8

firebg

преди 5 години

Трагедия!

7

ДЯДО МРАЗ

преди 5 години

До чичо ГошоАМИ ТО МАРЕШКИ ОТ КЪДЕ МИСЛИШ , ЧЕ СИ КУПУВА ПЕТРОЛА - И ТОЙ ОТ ТАМ, ТО И АМЕРИКАНЦИТЕ КУПУВАТ ОТ ТАМ ! ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ДЖИХАДИСТИТЕ - ТЕ СА ХРИСТИЯНИ БЕ ЧИЧО ГОШО , ТЕ СА Н Е О Б Р Я З А Н И СЪЩО КАКТО ТИ И ПОКЛОННИЦИТЕ НА ЦЪРКВАТА ! ТЕ АКО БЯХА МЮСУЛМАНИ, ЩЯХА ЛИ ДА ВЗРИВЯВАТ ДЖАМИИ ?

6

чичо Гошо

преди 5 години

Какво "преговаря" Турция?Как да си прибере джихадистите и семействата им за да не ги пратят при Алах.Долни ***,които до вчера изкупуваха крадения от Сирия петрол и доставяха оръжия на терористи!Турски манталитет!

5

Анонимен

преди 5 години

Сирия за сирийците.Чужди непоканени войски нямат работа там.

4

Мда

преди 5 години

Асад може да е всякакъв*,но е единствения,който може да вкара Сирия в що годе нормални релси и да даде сигурност.Видяхме какви ги надробиха подкрепяните от Запада "демократи" в подконтролните им територии!Имаха 6 години да създадат някакъв ред и да покажат,че заслужават доверие.Не го направиха и сега трябва да си отидат.*Всъщност Б.Асад е един много образован човек,учил в Англия медицина и практикувал в Сирия.Във властта е малко случайно-брат му Басил умира при катастрофа(Мосад?) и той се оказв

3

Факт

преди 5 години

До АнонименВ Идлиб присъствието на ИД е незначително.50+% са Нусрите(Ал Кайда) и техни клонинги,а останалото-умерени и неумерени главорези,подкрепяни от Турция и Запада.Любопитното е,че в последните месеци всички тия правят масови арести на желаещи да се помирят с правителството.Което идва да ни каже нещо-дните им са преброени.Нормално-тая война трябва да свършва най-после и да престане да служи за оправдание на мигрантския поток.

2

Анонимен

преди 5 години

Има един начин да се избегне катастрофата. Главорезите от ИД предават оръжието си и отиват най-малкото в затвора, всички непоканени чужди войски си обират крушите и законното правителство поема функциите си за управление. Всичко останало е местене на въздуха.

1

Анонимен

преди 5 години

Оставете Асад да си довърши работата!!!!