77

Анонимен

преди 5 години

Българи?

76

Анонимен

преди 5 години

ОХ, ДАНО НЕМЦИТЕ ИМ СЪДЕРАТ ШУШОНИТЕ, ТУК ПРАВОСЪДИЕ НЯМА!

75

Gogo

преди 5 години

Добре де....още преди месец в Германия писаха ц.гани ....защо само вие цензурирате

74

пипи дългото чорапче

преди 5 години

БУлгариш е цигойен, пътуващи хора са,не етнически БЪЛГАРИ!

73

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Разбрахте ли-български роми били на градски басейн забелязали 2 момичета пресрещнали ги едното успяло да избяга другото не.Не можаха ли да предадат информация журналята аз съм само обикновен гражданин.От пловдивската маала

72

Блаже Йевтоски

преди 5 години

Арно,оно се види дека бугарето са као гюпци за лугето ОД Европа.Яс сам си най добре,като ме прашуват,какво сам им кажувам,дека сам ОД МАКЕДОНИJA ,меджутим ОД ЕКСЮгославия,али сам со бугарски пасош,дека ми требва,да разум,законски у Европската уния.А е верно,що кажувам,дека кад редциш да си ОД бугариja,тиja те глеат, що не им се чиниш Таков,Црън и поган,гюптин.

71

муспи

преди 5 години

Крие се етническата принадлежност на тези "българи"? Ясно - те са евреи!

70

Munchen_DE

преди 5 години

На снимката арестуваният доста беличък ми се вижда. Пояснявам, за да не се спекулира...Българи точили банкомати, българин шофьор убиец преди дни в Италия.Вече много се прекалява, срам ме е!Няма кай да ме разбере, че бягам от ***. Защото тя е навсякъде вече. И като чуят българин, в Германия гледат с подозрение. И с право!

69

Внимателно

преди 5 години

да се иска внимателно версията на девойката ..

68

Внимателни експертиз

преди 5 години

ДА с е направи експертиза на записа .. Вероятно е имало обемно обсебване на групатаПОлово лечение на увредени девойки с няколко мъже или момчета се прави с цел излекуване на бъдеща човешка майка пострадала примерно от *** вкл в вагината.В някой републики пострадали майки с дъщерите си отиват на лечение в военни поделения и правят лечебни полови контакти седмици..В недалечното минало в региони тежко пострадали от жестоки войни цели села били обезлюдявани заради *** в телата

67

Makedon

преди 5 години

Bulgarise shaise

66

Гepманистaн Убepалec

преди 5 години

Ама са те ислямизирани циrанини! Боклyци на квадрат!Като оня пyмияр който ритна украинката в метрото. Нещо няма новини от него. А трябваше всеки ден, вместо статиите за зодии да има сводка кой колко му е разпpал rъза в пандиза и колко пъти си е сменил религията.

65

Гepманистaн Убepалec

преди 5 години

"ахт булгарише ***"даже германските медии казват че не са точно българи.Алтернатива за Германия че и други германски политици ги наричат "булгарише ***"Обаче в българия *** имат бхк, цветелинкънчев, бойкоборисов, сороc и гласуват.И понеже са "малолетни" ще им се размине ефективната присъда, даже и в германия. И понеже са "бедни" обезщетението ще го покрие германската държава.А в същото време в българия се строят палати в стил мангалготика.(9)

64

Анонимен

преди 5 години

Дали пак не става дума за български бразилци.

63

Анонимен

преди 5 години

До Цецо-Какво е едно добро начало ? -100 прависти на дъното на морето .Същото се отнася и за журналистите и политиците ...

62

Анонимен

преди 5 години

Български граждани или българи??? Че има малка разлика.

61

House M.D.

преди 5 години

За българските журналисти, като калкулаторката, е нормално да не знаят разликата между алкохол и българин.

60

Цецо

преди 5 години

Г-жо Василева, поради факта, че поднесохте неверна информация в статията си, изместихте фокуса й! Всеки нормален човек ще заклейми изнасилването, независимо кой го е извършил... но вие успяхте за провокирате хората да коментират нещо съвсем друго!!! Никакъв журналист не сте!!!!!

59

Анонимен

преди 5 години

...Разгонените роми от България, изнасилили 13-годишно момиче в Германия, застават пред съда...---Това е заглавие от друг наш сайт, което отговаря на истината.Тука списващите лъжат .

58

Анонимен

преди 5 години

За таива групови деяния - физическа кастрация. Не химическа. Няма да изгуби света нищо, ако тези не дадат поколение. За да има превенция от останалите такива. И да няма оневиняване от влияние на алкохол или наркотици.