от фотогрфа Камерън – Джеймс Уилсън, който създаде Шуду през 2017 година.
 
Тя е известна като първият в света дигитален супермодел, а личната ѝ страница в Instagram има над 140 хиляди последователи.
 
Тя вече е била част от многобройни фотосесии, както и лице на Fenty Beauty.
 
Още новини за мода четете в Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 10 месеца

Каквито и да изглеждат тия виртуалните - предимството е голямо - безплатни са . Явно на модните агенции вече им писва да дават луди пари за анорексични моделки с празен поглед или новите оверсайз тюлени дето са нужни няколко топа плат само да им ушият гащите .

7

Гoшу

преди 10 месеца

Добре е, че са сложили бял, азиатец и чернокож, но не са ги докарали да са поне малко красиви. А относно пола - ами в модната индустрия от десетилетия се взимат андрогинни манекенки. Такива, които нямат полова идентификация. С малки дупета, кльощави и с по-широки рамене, отколкото таз. Това се прави не защото модните дизайнери са гейове, а за да могат наблюдателите на ревюто да се концентрират върху дрехите, а не върху жените. Ама тези са много грозни, виртуалните

6

П.Петров

преди 10 месеца

Първо ме дразни анорексичния им вид с хлътналите бузи и изпъкналите скули, второ жената с тази челюст изглежда повече мъж от това дето би трябвало да е мъж.