22

Отвратена

преди 4 месеца

Козирог и гореща любов, ха-ха-ха. Това пресметливо, манипулативно, амбициозно, егоистично и самовлюбено чудовище не е способно на никакви топли чувства. В сенейството е абсолютен тиранин, арогантен, надменен, деспотичен, нарцистичен и самоизтъкващ се.

21

Истината за козела

преди 2 години

Козирогът мъж - най-отвратителната зодия. Лицемер, подъл, хитрец. Днес казва едно, утре върши друго. Води се по мнението на хората, няма свое собствено. Абсолютен нагаждач. Търси удобствто и гледа собственият си комфорт. Пред хората се представя като заможен и преуспял, но само най-близките му знаят, че е пълен мързеливец. Държи на визията. Харчи пари за скъпи аксесоари и дрехи, отново за да прави впечатление. Но когато е необходимо да вложи пари в нещо важно, се скъпи. Не му се дават.

20

А приятелство?

преди 5 години

Имам две колежки, едната е Рак, другата е Козирог. Приятелки са. Всички виждаме, че тази, която е Рак, много използва другата, която е Козирог.Според мен, има значение това, че г-жа Рак е с 8 години по-голяма и е видно, че лесно манипулира другата, която е още млада. Прави ми впечатление и това, че г-жа Рак като че ли се дразни от връзката на г-ца Козирог с млад мъж, там нещата май вървят към сватба. Като че ли г-жа Рак просто завижда, защото другата е с по-удачна съдба и е хубава

19

Анонимен

преди 5 години

Познавам една двойка жена Козирог и мъж Риби. Той сам си казва, че тя е страстната и емоционалната, и по-себераздаващата се в тяхната връзка. Той е добряк, но имам чувството, че едвам гледа от мързел. Жената пък е работяга и много организирана. Не знам как са се събрали такива.

18

Анонимен

преди 5 години

Има голяма разлика между мъж Козирог и жена Козирог. За връзка между Козирог и Рак не мога да се съглася. Ракът е такъв използвач и търси, кой да го издържа цял живот, че едва ли Козирога ще позволи да бъде използван безкрайно. Козирогът търси човек, с който да вървят заедно в една посока, а не някой да му увисне на врата.

17

Бг

преди 5 години

За Козирог със рак не съм съгласен с телец риби и Дева е добре с жена Овен е най добре обаче най трудно заради характерите на двамата

16

Бг

преди 5 години

Козирог е най стабилната зодия може да се разчита по всяко време на него

15

Анонимен

преди 5 години

Козирог и "гореща" любов - магаре и космос.

14

Забравих

преди 5 години

Отмъстителни, лицемерни, селски клюкари и подли, генериращи конфликти!Видите ли Козирог - жена, мъж-бягайте.Най-нещастните ми приятели са женени за Козирог.

13

Верно е

преди 5 години

Козирог - неуравновесена психика, егоизъм, продажност, предателство, примитивизъм, агресия.Абсолютни дървари в интимния живот, което компенсират с алчност и подлост, партньорите им в живота стават озлобени - причината е: липса на щастие и хармоничен семеен жив.Не са щастливи в личния живот, хронични мошенници, клептомани.Като родители са авторитарни, лицемерни - използващи децата си за своите користни цели.Децата им бягат от тях ведн след 18 г.Родители Козирог и Дева са кошмар за децата

12

MaйMyнaтa

преди 5 години

Тва Мишето и от эодии ли раэбира, или преписва от тук там

11

Анонимен

преди 5 години

Е тоя път за разнообразие реших да прочета нещо и от статията, тя обаче ме отказа след второто изречение, след като прочетох, че неговата управляваща планета била Сатурн. То бива безмислици, ама чак пък толкоз.

10

Анонимен

преди 5 години

по-арно човек да не се е раждал

9

месара

преди 5 години

звездите говорят денонощно!

8

Анонимен

преди 5 години

Който се е свързал с козирога, е попаднал на едни от най-изпечените егоисти! Не му завиждам.

7

А Телеца

преди 5 години

Крави

6

Kozi...

преди 5 години

Мики, ха си измисли нещо по-така. Например: Може ли Козирог да ощастливи ...

5

Анонимен

преди 5 години

Стрелеца е неверник, но поне е директен има си друга казва си го в прав текст и разбираш не играе задкулисни игри. Не е подъл и лицемер поне.

4

Анонимен

преди 5 години

Мъж козирог и жена риба ще си паднат идеално в мизериите и интригите. Такава са тиня.

3

Анонимен

преди 5 години

Не виждам как козирог е възможно да бъде с Рак и телец предвид колко е мерзавец.