24

Анонимен

преди 5 години

Българите сме толкоз бедни че си гладуваме пернементно

23

Анонимен

преди 5 години

Погледнато реално аз също гладувам щафетно. Не ям, ту гладувам. И така цял ден.

22

Щерю

преди 5 години

Какво да гладуваме - в БГ обикновените хорица са в хуманитарна криза от люлката до гроба. То бива, бива, политики, ама...

21

юпииии!!!

преди 5 години

кой гладува щафетно 1 час, получава щафета салам - без свинско.

20

Чист ариец

преди 5 години

До Дали?Преди 30 години ДС назначи Босия за дисидент, подържа го няколко дни в затвора за парлама и му даде задача да саботира демократичния процес в България. Той не беше сам - ръководеше го друг кагебешник - марксистът Жельо Же/лев! Всичките сед/ерасти бяха креатури на ДС и БКП и направиха всичко възможно, за да спъват България по пътя и към свободата и независимостта. А снимки с мерцедеса и Босия е пълно в Гугъла.

19

ПЕНКО

преди 5 години

КОЙТО ГЛАДУВА И НЕ Е ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИЧКА , Е ЧОВЕК КОЙТО НЕ РАБОТИ ... РАБОТИШ -ЯДЕШ-РАБОТИШ ...НЕ РАБОТИШ -НЕ ЯДЕШ !!! ГЛАДУВАЩИТЕ НЕРАБОТЕЩИ И НЕДОПРИНАСЯЩИ ЗА ЖИВОТА В РОДИНАТА- НЕ СА НИ НУЖНИ !!! БИЙ СЕ -ВОЮВАЙ-СТАНИ ПАРТИЗАНИН ...АМА ЩЕ ГЛАДУВАМ И УМРА ,АКО НЕ МИ ХОДИШ ПО "ГАЙДАТА" -НЯМА НИЩО ОБЩО С БЪЛГАСКИЯ НАТЮРЕЛ !!! *** БЕЗПОЛЕЗНИКО !!!

18

Анонимен

преди 5 години

Срам ме ,че през 90те вярвах на този психясали!Бяхме наивни и глупави,сега никой свестен човек няма ,да се хване на на неговите глупости!

17

vlady

преди 5 години

Босия се нуждае от компетентна медицинска помощ и подходящо лечение в Курило, Карлуково или друго подобно заведение. Може би има възможност за принудително лечение.

16

месара

преди 5 години

тоя светец ли ше го правим, или паметник ше му вдигаме?! гледам чак последователи гладуващи вече си има. явно така са избрали да умират - от глад. ами удоволетворете желанието им! желаещи да се заливат с бензин и да се самозапалват няма ли? алоооо, не може да изнудвате така държавата, не можете така да сваляте Президент, Министър или Премиер, на който какво не му харесва и айде, има си органи които решават това!

15

Анонимен

преди 5 години

Да стачкува и да не стачкува все тая . Бизнеса върви ,точните момчета се развиват

14

Анонимен

преди 5 години

Айде нали Московски си занимава, този стига е гладувал... Постигна си целта....

13

Анонимен

преди 5 години

До Чист ариецА дано , да си чист ариец. Обаче проблема ти (ви) не е в това , а в самовеличаенето ! Самовеличаеш се , щом вярваш , че някой ще тръгне да вакарва усилия , в това да те/ви заблуждава . Усилията струват , а отдавна е доказано (Пенчо Славейков го е записал) - не народ а *** . Та кой ще тръгне да се набутва със средства и ресурс , да "заблуждава" подобието на народ??? Я се огледай , мизерия, нищета, оскотели хора - какво да ги заблуждаваш , по-скотове от това няма как да станат !

12

Локи

преди 5 години

Герб доказаха своята некомпетентност отдавна. Трябва експертно правителство, а не бащица, който си мисли, че разбира от всичко!

11

Членска карта №7

преди 5 години

до 2Като ще освобождаваме, дай не забравяме и Надежда Савченко!

10

Дали?

преди 5 години

Живея с съседния вход и никога не съм виждал да го превозват насам / натам с каквото и да е, дори мерцедес, особено през последните седмици. За Ариец-а - мразя БСП / БКП / ГЕРБ. Това за да не се напъваш да пишеш по мой адрес глупости.

9

Анонимен

преди 5 години

"щафетни гладни стачки" :))))Аз гладувам от 8 до 9 чеса, ти от 9 до 10....

8

Членска карта №7

преди 5 години

до 1Какво ли не казва човек на 2 ракии в 10:00 часа!

7

Членска карта №7

преди 5 години

Безпокоя се за кака Ренета!!!Как така ще гладува!?? И от мезето ли ще се откаже!??

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1 И тя и Татяна Дончева. Реално гласуването в БГ е бутафорно, както всичко останало

5

Анонимен

преди 5 години

Правителството е стабилно !