60

превод от еврогейс

преди 5 години

"крайнодесен" - човек, който не желае канибали и касапи ислямисти от по света и у нас, да бият, изнасилват, колят, газят, взривяват... децата му, жена му, него... у дома му. Докато той им плаща "социални помощи".

59

Анонимен

преди 5 години

Някаква джендърка нарича расисти всички които не обичат да ги колят или изнасилват.Тия "зелените" в Германия са много болни хора.Би трябвало да ги настанят в психиатрии на силни транквиланти и да ги държат вързани.

58

живеещ в Германия

преди 5 години

До ДодоТе не протестират срещу арабите или авганистанците, а срещу ВСИЧКИ чужденци - това означава турци, ***, българи, руснаци, румънци. Защо си мислите, че за нас мисленето е по-различно? Напротив, немците, когато се съберат и обсъждат българите (да уточня, не *** и турци, а българи!) коментират колко сме шумни, прости и ни се подиграват..Така, че не се заблуждавайте- тръгне ли такава вълна, ще помете всичко.

57

Анонимен

преди 5 години

Какви са теа български думи като Саксония звучи като Саксофония , не може ли да казвате Заксен толкова ли е трудно

56

Анонимен

преди 5 години

До 60. Приказката "който не е с нас е против нас" е на КЛЕМАНСО. МНОГО ПРЕДИ ГЕСТАПО. ТОВА ИЗКАЗВАНЕ Е ПРИ ПОДПИСВАНЕТО ЗА КАПИТУЛАЦИЯ ПО ВРЕМЕТО НА ЦАР ФЕРДИНАНД. Който е победител във войната. ФРАНЦИЯ И РУСИЯ СЕ ОБЯВЯВАТ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ. И ОТНЕМАТ ЗАПАДНИТЕ ПОКРАНИНИ.

55

Циник до врачанския

преди 5 години

СелтакСелтак.... в тази дупка Враца ... се джендърш ли се въдите?Ако те болеше - колкоТ' си ***...трябваше да си на системи!:-)

54

Анонимен

преди 5 години

В статията не прочетох нищо укоримо.

53

Прасе с каска

преди 5 години

Неонацисти били на протестите?!?!?!?А защо не вземете на погледнете управляващите с девиза им "който не е с нас е престъпник, нацист, фашист, комунист и т.н."Точно тези методи са в основата при действията на ГЕСТАПО едно време.

52

Циник

преди 5 години

Аааахахаха простия врачански селянин пак се е "изходил".Такива ръбове като него посрещаха афганистанците с цветя и плюшени мечета на гарата в Мюнхен...резултатите не закъснаха...изнасилени и заклани немци.Вече десетки...и се множат!

51

Ели

преди 5 години

В Германия, Швеция, Полша са радикални нацисти.В Украйна са борци за Свобода.Ти да видиш!

50

Анонимен

преди 5 години

До 117 ***,защо си мислиш ,че *** независимо от кое племе или народ са може ,да се заселва където поиска и ,да живеее на гърба на другите!

49

Анонимен

преди 5 години

До 108 Пустиняк Верно ,Кемниц не е Кьолн където бежанците изнасилват германки без никой да им пречи!

48

Пурко

преди 5 години

Май работата отива към........

47

До 114

преди 5 години

Пич, не знам колко си бял, но всеки психиатър би те затворил на тежки психотропни медикаменти само на базата, тази ти "публикация". Но е характерно за такива като теб, да се мислят за НОРМАЛНИ. Възможно е и да имаш само синдром на Турет, но по-вероятно е състоянието ти да е доста по-тежко.

46

Пустиняк до 109,110

преди 5 години

Ти да не си бот, бре! Бах тая проказа неделя сутрин. Но по същество, да довърша за Кемниц. Г-н Балкански аплодира случващото се там. Гиди Ганьовисте, защо си мислиш, че за тези там нацисти ти си нещо по-различно от афганците примерно. По-тъмнички сте и вие, значи сте *** и ***. На Ганьовистите им е втълпено да поставят всички под общ знаменател, така е по-лесно за слабите мозъци - елементарното и повърхностното. Вие нямате индивидуалност и собствена мисъл, така са и онези там

45

Анонимен

преди 5 години

Меркел от един проблем, сега си прави втори проблем, третия незнам...Много сбъркана политика на тази жена.

44

КАЛЕРГИ

преди 5 години

"Само еврейската раса ще запази чистотата си, за да управлява света, останалите *** ще са робите!"

43

Пустиняк

преди 5 години

Нищо ново! Най-задръстената и смачкана провинция на Германия, с най-комплексираното население, с най-малко чужденци - са и най-големите нацисти. Парадокс ли, не -закономерност. Кундера пишеше, че може би най-страшното на комунизма е това което идва след него. А с последните си издихания през 80те, комунизмът прероди шовинизмът и национализмът, от което още бедства и наша ***. Некви кратуни тука се лигавят, но Кемниц не е Берлин, Хамбург, Кьолн или Мюнхен, а един смачкан затворен сив град.

42

Нико

преди 5 години

А какво мислите вие българи, ТРЯБВА ЛИ И В БЪЛГАРИЯ ДА ИМА ТАКАВА ПАРТИЯ ИЛИ НЕ ? ако се съберат над 500 плюса веднага я регистрирам за моя сметка. И напред.

41

Комаро

преди 5 години

УжасТ, посранитe евротолерантчета жорналиСчета наричат със всякакви клишета хора, излезли да протестират с националния си флаг! Представете си какъв вой ще има ако искарат националсоциалистически флагове със свастика? И това ще дойде, дано по-скоро!