82

некой си

преди 5 години

четиримата *** радев се брои за двама

81

до кога???

преди 5 години

Крият ромите че не са роми в България , крият турците че не са турци , крият помаците че на се помаци а българи и така ни карат Управляващите да живеем в един свят на Фантазиите и накрая фантазирана Държава

80

Анонимен

преди 5 години

Когато някой от ромското Общество в България наречено ДСИКАНЕ рома(справка в гугъл) ни управлява и това се получава накрая , тоест 100% РОМСКА МУ РАБОТА

79

Василев

преди 5 години

Бати Бойко е мъдър!!!Агент Алън Купър!ЦРУ!!!

78

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

Заради едно бившо ченге ...Да, съдейки по всичко, бай григор е явно бившо ченге, устроило се в автобусния бранш.Бившите са големи фуклюфци..., особено при шофирането в женска компания...Как да не е виновен, та там непосредствено преди катастрофата са минали няколко стотин коли, а и доста след нея - докато КАТ се натутка и безсмислено спря движението. Другите шофьори да не са някакви богове в шофирането. Прав път, скорост около 40, път без дупки, а бай-григор се `фърлил у дерето...Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2018/08/31/ostavki-se-chakali-otdavna-no-te-ne-reshavali-probl

77

Активист на БКП

преди 5 години

А Лиляна Павлова на какво е министър ??? Нали европредседателството свърши?!

76

анонимен

преди 5 години

Московски унищожи бдж от него започнаха съкращенията масовите уволнения итн

75

ОСТАВКА ОСТАВКА

преди 5 години

А БОЙКО ???А ФАНДЪКОВА КОГА ЩЕ ПОДАВАТ ХАЙДЕ ФАНДЪЧЕ ВЪН МАХАЙ СЕ ТИ СИ НАГЛА ЖЕНА И НЯМА ДА СИ ОТИДЕШ ?ГЕРБ НА ВЛАСТ И НАРОДА МИЗЕРУВА

74

Анонимен

преди 5 години

Малко са министрите любимци на народа или почти ги няма, а защо от там надолу няма оставки. Малко сега се изпусна парата от котела, но той продължава да ври, и да събира нова пара.Ами Лилето на кво е министър, ами външната ни министърка , министъра на отбраната снишаване.

73

Един от Северозапада

преди 5 години

Абе, колеги, аз наивно да попитам, може ли?На какво е сега министър Лили Винетката?И в какво точно се състои сега работата и?

72

Коки

преди 5 години

До Анонимен 72 Има нещо такова. Никога не съм си представял, че има по-лошо управление от ДПС, а герб и оп ме опровергаха.

71

Константин

преди 5 години

И провалил си се като министър, какъв депутат ще бъдеш? Оставка и навън и наказателно преследване.

70

Константин

преди 5 години

Между другото, много е готино да си политик и министър. Правиш гафове от които умират хора и си подаваш оставката и те правят депутат. Понасяш политическа отговорност. А наказателна кога, цецка цачева - кога и цялото правителство кога. ***.

69

Потресаващо

преди 5 години

Заедно с тиквата тия мизерници разградиха държавността и са на път да фалират България.

68

iceblast88

преди 5 години

До някойЧе то кои от всичките 240 някога през живота си е работил реална работа? Цял живот били на държавната хранилка и просто се местят нагоре. Те идея си нямат какво става извън парламента (не, че ходят на работа някога). Всичките 240 през целия си живот не са заработили 2 лева общо с ръцете си!

67

iceblast88

преди 5 години

До 72Аз лично не виждам разлика между комуниста Борисов и комунистката Нинова. Просто ни трябват нови хора, задължително с реален трудов опит (но не на държавна работа, а да са били данъкоплатци), хора които цял живот са си чупили главата в извращенията на държавния апарат, хора с идей и желание за незабавна промяна, хора които никога не са имали досег с политиката.

66

някой

преди 5 години

Чудно ми е, какви депутати биха могли да бъдат тези тримата, след като се провалиха като министри?Ясно е, че за да си на депутатската хранилка, не е необходимо да си професионалист и кадърен.То от всичките 250 депутата едва ли има 10 подходящи и отговарящи на поста, който заемат. Въпиюща некадърност, безотговорност и алчност са присъщите качества на тези 250 /изключително много/ депутати.

65

Анонимен

преди 5 години

До iceblast88Напротив,с управлението при герберите,разбрахме колко по-добре бяхме при БСП и ДПС,разбрахме огромната си грешка,че БСП не остана на власт!Без БСП всичко се срина.

64

iceblast88

преди 5 години

До akudДа смениш старите *** с още по стари *** е меко казано безполезно. Просто 1987 в БКП е имало някой много умен които е измислил целия театър. Виж, че всички партии са бъкани до пръскане с бивши БКП-ци, затова дали ще е ГЕРБ, дали ще е БСП или която и да е друга партия все ще са БКП! Просто е крайно време за публичен линч на всички членували в БКП и забрана за кандидатиране за позиция на всеки които е бил член или има роднини членове на БКП!

63

akud

преди 5 години

само БСП И ДПС