19

Смърт за работодател

преди 5 години

Ей сега целия бизнес ще му вземат и всичко останало. Да гние там в затвора който работодател го управлява. Там робите в затвора са на хонорар 500 кинта месечно. Там работодателя на затвора не ги реже от заплатите и осигуровките. Сега на този работодател ще разбере че той е една пълна нула защото работодателя на затвора няма да му даде хонорар защото неговият хонорар ще е пълна - > 0

18

Анонимен

преди 5 години

В тоя район все се затриват един друг. Пълно с / айде да не ме трият/!

17

Анонимен

преди 5 години

Не става ясно. Работодател ли е, който е взел стройтели да работят на клиент. Или му работят на собственика. На строежа му, който ги наема с договор по ЗЗД.

16

Анонимен

преди 5 години

И за един *** е ясно , че става въпрос за пари, които работодателя е искал да си спести. Само за разследващите това не е ясно. Според тях работника е бил с неуравновесен характер .

15

Burzum

преди 5 години

Аааааа тоя е искал заплата!В пълен размер...а ако е питал и за осигуровки....

14

Анонимен

преди 5 години

Как ще посегнеш на собствеността си, на собствения си роб? Разхищение на ресурси, този не е никакъв робовладелец.

13

Анонимен

преди 5 години

А няма ли право? В съвременния 17-18 век вече е нормално да се бият и пребиват работници. Как иначе ще градим капитализма и живота нов? Трябват леки промени в кодекса на труда, които ще бъдат бурно подкрепени от Подкрепа и КНСБ, за затягане на дисциплината и възпитание на пролетариата.

12

Калашников

преди 5 години

Правилно е постъпил работодателя. Ще работят за малко пари, и без пари, за да може човека да кара Майбах, и да мандръса силиконки .. Плюс това той познава и депутати най-вероятно, така, че ще му се размине ;)

11

Анонимен

преди 5 години

И виновен ще се окаже някой кло.шар, дето минал наблизо. Бизнесмените закон не ги лови. Те могат да правят с подчинените си каквото си искат. Държавата е с бизнеса.

10

MaйMyнaтa

преди 5 години

До Бизнесмен с АудиТакива беэнесмени кат тебе си ги турям на мaймyнчeтo ей

9

Анонимен

преди 5 години

Аматьори!Взимаш му паспорта и го вкарваш в лагер в Сибир, там да работи. И да го убият, никой никога няма да разбере. И децата му няма да разберат, защото на тях ще им кажеш, че е избягал и е изчезнал. И понеже са деца на народен враг, ни образование ще получат, ни пари ще видят цял живот, така че никога няма да разберат какво е станало.Ето така се прави държава! А не като днешните либерастии... За всяко нещо във вестниците пишат...

8

Анонимен

преди 5 години

Този *** не трябва никога да излиза от затвора. Всеки който е убил човек, трябва да лежи до живот.

7

терминал 2

преди 5 години

а преди време пускаха статии за модерното робство на запад .

6

Бизнесмен с Ауди

преди 5 години

Аааа, много е лошо това. Не бива да се убиват работници, това си е разхищение на работна сила. Ако потърся аналогия, това е все едно сам да си запалиш паркета в къщи.Ако някой работник не слуша и почне само за заплата да мисли, просто му спрете заплатата напълно! Няма никакъв смисъл да го убивате. Като няма заплата, той не може да мисли повече за нея; не може да мисли за пазаруване, молове и харчене и като няма за какво да мисли, почва само за работа да мисли!Изпитан метод, послушайте ме!

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3извършителя е от Панчарево. Четете ги по два пъти като н схващате от първия . А за етноса на извършителя хубаво ли говорят тези му действия?

4

Анонимен

преди 5 години

Българска работа срама нямате ей, човека ти бачка ти го трепиш,че си е поискал парите.

3

Анонимен

преди 5 години

V SARNIZA GIVEYAT POMAZI I TEZI DEISTVIA NE GOVORYAT DOBRE ZA ETNOSA IM.

2

Щерю

преди 5 години

Сигурно е попитал за увеличение на заплатата човечеца. БГ бизнесмен...

1

Анонимен

преди 5 години

Робството. кофти.