17

До 15

преди 5 години

Явно не си от София .При нас става по добре. Ако мислиш че кабели,вода,водопровод,канализация в София са на двора или в реката като във вашето село,тук за два милиона е нужно сериозно обновяване на всичко.Много станахте,,гостите"

16

BG СМЕШКИ

преди 5 години

horata У БГ са просто БЕ- ЗО -БР-АЗ-НИ ....седят и гледат как ги крадат и рушат и нищо не правят .... ужас ! много калпава нация излезна това българското...

15

Анонимен

преди 5 години

След всеки ремонт на герберастката мафия става по-зле.Факт.

14

Анонимен

преди 5 години

Ако си мшслиш, че след ремонта ще е друго...

13

Дядо Петър

преди 5 години

Не Графа, ние имаме нужда от ремонт.Да дано ни просветне най-накрая и изхвърлим цялата тая мафия, "управляваща" вече десетилетие нещастната ни Столица.И подложила на геноцид невинните софиянци.(Пълнила гушките на приятелчетата, както и собствените си джобове, естествено).

12

Анонимен

преди 5 години

Как Графа не е имал нужда от ремонт бе, пробвали ли сте да вървите по тротоара от Славейков до Попа? А като вали пробвали ли сте? Защото всяка плочка почти се обръща и ви сипва кал и да не казвам какви други неща по краката. Кратерите по трамвайната линия не ги ли видяхте?

11

Анонимен

преди 5 години

хахачервените *** налазиха ....Графа нямал нужда от ремонт при положение, че 35 години не му е правен ...Това са некви страшни приказки , още повече че парите ги дават от ЕС за обновяване на централната част.

10

Анонимен

преди 5 години

Докато има балъци - ще има и тарикати.Ако не искате това безобразие да продължава -на 16 септември всички пред НС - да ги изгоним с шутове от властта.

9

ПРЕСТЪПНА СХЕМА

преди 5 години

Вървя си точно там и вече виждам как настилката от нови павета е вълнообразна.Този ремонт струва над 100 милиона, повтарям 100 МИЛИОНА лева пари... И това ли се получава?

8

Анонимен

преди 5 години

Трамвайното трасе по Граф Игнатиев и настилката на Васил Левски определено имаха нужда от ремонт - трасето беше с разбити панели и остарели гумени елементи за намаляване на шума, настилката на булеварда беше с неравности, деформации и изразено мрежовидно напукване.

7

House M.D.

преди 5 години

Журналистката със звучното българско име Джесика първо да обясни какво означава думата "реновиране".

6

Анонимен

преди 5 години

Нито бул. Васил Левски, нито Графа, Славейков и Гарибалди имаха нужда от ремонт. ГЕРБ пак решиха да откраднат едни пари.

5

Анонимен

преди 5 години

Графа нямаше абсолютно никаква нужда от ремонт. Живея на близо и всеки ден минавах оттам.Обаче нали се сещате, че едни пари, такова де ... трябва да се усвоят от наши фирми.

4

Анонимен

преди 5 години

Интересува ме да посочите колко милиона ще се откраднат и колко варовик ще се сложи в асфалта ?Благодаря !

3

Анонимен

преди 5 години

Какво ремонтират като бул. В.Левски си беше ок. Графа съшо си беше на ниво. Защо компирката не излезне извън центъра и не погледне трасето на автобус 120 78 и селските автобуси които се движат по улица Летоструи и Станислав Доспевски да види каква трагедия е. Едни *** преди година нахвърляха с лопатите в дупките подобие на асвалт и дупките сега са гробници. Така ли се ремонтира път по които вървят 10 тонни автобуси на градският транспорт другарко самоковска компирке.

2

Анонимен

преди 5 години

Гербаджиите не могат да направят ремонт на бул.Монтевидео (участък от 50 метра от началото на август(мисля)) и седи затворен за околовръсното.

1

Анонимен

преди 5 години

А варовик, варовик има ли достатъчно в асфалта, а, Юрданке? Крадци.