264

Анонимен

преди 5 години

А тези които строят калпави пътища кога ще понесат отговорността си?

263

Анонимен

преди 5 години

Искаме наказателна, а не политическа отговорност...................осъдени министри и мафиоти и в затвора!!Цацаров да не спи зимен сън, ами да се самосезира!!!!

262

Анонимен

преди 5 години

Габровският тарикат Томислав Дончев малко ли открадна от еврофондове и от НДК??Него кога ще го видим в затвора????

261

Анонимен

преди 5 години

Лилито Павлова малко ли открадна от пътища и инфраструктура???Нея кога ще я видим в сливенския затвор???

260

Анонимен

преди 5 години

Ами наказателна отговорност..................кога ще видим осъден министър или голям мафиот в затвора??

259

Анонимен

преди 5 години

Нали кото един режеше лентичките викаше аз направих това аз давам онова. Сега защо маха хора, които не са резали лентичките, а?Искали да ремонтират пътя, за да замажат истината а прокуратурата спряла наглата хунта.

258

Анонимен

преди 5 години

Лъсна цялата истина как герб крадат и градят България. Не ги жалете министрите, Боковете най-верни слу ги ще си получат финансовите утешителни инжекции, сега ще се скъсат от забогатяване. Гущерът си откъсна опашката. Ни пътища строил ни лентички рязал.

257

Анонимен

преди 5 години

МАХАНЕТО НА ТРИМАТА А ОСТАВАНЕТО НА тЕМЕНУЖКА ПОКАЗВА ЗАВИСИМОСТТА ОТ ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ. защо е махнат Радев, след като МВР по случая няма нито една грешка а отново е обект на пропагандните лъжи на хунтата. Бойко все не е виновен, ако са виновни всичките му министри, значи как началникът да е невинен.

256

Лилито

преди 5 години

Бойко, знам че ме обичаш. На четири крака искам да ме любиш. Животинската.

255

Анонимен

преди 5 години

В една държава,в която службите сготвят хората срещу заплащане или кефа на някой управляващ или негов роднина или някоя марионетка,вместо да пазят и защитават населението като зеницата на окото си,не са служби,а мафия убиваща населението и държавата!

254

Хохо

преди 5 години

Борисов тръгвай си... Времето ти изтече

253

Корнелия неспирай

преди 5 години

Пърдишаха от Бункеря го е страх да подаде оставка.кво стана с Остров гръски, вила барцелонска и мазето с амватъмина бе, за безбандеролни тутунета нема да питаме и за църната нафта коловозная, беза Министър Предател имаме осъден от Европейския съд за употреба на гранатомет с/у неадекватен наивник

252

позор!

преди 5 години

Нинова им кихна на пенджера а тия зеха та се нааГаха и за да редуцират миришещето на смърди ТОЙ поиска оставки на мЪнистри.аре бе къде е силната гербалистическа рефулюция, бе?Къде е 6-апартаментчиков, Цецка предала дедо си-николапетковиста на комунистите за да стане членка на БКпето бе?Хората имаха карамфилова революция, пражка пролет ,,, и кво ли не а у нас тиквенна есенна помия

251

Ким Че Ун

преди 5 години

Само аз ще ви оправя държавата и никой друг

250

WCимеонофф

преди 5 години

Абе много шум вдигате покрай тоя случай!! Я по-тихо д не идвам да се проверяваме...

249

лили

преди 5 години

аз съм невинна, Бойковата слабост съм

248

22

преди 5 години

свалят ги и после на друг пост, трябва наказание яко, затвор, а не както председателя на Селскостопанската академия проф. Васил Никиолов със служебния мерцедес на академията, уби 21 годишен младеж , същия си остана на поста да дерибейства и да тормози и заплашва подчинените си, потулиха случая.

247

мд

преди 5 години

Ако може и този на екологията да си тръгне, не че е директно свързан, просто защото е ***. Всъщност ако може цялото правителство, а най-добре и всички мафиоти, пардон "политици".

246

Константин

преди 5 години

Защо само политическа отговорност, трябва да бъде и наказателна, московскиплюс това извърши и убийство по непредпазливост. И какво, правишмизерии, свързани със смърт и накрая оп, политическа отговорност,подаваме оставки, а наказателна, ало цъцаров, раздвижи си огромнототуловище.

245

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 5 години

Проблемът не е Борисов,Нинова, Сидеров и всички други политичеси лидери!Защото ,смяната им не променя нищо! Те са само поредните кукли!А ккукловодите ги знаете , но не искате да ги смените!!